34

Анонимен

преди 14 години

Нали забраниха анорексичките.

33

фото

преди 14 години

Не знам дали тялото от корицата е на манекенката Ана Рубик, но то одавана не е на Деми Мур. Че тя сигурно само на космите в носа няма корекции!!

32

До: Анани

преди 14 години

Не мъжете нямаме такъв вкус и това не ни харесва. Ние четем списания за футбол, авто-мото и други такива. Там мацките не са такива. А тези снимки са за читателки анорексички.

31

Анани

преди 14 години

Хе знам кой от кого е крал и дали е крал, но и двете тела са грозни, кльощави и ръбати. Ега-ти и вкуса имат мъжете ако им харесва това ?!?!?!

30

sas

преди 14 години

abe тая супермоделка мен не ме кефи... *** скелета... а и фотошопа заличава каквито и да е гънки...

29

Анани

преди 14 години

Хе знам кой от кого е крал и дали е крал, но и двете тела са грозни, кльощави и ръбати. Егати и вкуса имат мъжете ако им харесва това ?!?!?!

28

ИТ

преди 14 години

Ама защо сравнявате дребните детайли на двете снимки, не мога да разбера?! Те може да са прикачили тялото на манекенката от друга снимка от същото ревю. Сега гледах снимки на Деми, заедно с Аштън, скорошни, има една гънка на мускула на рамото, която дори и под тези "пагони" и дори и с толкова разтеглена снимка, щеше да се вижда. Има монтаж.

27

PhoshoMaster

преди 14 години

100 % по снимката е мазано с фотошоп и то мноооого яко. Дали е взето цялото тяло не мога да кажа от този размер, а може на полякинята да е взет и друг кадъер не точно този, но да ми казва Демито че Фотошоп не бил играл хич е смехотворно. Работя по цял ден снимки за немски каталози, правим фантастични неща, удължаваме ръце, налагаме глави, махаме дрехи и коси ... всичко е възможно и най-простата снимка на една маратонка не излиза без фотошоп какво остава за на Деми бедрата и то на корица хахахаха

26

До: Един мъж

преди 14 години

Аз пък предпочитам една здрава българка с яки бедра, гърди и дупе. 10

25

Анонимен

преди 14 години

айде, айде Деми Мур е гъркиня, слаба гъркиня няма, те са си просто закръглени, какво ще ми се прави на кокалест скелет

24

Един мъж

преди 14 години

Какво тяло, абе дами и господа. Ега-ти страстоубиката. С такова тяло, особено дясното, трябва да е много загасена лампата, та да си с него.

23

Венци

преди 14 години

Трябва да си сляп, за да не видиш, че освен модела на роклята и пола на манекена, между двете снимки няма нищо общо ! Открийте 100-те разлики :)

22

хер Флик

преди 14 години

Малеееееей, много добър манекен на Бухенвалд.

21

......

преди 14 години

и пръстите на ръцете им са в различна поза. Не съм съгласна, че е едно и също тяло.

20

Ценител

преди 14 години

Единственото общо е роклята. Дребните детаили (пайети на раменете, препаската отпред) имат различни форми, няма и един детайл, който да е еднакъв на двете снимки.Извода за Деми Мур е: "стара, стара ама лачена".

19

Анонимен

преди 14 години

Ква е таз закачалка от ляво бе? Ръце по един метър, какви са тези Марсианци. Голяма красота..."готов да даде за благотворителност 5 хиляди долара, ако..."Дай ги така бе, ***.

18

P_boy

преди 14 години

Е... случва се сега... лошото е, че са ги спипали.... :D Нали знаете - ако няма свидетели и полиция - няма престъпление. :D

17

18

преди 14 години

Абе, не знам дали са крали, но това определено е фотошоп. А, дъртата Деми, съвсем няма хубаво тяло. И Деми Мур всъщност е много грозновата!

16

:(

преди 14 години

Явно имаш нужда от очила: манекенката на снимката от дясно е снимана мааалко по-отдалеко отколкото Деми Мур! Ако сравниш двете снимки - шията, ръцете, краката и шалът, кръстът ще видиш че са абсолютно еднакви - абстрахирай се от изкуствения тен на Мур, който са добавили и обработките! Телата са на един и същи човек!

15

иии

преди 14 години

Еми явно не си виждала Деми Мур. Тя има перфектна фигура и дори във Стриптийз е на 40г. но с перфектно тяло. Естествено имаше микрокопичен бюст ,но си напрани силиконов и всичко и е наред. А относно снимките и без да си професионалист се вижда ,че полякинята е доста по-слаба, с доста по-жилеста шия ,а ръцете на Деми са муколисти ,за разлика от тези на полския модел, а дали фотошоп е играл по снимката на Деми? Възможно е ,но със сигурност няма колаж.