58

Адолф

преди 14 години

Дрън дрън...Ще притизвикат те,***.."Асан, който е активист на ГЕРБ в Пловдив, твърди, че етническото напрежение в ромските махали в Самоков, Септември и други населени места е началото на сценарий, написан в централата на ДПС." - да явно ахмед доган е дал ножа на момчето,което наръга ***...И едните и другите са провокатори!Колкото лаф да става!

57

Тошо

преди 14 години

интересно ми е колко братя и сестри имаш... може би 21?

56

Eнесай

преди 14 години

Чакам руснаците да ме изгонят.

55

Тошо

преди 14 години

ти ще ми кажеш ли защо не се изнасяш към турция, а стоиш тук, въпреки че демонстрираш егати омразата към българската държава и народ?

54

Eнесай

преди 14 години

Защо мислиш че само българите трябва да са във власт а другите трябва да бъдат земеделци и работници. Никoй ***, турчин или *** няма ли право да бъде в политика, партиен лидер или в подобно положение? Когато е в такова положение защо веднага започвате да плюете. Не обичам тия Юзеирови но мисля че имат право да правят такива неща.

53

haha

преди 14 години

Бай Колю, как ги пишеш толкова дълги коментари бе, при мен и с копи-пейст не става. Да не си нещо "днешен", а? А? кекекеке

52

Деян

преди 14 години

Не е така. Кажи ми защо веднага заемате страната на онправданото малцинство и се позовавате на Закона за защита на малцинствата, а не искате останалите закони да важат и за вас. Ти може и да си добър човек, който живее спрямо законите на РБългария. Колкото по-скоро турци, *** и т. н. етноси спрат да вярват на такива псевдо лидери като Доган и Юзеирови, толкова по-добре за всички. Живеем си в мир и разбирателство смея да твърдя. Появяват се жадни за власт хора и палят фитилите. Това е лошото.

51

Тошо

преди 14 години

айде де, турчо, няма да те чакам половин час да ми отговориш на толкова *** въпрос - като ни мразиш толкова българите, защо не си ходиш в турция, а се натискаш тук?

50

Тошо

преди 14 години

всъщност не мога да разбера тия турци като туб, дето за нищо не ни имат българите и въпреки това се натискат да стоят в България. или сте някакъв особен род мазохисти, или просто изчаквате 20-тина годинки да ни завземете демографски. та ще ми кажеш ли защо не си ходиш в турция, а се натискаш тук?

49

Нема значка

преди 14 години

До Енесай - За НАС Българите, така ли? А кои сте вие? От чие име говориш?

48

Тошо

преди 14 години

не всички намираме за луди, прости и прочие. само турците и *** са такива :)

47

ххх

преди 14 години

Емисари на Доган са плъпнали из ромските квартали и изнудват хората за пари! Обикалят от къща в къща, рекетират и заплашват! Принуждават ги да плащат "такса ДПС". Явно на Доган му отъняха гащите, поорязаха му доходите от обръчите и е принуден да подражава на своите предци от преди няколко века!

46

Eнесай

преди 14 години

За вас българите всички различни от вас са луди, ***, прости, крадци и т.н. Но за жалост не гледате на огледалото!

45

Деян

преди 14 години

Сега ще видим има ли хора, които могат да управляват у нас или само такива, които могат да "управляват" чрез абдикиране от отговорности.Когато извадят отново полицията да пази свинете в парламента, нека всеки полицайс ис спомни, че хората вътре са виновни за ниските заплати, не хората на улицата.

44

Мен

преди 14 години

Много си прав за това че са родени тук и че имат и същите права като нас. Не забравяй само че имат и същите задължения, които не изпълняват. Отказа от ангажимент към държавата и обществото, както и паразитирането им в същата тази държава и същото това общество е проблема, а не това че били еди-какви си. Както и желанието им да продължават по този начин !

43

стана беля,а :))

преди 14 години

Нашенски провокациики,бе човек!Повече постинги,не друго,да речеш!:)))))))

42

до: Чете книги

преди 14 години

Добре, склонен съм да приема че си прав, само ми обясни големият процент от латиносите какво прави в Щатите.

41

Чете книги :)

преди 14 години

Ти смей, но казаното от теб се отнася за изключително малък процент от латиносите. То който иска да работи, винаги получава моите адмирации, какъвто и да е.

40

До бай Колю

преди 14 години

Бай Кольо, то комай твоето мнение е най-разумно и вярно - за съжаление, така ще бъде през следващите 4 години от управлението на ГЕРБ - само глупости и скандали, докато не уморят народа от глад. Защото папки, досиета и скандали не се ядат!

39

Адекватен

преди 14 години

Без ало ако е възможно, начетен с усмивчица. Иначе смея да ти опонирам - мексиканците са абсолютно доволни да косят тревата на Мр. Смит, както и той е доволен от тях. Децата им ходят на училище и единствената "неинтеграция", е че повечето са нелегални имигранти. Те вече са в щатския фолклор, дори и културно наследство. Те са ЧАСТ от Щатите. Факт. И никакви паметници не вдигат, нито правят революции.