32

Анонимен

преди 14 години

при откраднати само за 4-5 месеца 4 млрд. , те се хвалят за 370000лв . Какво да правя, да плача ли , да се смея ли?

31

ЗМЕЯТ

преди 14 години

ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ СЪГЛАСНО ПРОТОКОЛ ЗА ОНЕВИНИЯВАНЕ. ПЪРРВО ТЪРЖЕСТВЕНО ОБВИНЕНИЕ, ВТОРО СЪДЕБНО ШИКАЛКАВЕНЕ И ТРЕТО ПОБЕДОНОСНО ОПРАВДАВАНЕ. В НАЙ - ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА ЗОДОЧНА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА. КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ХОРА СВЪРЗАНИ С ДС ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ, ЗАЩО ГЛЕДАТЕ ПАРТИЙНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. ДС Е ВЕЛИКА, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СРЕЩУ НЕЯ, ЗАПОМНЕТЕ, ТЯ УПРАВЛЯВА.

30

Ванката

преди 14 години

Къде си, вярна ти любов народна?Къде блестиш ти, искра любородна?Я силен пламък ти пламни,та буен огън разпалина младите в сърцата,да тръгнат по гората.Пламни, пламни ти в нас, любов гореща,противу турци да стоим насреща!Да викнем всинца с глас голямпо всичкия Коджабалкан:голямо, мало, ставай,оръжие запасвай!На пояс тънки сабли запашете,за бащината си земя станете,колете турски племена,пълнете с техните телапространните равнини,дълбоките долини!За нашето отечество и слава,за нашата свобода и държавада си пролеем вси кръвта,да си добием волносттаот нашите тирани,неверни мюсюлмани!Байраци български навред да вдигнем,към бога със кръст във ръка да викнем:о, наш създателю Христе,я виж от ясното небе,нашето мъчение,дългото търпение.Благослови ти нашето желание,на тебе имаме ний упование,подвигът да ни е осветен,на твоя вяра утвърден,на славното ти име,предвечний божи сине!Кога в български предели настъпим,кога вразите си от нас изгоним.Да се възвишат знаменана българските раменаот върха на Дунаяв Тесалия до края.Кога свободата си ний доставим,кога си имената ний прославим,да видим всички мир тогаз,и ний да викнем всички с глас,живейте православно,в България държавно.

29

Тялото

преди 14 години

"СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ!" - Ще умра от смях. Това са дребни стотинки в сравнение с останалите им колеги по схеми. От друга страна може само за толкова да са ги хванали.

28

Анонимен

преди 14 години

Мисля ,че от този храст ще излезе заек. Какво ще кажеш '' Доган ефенди''? Примката се затяга около шията. Към властите,ПАЗЕТЕ ГО ДА НЕ НАПУСНЕ ДЪРЖАВАТА!

27

Познавам ги и тримат

преди 14 години

Имам "честта" да ги познавам и тримата - хубаво са ги обвинили, а сега и да ги осъдят, а после мъжете в Бобовдолския при Митьо Теляка, а Росица - в Сливенския затвор при Мара Краставицата... Ако това се случи, ще започна да вярвам, че сме на път да станем нормална държава.

26

6701

преди 14 години

Ало, ей от турския вестник ли си? А? "Дръстър Прес"... Всички в Дулво знаят за своеволията на тея двамата... Нека си носят кръста сега. В техния случай полумесеца хахаха

25

Федята

преди 14 години

Е да не би сега точно да е момента в който да си кажеме че буквално доживяхме да видиме хора , който са бивши депутати с наистина истински обвинения ! Да не би тази държава да се е нормализирала и да става наистина нещо за което си заслужава да се радваме !Защото ако аз не си платя тока могат да ми вземат дома , но такива като тях не ги е страх дори и да са задигнали милиони левове !!! Дано да влезат в "кауша" както е по тяхния си език - мръсни турци !!!1300 години турско робство , и сега пак !

24

Блонди

преди 14 години

Питай Красьо Черничкия.

23

Deso

преди 14 години

Кражби и далавери от ДПС е,,нямало''.Всичко е с документи и прочее.Абе щом СОКОЛА ГО КАЗВА ЗНАЧИ Е ,,ГОЛАТА ИСТИНА''Не чакаите на гюме , там няма заици,само чакали с агнешки кожи.

22

Amenhotep

преди 14 години

Зекир Дьонмез - ха ха ха - погански ***!

21

Желко Сталев

преди 14 години

Еми какво очаквате--ДПС>от бандит нагоре!!!

20

ХХХ

преди 14 години

Тия Доган ги е дал за курбан . Боко Тиквата така се е навел че едвали ще пипне някой от БАШ ДПС КРАДЦИТЕ

19

стоян

преди 14 години

браос,ся държавата ша цъфне и върже-хахахаха

18

Анонимен

преди 14 години

По оперативен път да им сменят *** с маркуч,аз съм донор имам 1м в излишък в градината...Или пък на бесилото...

17

Анонимен

преди 14 години

Dogan nay veroyatno gi jertva tiya dvamata

16

Анонимен

преди 14 години

Сезгинчо, да те дадат под съд за присвояване в особенно големи размери, политическо преследване ли е бе мойто момче? Нещо много са ти странни представите за оставяне на мира и вършене на работа.

15

amazing racist

преди 14 години

На тая Милчева да и се изредят 'иляда потни турци

14

Червената помия

преди 14 години

А когато в министерството на земеделието и горите се говореше на турски и Българите там бяха наричани ***, нямаше гонения, когато Доган разпределяше порции-също,когато на квотен принцип се слагаха турци и *** от дпс за помощник управители и зам министри навсякъде, където още има държавна собственост-също.Нямаше и гонения, когато ни спираха всички жизнено важни средства за страната, защото експертите от дпс се оляха от кражби и далавери, природни бедктвия и какво лине.Даже е късно за гонения

13

Анонимен

преди 14 години

Даже днес бг не ти харесаха мнението и го изтриха бързичко...