55

Анонимен

преди 14 години

10 милиарда долара. какво разхищение на пари!а в България нямаме една магистрала. а някъде по света гладуват.Каква е ползата от това научно изследване? Някой дали знае?

54

поглед към звездите

преди 14 години

Прочетете Франк Шетцинг, според него мисията на Хомо Сапиенс, ако въобще има такава е да пренесе живота от Земята отвъд нейните граници и да чрез това да го направи вечен. Сега засега има една единствена реална дата за края на живота - деня в който слънцето... Наистина има доста време дотогава... Опитите в LHC (Larg Hadron Colider) имат много цели, но могат да ни доведат до ново разбиране и технологии и чрез тях - към звездите.

53

Анонимен

преди 14 години

Каринче хитра си като градинска лейка. Точно това са казвали и на Едисон навремето, като се е занимавал с електро магнетизъм. Ти естествено може да се занимаваш с нещо далеч по-смислено, като плетене на 2 куки! Как според тебе хората са се научили да ги правят тези животоспасяващи операции, как са открити въпросните лекарства, ако никой не е давал пари за "пълни глупости" както ги наричаш?

52

Н.Генов

преди 14 години

Карина, вместо да мислиш (и коментираш), или по-скоро вместо да се опитваш да мислиш за неща, които са тотално далече от теб се заеми с проблема за неусвоените 25 млн от фонда за 'животоспасяващи работи' за деца в България. Това е нещо много по-близо до нас, а също така и нещо, за което наистина може практически да се помогне. :)

51

j

преди 14 години

Да не си инженер по неграмотно писане?!

50

Анонимен

преди 14 години

Карина ти си един голям лаик.............както в професията си така и в живота.......неслучйно и професията ти е такава....елементарна си .

49

инж. Спасов

преди 14 години

Не ни е работа да разискваме каде ще идат разработките-то е ясно, при този който е извадил най много пари. За това колко полезни ще бъдат тези изследвания няма спор - това е поглед извънн кутията. А вие дето сте в кутията стойтре си там и си мирвайте, още не сте поумнели да мислите извън нея.

48

Анонимен

преди 14 години

Абе, спрете да клатите Природата, че ше паднеме, бе, ей!

47

карина

преди 14 години

Представи си че детето ти чака трансплантация(недай боже) и заради такъв експеримент ти казват че няма пари защото са отишли там,знаеш ли колко такива хора има.

46

Големия взрив

преди 14 години

Ако случайно се получи нещо от тоя експеримент, най-вероятно първо ще се използва за военни цели, а после евентуално и за нещо положително.

45

Анонимен

преди 14 години

Животоспасяващи работи? Ми нека тогава всички пари да отиват за животоспасяващи работи. Нали се сещаш, че всеки един експеримент на по-късен етап би се отразил на живота на децата ти. Стига глупости. Заради такива като вас още щяхме да живеем в землянки, да мрем от настинка и да пътуваме до щатите с месеци...

44

карина

преди 14 години

Гого ли си какъв си незнам,първо не ми говори така,второ много преди теб съм гледала новините и знам за това и го осъждам,трето какво ще постигнат тези учени с това,искам да ни просветлиш тука форума ако обичаш,с какво ще живечт децата ни по-добре.Не е ли по-добре тези пари да отидат за животоспсяващи работи.

43

the dude

преди 14 години

Ха-ха-ха...Не е било нужно да се дават тези 10 милиарда долара, понеже вече се знае отговора на ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС за живота, Вселената и всичко останало. И той е: 42Ако не вярвате, питайте Дъглас Адамс :)))

42

Шофер

преди 14 години

$10 000 000 000 .... за един сблъсак!!! А днес го видях същото само за едно минаване на червено.... П.С. Иначе евала за експеримента !!!

41

Сила

преди 14 години

Календарът на SonyEricsson е до 2069, спокойно :)

40

Nobi

преди 14 години

ХАХА, тва с черната дупка беше яко :-)

39

Ужасен

преди 14 години

Боже, ето линка на уеб камера предаваща на живо от колайдера. Нещо не е наред !!!http://***.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html

38

Gogo

преди 14 години

Каринче,гледай първо новините,и виж как български деца са умирали,докато парите са си залежавали и са се превръщали в хотели и лъскави возила.А след това гледай учените ,които се борят да постигнат нещо,барем утре нашите деца да живеят по-добре.Позрави

37

Aplle

преди 14 години

Извинете, кой компютър казвате сме измислили ?Може би визирате Джон ? Та той ... в България значи го е мислил ?Пък за създаването на компютрите - добре, че Aplle не ни подкараха преди години за наглата кражба. Още щяхме да плащаме обещетения.

36

Ф.С.В.

преди 14 години

искам да кажа че е време господа комунистите и тем подобни .които крадоха българският народ ,,да хващат самолетите за Швейцария ,защото първо там ще изчезнат банките ,а с тях и авоарите на нашият български бизнес елит и ще станат бедни като църковни мишки (най после ще бъдат по близо до българският народ)Както се казва ,,има справедливост на тази планета