64

до 59

преди 14 години

Да вземе да прочетеш поста на колегата ти `мм` според който всички които не харесваме полициаите сме престъпници ?! Или казваш - не ти е изгодно да го коментираш. Все пак ти е колега.А как се нарича полицай, който знае че колегата му е престъпник но си трае ? Не е ли вид съучастие и прикриване на престъпление. И сега като ми кажеш, че не знаеш за нито един корумпиран колега - ще падна от стола :-)

63

Джакомо Казанова

преди 14 години

Всяка една власт, включително и избраната с болшинство ГЕРБ се крепи на сила и репресия.Стане ли напечено, пак ще опрат до полицията да им разчиства ***, пред народното събрание както на 14.Тихомълком ще им вдигнат заплатите, и ще им дадат и още отгоре, защото трябват верни кучета на властта.Един съвет към полицайте-преди да се приберете в къщи, било след дежурство, било внезапно, звъннете един телефон на жените си.Имате безплатни минути,и не си заслужава да си разбивате семейството .

62

gendoff

преди 14 години

Когато някой в България реши да протестира и да си търси правата, все се намират хиляди, които да го спънат. Не случайно го имаше оня виц за българския казан в Ада. Като не искате, не подкрепяйте протеста. Но да не се сърдите след това, че нископлатеният полицай се поддавал лесно на подкуп, че разни гаменчета му късали пагоните, пък той ги гледал, защото иначе ще го съдят за полицейски произвол и т.н.П.С. Не съм полицай, но стоя зад техните искания!

61

Обективно до 57

преди 14 години

Ако си сложиш очилцата и прочетеш статията отново, ще откриеш САМО искания за социални придобивки и 13 и 14 заплата. Къде е искането ви за завишени наказания за корумпираните полицаи ? А къде е искането ви за ежегоден тест на служителите на МВР - съответно формиране на заплатите на основа на качествата ви ?! Ааа, нямало такива ?! Да, добре.

60

Анонимен

преди 14 години

ТЕз пък надзиратилите който са най на кяр от цялата работа що протестират, вземат си заплатката от 600-700 лв и отделно от това което им дават затворниците зада си вкарват ГСМ и други работи вземат още толкова колкото им е заплатата.Пълен смях е тая държава тия дето най много пари дърпат от рушвети и цял ден бездействат тръгнали да протестират да искат още пари.А когато бедния гражданин протестира полицая го спуква от бои за това.

59

Анонимен

преди 14 години

Разбирачът по-долу е много надъхан, но написаното от него не е вярно. Разбира се, че има полицаи, които НЕ са престъпници, разбира се, че това са повечето от тях. Всяко стадо има ***. А реплики от сорта - всички са в кюпа издават само незрялост и едностранчивост. Порастни, помъдрей и тогава прави общи оценки.

58

Свиреп

преди 14 години

Хах, полицай ми говори, че друг е престъпник ?! Драги, ти май от години не си излизал от управлението, а ?! Знаеш ли, че от години български полицай е синоним на престъпник ? Всички, АМА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ знаят, че няма полицай незамесен в някакво престъпление. И това е проблема на държавата - че половината от вас трябва да са в затвора, а не да ми пушат хленчейки за още пари.

57

54

преди 14 години

Ами явно си си запушил ушите с нещо много плътно, защото 5 от 6-те искания на протестиращите НЕ СА свързани с пари а именно с реформиране на системата и законодателството. Айде остани си със здраве, нечули, въмутени приятелю !

56

Предложение

преди 14 години

Ако ги съкратят с 50% бройката на полицаите ще стане както е в другите европейски държави.С разликата от заплатите купете микрофони и камери за СРС-та,за да ги дебнете да не продават наркотици и дали взимат рушвети.Заплатите да им останат същите защото те от наркотици кражби и рушвети си докарват 10 пъти по толкова.

55

Анонимен

преди 14 години

говорете за далаверите си ,не за ЗАПЛАТИТЕ В пандиза

54

Обективно

преди 14 години

Полицаите да се сърдят на себе си. Напълни се системата с неграмотни и очевидно мързеливи хора. Как не чух едно искане `Да реформираме системата, да съкратим администрацията, че за има пари за техника` ?! А чувам само `Дайте, още ни дайте`. Е то това искане е заето от *** - те така само искат без да дават нищо. По зле сте и от *** български полицаи. Не знам как гледате съседите си в очите. Лично аз бих се срамувал ако съм толкова некадърен.

53

A

преди 14 години

Krestese mu-''Izcezni be,ce ste te UBIA...Ste te razmaza''I da vi kaza osnovnoto-BIAH na stranata na policaite.Prosto gi suzaliavah v momenta.No zakona zastitava kretencetata-bili DECA??A na men -kato balkanistanec-prosto taka mi se iskase-da kaza na gardata-policaia da hodiat da izpusat niakoi fas za 4 min.Tolkova mi triabva za da gi Prevuzpitam...Abe zalna kartina-decata nad vsicko-dobre,no s pravata triabva da si znaiat i zadulzeniata

52

Гражданин

преди 14 години

А така, половината от пишешищите тук сме престъпници, а ?! Даже всички. Ей това е българския милиционер - казваш му че е ***, неквалифициран и не върши работа, а той заключава че щом не го харесваш си престъпник. Промити кратуни. И *** за зеле не става от вас.

51

A

преди 14 години

А верно, оня полицай от клипа където говореше на *** "Ти знаеш ли кой съм аз уееееееееее"-ne sum gledal klipa,no v 90% sum siguren,ce kelesa moze da ima po-goliamata cast ot vinata.Prosto e predizvikal policaia da izleze ot sebe si.Prisustval sum vednuz na takuv incident-v centura na Dublin /2h prez nosta -4-ma policai i 2 15 gog gamenceta/.Taka predizvikvaha gardata,ce eniniat ot tiah ne kizdurza...

50

BAI Simo -Speka

преди 14 години

aaa...kVo li sa praIli zadurzanite, stom ohraNTA e pusila?

49

PENE

преди 14 години

Мой приятел беше нападнат с бухалки от изнудващи го мутри.Когато отиде в плицията да подаде жалба,го обвиниха,че щом е нападнат значи заслужавал ! ??Ето това е полицията в България - мързеливи , претенциозни ,корумпирани,и не на последно място ниско интелигентни типове,на които светът им е крив ,че имат работа за вършене !

48

PENE

преди 14 години

Те надзирателите и без това си получават не само 13 и 14 заплата,а ЕЖЕДНЕВЕН рушвет от затворниците ! Било да "пропуснат" някоя пратчица с хероин,било някое джиесемче,било пакетче кока ! Ако не вярвате питайте Митьо Очите какъв е строг режимът в затвора в България !

47

мм

преди 14 години

Уважаеми пишещи тук, колко от вас знаят същността на работата на полицая?Сигурен съм, че поне половината от "съдниците" по един или друг повод / вероятно за извършено от тях престъпление / са имали вземане даване с полицията. Съвсем логично тогава е да недоволствате толкова от тях. Ако поне ден сте подложени на натоварването и другите проблеми на служителите на МВР, каквито сте хленчовци, не знам какво бихте направили.

46

Оня с коня

преди 14 години

АМИ ОТИДИ ДА ГИ РАЗПРЪСНЕШ *** ;)) ИНТЕРНЕТ МИШОК..

45

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Интересно кой ще разпръсне протестиращите полицаи както те правят това с протестиращите УЧИТЕЛИ ЛЕКАРИ МИНЬОРИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ПЕНСИОНЕРИ А ГОСПОДА ПОЛИЦАИ ДАЛИ НЕ БИВА СЕГА НИЕ ДА ДОИДЕМ ДА ВИ РАЗПРЪСНЕМ .