160

Webadmin

преди 14 години

Абсолютен факт. МВР не разполага с ресурс и знания да декриптира разговора по Skype. Единственото, което могат да установят е кой-с-кой е говорил през Skype и за колко време, но съдържанието на разговора е абсолютно недостъпно.

159

Анонимен

преди 14 години

ползвайте скайп. там могат да разберат къде сте, но какво пишете или говорите няма да разберат никога

158

Шофьор

преди 14 години

Ахахаа, тук някой разказа вица на десетилетието :-) Полицай направил акт на друг полицай :-))) Днес ще се кикотя цял ден. Представям си ако акта е бил за шофиране без предпазен колан :-))) Ако пича ми покаже ЕДИН такъв акт, залагам шофьорската си дума, че ще изпием едномесечната ми заплата, ако ще и жената да ме изгони след това :-)))

157

Димитър Калинов

преди 14 години

На фона на всичко около нас, никой не може да ме убеди, че информацията събирана за "държавна сигурност" няма да се ползва за лична угода. Поведението на държавата говори за завършен егоизъм, за един съвършен кърлеж, който смуче от народа. За това основно сме си виновни самите ние...Народът трябва да разбере, че за демократично управление е необходимо той да започне да МИСЛИ и да ВЗЕМА РЕШЕНИЯ. Държавата най-явно показва, че няма нужда от мислещи хора...

156

Кирил Софийски

преди 14 години

За милиционерите конституцията нищо не означава! Ужасявам се от последните милиционерски коментари по темата! Те са тук , винаги са били и ще бъдят ако никои не ги спре . Всъщност милиционерите само това могат! Да слухтят таино!Никаква зруга работа не умеят! Е рушат и пият вода от време на време пред МВР то!Пълна некомпетентност ,нахалства и мързел се шири в редиците им. И сега вместо да са на улицата, слухтят тук!

155

коко

преди 14 години

Българската полиция е страж на народа от външни и вътрешни опасности.Тя арестува,глобява и следи престъпниците.И малките деца знаят,че чичко полицай ги пази от лошите.Българската полиция знае всичко.Престъпниците треперят от страх само от мисълта да ги види полицай.Само това,че полицаите нямат истински,а стоп патрони и бягат от *** е лошо...

154

адвокат

преди 14 години

Какъв личен живот ,какви права, канституция и обозримо бъдеще няма такова нещо в Република България с простотията много трудно се установява разбирателство.А тя е функция на високо квалифицираните кадри ръководни на МВР-***, пульо, атанас и аз.

153

1948

преди 14 години

Полицията служи на народа и народа на полицията .. Генезиса на внедрената омраза към полицията започна още от правителстовото на Сакскобурготски и достигна кулминация при Станишев .. Неразбирате ли,чв това е пропаганда на Държавния апарат !!! За да могат по-лесно да си въртят далаверите ! Поне от Бойко съм доволен,че веднага пое проблема и като гледам нешата вървят към по-добре !

152

до 135/ Redman

преди 14 години

мога да ти гарантирам,че 70 процента от полицайте които познамвам никога не са вземали подкуп .. случвало се е даже да пишат актове на колеги и да ги глобяват ! Стига сте си избивали вродените комплекси по разни формучета,а си гледайте живота и семействата и оставете полицията да си върши работата... нема значение дали си изразявате мнението в долна информаионна дупка като днес.бг или подписвате референдум .. тая промяна е нужна за да може полицията да си върши рабоатата!

151

Анонимен

преди 14 години

а писмата по пощата ще ги разпечатват ли

150

незнайко

преди 14 години

Конституция на република България.Чл. 34.(1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.

149

пак незнайко

преди 14 години

Според него законопроектът напълно отговаря на европейските изисквания.Там в по предния коментар са Европейските изисквания...

148

незнайко

преди 14 години

Харта на основните права на Европейския съюз.Член 7Зачитане на личния и семейния животВсеки има право на зачитане на неговия личен и семеен живот, на неговото жилище и тайната на неговите съобщения.

147

Анонимен

преди 14 години

Пък аз сутринта , четох на едни секретарки в МВР маилите в Галерия. Голям смях беше. Тея хора ни пазят еи :)) Не е шега работа :))

146

BG NAD SI4KO II SEKI

преди 14 години

em gledai sa az sam na 4iniq mi e neta nqma kak da razberat 6oto te 6te imat dostup do internet dostav4ici i da iskat kato ipto mi se smenq na seki 4as nadali 6te mogat da razberat kvoto i da e taka4e xorata koito sa po xitri ot MBP pak 6te si var6at nezakomni ne6ta v neta ZATOVA SI KUPETE 4INII :)

145

Анонимен

преди 14 години

Narode -vliza6 v MATRICATA,osaznai se!!!Totalna policei6tina,po komunizma niama6e v takava stepen...i tova e na4aloto

144

Гео Милев

преди 14 години

Може да ми прочетат чата с оная русата кака , ама да не го дават на колежките и на шефа само.... и да си трайкат да не се намесват, ако може, че да не оплескат нещата :))

143

BG NAD SI4KO I SEKI

преди 14 години

sme6nici v MBP ako iskat i da vidat kak *** a?

142

Хайде на бас

преди 14 години

Бойко ще гръмне. Алоо, ченгетата дето четете - ще гръмне на предсрочни избори ! Не че ми пука дали ще ми дойдете на гости.*** е, че имаше шанс наистина да направи нещо велико, но как да стане ?! С прости ***, съветници, милиционери. Имам съученик, беше си просто парче. Скоро го гледам - милиционер. То *** за зеле не ставаше от него, ама милиционер в България - ей го на.

141

Свиреп

преди 14 години

Хайде стига бе !!! Дай сигнал. И като даде сигнал човека, какво ?! Нали съм минал по този път !!! Тривиално, *** катаджия се заяжда, отиваме на съд, НО НЕГОВАТА ДУМА ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ МОЯТА ! Бил `служебно лице` лоената топка с фуражка. А аз какво ?! За да има значение думата ми, трябва да шофирам непременно с 3-*** свидетеля може би ?! За 10 години не съм срещнал един свестен полицай. Аз ли съм карък, не знам.