92

Твърдо НЕ

преди 14 години

По-добре да пратим още 50 войника в Афганистан от колкото да ги вземаме тези.Ще станем мишена тук .Ще станане мишена и войската в афган. Не ни трябват в никакъв случай и вярвам че държавниците ни няма да се съгласят.

91

кака Пенка

преди 14 години

квато ни беше далаверата от базите ,такава ще ни е и от затворниците,ти се запитай що държави ,като ИТАЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,и т.н.не приемат подобни простотии на САЩ,а всъщност някой знае ли във Великобритания имат ли затворници от на мама си Г.за

90

Анонимен

преди 14 години

Цялата Мара втасала, та сега и затворници от друг страни ще приемаме!

89

Анонимен

преди 14 години

Надали американските затворници са по-опасни и по хитри от нашите

88

До 85

преди 14 години

ТИ, гадно ***, не ми приказвай колко велика постъпка предприема СЕГАШНОТО НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО за народа си!!!!Това е кощунство...!!! КОЕТО НИКАКВИ ПАРИ НА СВЕТА НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО КОМПИНСИРАТ !!!

87

yoyo

преди 14 години

SAMO TOVA OSTAVA DA SABEREM I BOKLUKA NA AMERIKA EBAHTI UMNICITE I GLUPAVITE MALOMNICI KATO TOZI OPLE6IVYAL GORE NA SNIMKATA

86

..........

преди 14 години

Вземи си ги у вас, може тъкмо да си оправиш финансовото положение, ако не е добро сега. Затова бегай при Началника да си предлагаш услугите :)))))

85

Анонимен

преди 14 години

Запитахте ли се дали ще ги приемем тези затворници безплатно? Запитахте ли се ако стане конфликт в световен план дали разни такива партньорства със по-силните не биха ни помогнали? Или всички си мислите че след 2 години ще свърши света?Всеки знае да плюе малко са тези дето действат ефективно.

84

Анонимен

преди 14 години

До 81-Защо ние ,ТЕ ДА СЕ ИЗНЕСАТ,на Аляска най добре.С еднопосочен билет.

83

Анонимен

преди 14 години

В един от филмите на Майкъл Мур, американски войник в Ирак разказваше за ... бедната иракчанка, която тръгнала да търси храна за децата си и колоната американски джипове я размазва ... войничето плачеше като разказваше, как е издърпал трупа и встрани от пътя и за разпилените сладки, които е носила за децата си ... Искаме ли това да се случва и с българските майки ?

82

Анонимен

преди 14 години

МРЪСНИ АМЕРИКАНЦИ НЕ ВИ ЩЕМ ЗАТВОРНИЦИТЕ ТАКАВА ОГРОМНА ДЪРЖАВА СТЕ ПАЗЕТЕ СИ ГИ ТАМ СМЪРТ ЗА САЩ!!!!!!!

81

Анонимен

преди 14 години

Каквото каже фюрера!

80

Анонимен

преди 14 години

Писах и в друга тема. Да се изнасяме! Да ги оставим да си живеят тук с мутрите и затворниците. Мутра, затворник, политик, мутра, затворник, политик... Ще се изпохапят като плъхове, защото не знам кой ще им работи.

79

Ми, че АЗ

преди 14 години

съм си свалила доверието от Бойко, още преди да го изберат за министър-председател...нема го чакам да ми се дрисняви тука, па аз да му го дължа ДИГНАТО !!!!

78

Да или Не

преди 14 години

Не се притеснявайте, драги ми съ-форумци, това ще да е коледния подарък на ГЕРБ за техните избиратели, а и всички останали, разбира се !Ако одобрят, то не че не е одобрена вече тази "молба" от еврейските господари, само едно ни остава - ПРОТЕСТ ! Но трябва да сме всички на улицата ! И ще клекнат пред народа си, защото трябва да видят, че не спим и не лапаме мушмули !Ако това не се случи - заслужаваме си съдбата .....

77

Цецко

преди 14 години

Надупен със свалени долни дрешки.Що е то? СЛУГИНАЖ!Защо пък да не изпратим българска полиция и войска в базата Гуантанамо?

76

Анонимен

преди 14 години

Ако приемем затворници от Гуантанамо у нас - официално свалям доверието си от Бойко. Българския народ ОТКАЗВА да бъде част от мръсната игра на американските терористи.

75

капо ди тути фрути

преди 14 години

Браво, Боко! Надмина Станишев по гьонсуратлък!Оня акаше, ама го подмиваха, та горе-долу чистичко държеше...а вие хем акате, хем по вентилатора хвърляте!

74

нагъзен-2

преди 14 години

от тук нататък можем спокойно да очакваме да се проявяват и като камикадзета.Спокойно да очакваме да се самовзривяват.Спокойно можем да кажем, че сме страна поддържата и съгласна с тероризма.С онзи тероризъм с който се бори уж целия свят.За онази кауза за която пращаме войничета на смърт и оставихме осиротели семейства.Сега пак за същата кауза им викаме:Елате,ще ви посрещнем с отворени обятия. Евала на правителството.Остава само да ни надянат въжето на врата. Нямам думи.Поредната продажба на ***

73

Анонимен

преди 14 години

България вън от НАТО! Да си гледаме нашата си софра. То за какво ли сме им, ако не за *** работа. И без НАТО сме си добре. Някой умрял да ни напада. Какво ще вземе на гладния и босия? Цървулите?