71

Истината

преди 14 години

гледайте и филма на Алекс Джоунс в youtibe FALL OF THE REPUBLIC там също се разкрива измамата за "глобалното затопляне"!Съд и затвор за Ал Гор и всички глобалисти ! Фактите разобличаващи лъжата са навсякъде и не аз а ти боравиш с клишена и заучени фрази и май май и представа си нямаш за какво става въпрос! Запознай се с тях не се излагай,започни от тук!

70

Истината

преди 14 години

Така е но не виждам кокво общо има човешката дейност с това при положение ,че слънцето е отговорно за температурите на земята и освен това климата винаги се е променял през епохите и не виждам как това ще се промени ако плащаме на *** като Ал Гор и подобни бандити!Всичкао е една схема за обиране на кинти и трансфер на благосъстояние!

69

Томов

преди 14 години

До Истината, повтаряш чути от някъде клишета и фрази. Истинскит учени видиш ли. Кои са тези истински учени? Кои учени са платени като всички капитали са в едрия бизнес с петрол газ и въглища. Ти знаеш ли за какви трилионни става въпрос? И извреднъж, тези дето нямат пари видиш ли плащат на хиляди учени. Айде моляте вземи потърси факти такива каквито са, а не такива които ти изнасят.

68

Истината

преди 14 години

Незнам за какво "болшинство" единствените учени подкрепящи лъжата наречена човешко предизвикано затопляне са платени и те са малцинство на фона на истинските учени които със истински факти и данни доказват ,че това е измама с цел въвеждане на нови данъци и такси и ограничения на хората пао света.Ал гор безброй пъти е хващан в изопачаване на фактите !Не чули за скандала със хакнатите имейли където беше разобличена цялата тази измама със това "затопляне" !

67

Лъжата

преди 14 години

До Истината. Да ама виж времето навън. Месец ноември е а температурата е 20 градуса. Брат к'вото и да ми приказваш тва не е нормално. Преди години умирахме от студ по това време.

66

Анонимен

преди 14 години

Мисля, че повече трябва да се залага на слънчевата енергия.

65

Томов

преди 14 години

До Истината, болшинството от учените не са на твоето мнение. Според те има световна конспирация обхванала над 100 държави и над 70% от учените? Да предположим че е така. Е и ? Да си караме по старо му с петрола и газа?

64

Истината

преди 14 години

Да но работата е там ,че "фактите " в подкрепа на човешкото приченено "глобално затопляне" са манипулирани и даже измислени за да напаснат на псевдонаучната теория на Гор и останалите глобалистки престъпници които искат да напълнят джобовете от новите данъци за въглеродни емисии и не им пука хич за околната среда!

63

Томов

преди 14 години

Просто няма толкова суша на планетата че да покрием енергийно петрола. Обработваемата площ е около 10-11 милиарда декара. Възобновимите технологии са безалтернативни. Всяко отлагане и съпротивление в прилагането е във вреда на човечеството.

62

Томов

преди 14 години

Други казват че просто ще сменят на олио и ще си карат пак. За производството на биогориво от царевица например обаче отива прекалено много обработваема площ. Средния добив на декар е 300кг (често и по-малко). Около 3.3 кг отиват за литър гориво. Да ги сложим 3 за удобство. Значи 1 декар произвежда 100 литра годишно. Само годишното потребление на петрола (без газ и въглища) е около 3700 милиарда литра годишно. Значи ни трябват 37 милиарда декара обработваема площ...

61

Томов

преди 14 години

Доста често слушам, вместо да инвестираме в зелени технологии, дайте да инвестираме в атомни централи. Ами то вече има дефицит на уран. Сегашните централи се захранват с около 30% преработен уран от стари касети и бомби. Просто добива от рудници не може да покрие днешното търсене на горива. Енергийния дял на фосилните горива е толкова огромен че не можете да си го представите. Ще е нужно няколко години всеки ден по 1 атомна централа да се строи и планина от уран.

60

Томов

преди 14 години

Добре, да предоложим че няма глобално затопляне причинено от човека (въпреки всички факти в тази насока). Какво предлагате тогава? Да си го караме по същия начин н петрол, газ и въглища ли? Ми те се свършват бе хора. Купона ще свърши този век. Какво да изкопаме максимално и да се върнем във викторианската епоха. Айде мерси. Предпочитам сега да минем на възобновяеми източници на енрегия.

59

Томов

преди 14 години

Това твърдение за Американската подводница на 2+2 е родено от крайна необразованост. Ледът на северния полюс е доста динамичен. Лятото се топи голяма част от него, зимата се възстановява. Това което е характерното за днес е че е на път лятото да се топи целия. Но това не е толкова плашещо. По плашещо е топенето на ледници и ледът на сушата. Защото те прибавят към равнището на световния океан. А 40% от населението на планетата живее на кота 0. Пресметнете колко ще струва евакуацията на мегапол...

58

археоложката

преди 14 години

Не сте разбрали, просто Инди спасявайки ме /русата археоложка/, не е прочел още една цифра-аз я открих след кото вятър му духна шапката и той хукна след нея- в календара на маите пише година 20012! Споко!

57

linka

преди 14 години

George Carlin: The planet is fine! The people are fucked ... hahaha taka si e

56

Анонимен

преди 14 години

Все пак и въпреки всичко, айде да посадим по дръвче. Пък ако са две, няма да се прекъснем, мисля аз. Айде и малко по-разумно да потребяваме. И без това парите не ни бият през ръцете. В София квартално дърво и градинка не останаха. Къде ще играят децата?

55

Анонимен

преди 14 години

гледайте и филма на Алекс Джоунс в youtibe FALL OF THE REPUBLIC там също се разкрива измамата за "глобалното затопляне"!Съд и затвор за Ал Гор и всички глобалисти !

54

2+2

преди 14 години

линкът на 7 е наистина от най-готините

53

до 7

преди 14 години

Браво! Много точен линк ;)

52

2+2

преди 14 години

в един от линковете по-долу, май вече изтрит, имаше хубава снимка на американска подводница на северния полюс през 1950 - никакъв лед няма наоколо... Я нека сега да пробват да отидат до Сев полюс... Количеството лед изобщо се увеличава, а на Антарктида е достигнало максимума измерван някога. Ал Гор трябва да бъде вкаран в килия с комунистите и с ония, които планират да чопнат стотици милиарди с лъжите си!