9

Анонимен

преди 14 години

либерализма е дупедавство.погазване интересите на мнозинството за сметка на малцинството.

8

Цар Калоян

преди 14 години

Щом Европа защитава дпс,ясна е работата.За пореден път се доказва ,че ни назначават правителствата изван страната-изборите в Българиа са един голям измислен цирк.Докато не направим атентат срещу известни политици,и да се даде гласност на това,нема да трагнат нещата.....

7

ляляк

преди 14 години

ако приемем 4е големите политици на прехода са поставени лица от едни и сащи крагове ако приемем 4е шефовете на агенции митници и про4ие също са такива то тез на по долните нива защо се сагласяват с геноцида над българския народ 20 годишен паклен план а 4енгетата и воените за трохи от масата подкрепят народните предатели софрата е готвена с кравта на България а са слепи 4е те изнасят милиарди 4е господа полицаи с тия 50 милиарда ако си бяха в БГ си4ки щяхме да имаме по 3000 лв заплата ПРЕДАТЕЛИ

6

До *88

преди 14 години

И еничери.

5

аутсайдер

преди 14 години

Боже,пази България от такива "либерали"!

4

*88

преди 14 години

днес могат да се избият накуп 700 ***

3

Гошо Тъпото

преди 14 години

Европейските либерали били ....доволни от бея.Да си го вземат,да им даваакъл и да им тамани обръчите.Даваме им го,без....разписка.

2

Анонимен

преди 14 години

Хаха, отивам в 12 да метам молотовки по ДУПеСе-то.А Нострадамус да ми духа под вода. Докато ДУПеСе и *** са в опозиция , животът е розов , или поне не е черен , а има некъф цвет, различен от черено и турско синьо.

1

Нострадамус

преди 14 години

За съжаление Доган няма да си подаде оставката !А, ГЕРБ ще се провалят тотално и ще завлекат България още по-дълбоко в пропастта !