77

Анонимен

преди 14 години

75, а ти гласува ли?

76

Анонимен

преди 14 години

Е ся кво излезе, ГЕРБ фалшифицира изборите но не искат ревизия...хахахаТе това е гьонсуратлък - нали щяха да са принципни ?!?

75

Анонимен

преди 14 години

150 000 ***, повечето селяни, дошли в столицата с ***, като Фънди от Самоков, решават събата на 2- милиона население. Софиянци помнят, когато София се миеше всяка сутрин, нямаше дупки, ***, дървета и зеленина, детски градини, здравеопазване, училища. На 900 000 негласували им дойде акъла, че ББ е въздух под налягане. Традиционно синя София, да няма един кандидат от десните, Вашта м*м*, да предадем синя София на комуниста ченгесар ББ. Пфуу мръсни КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ ОТ ГЕРБ

74

Анонимен

преди 14 години

23,17%, или 257 367 избиратели от имащите право на глас 1 110 258 души, държат в ръцете си съдбата на 1,5-милионна София.Според официалните резултати едва 120 хиляди души са пуснали интегрална бюлетина за кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.В процентно изражение победата й изглежда много убедително 66,23 на сто, но едновременно с това зад нея са застанали едва 12% от избирателите в столицата.

73

Д2

преди 14 години

Лудо лудо Яне. Абе хора не вкарвайте в политиката лудите, като гласувате за тях. Или доста голяма част от народа също е луд

72

Анонимен

преди 14 години

Е тва че липсват 30 000 бюлетини малка обосновка ли е? И не го е казал Яне а ОИК ?!? Май ти е промито мозъчето?

71

misho

преди 14 години

Просто тук в БГ думата "демокрация" не се използва в истинският смисъл - това имах в предвид. А колкото до БАН - съжалявам ги тези хора, не е честно държавата да няма отношение, към хората на науката, откривателите и изследователите - това показва колко са прости тези от високите етажи!

70

Анонимен

преди 14 години

Eeiiiii mamito si djasa Ahmet Dogan ! Dori v izbori, v koito ne uchastva naglasq 59000 glasa !

69

John117

преди 14 години

Не живея в София, но пък специално на мосю Янев, трябва да ми се припомни, че съществуват едни важни неща като "обосновка" за думите, "доказателства" за обвиненията, "улики" в престъпление, а не само гонене на оранжеви, зелени, сини или каквото са там микрофони и диктофони, притежание на поизгладнелите и готови да превърнат дори и на Баба Пена от Столник цирея на носа в евтина селташка сензация.

68

Анонимен

преди 14 години

В нормалните държави това е края на историята. След такова грубо погазване на демократичните принципи народа измита цялата *** от политическата система. При нас това е началото. Молете се !!!

67

Анонимен

преди 14 години

айде, стига бе, все БСП ви е виновно. И управляващите и коалицията около тях са ВИ намерили най-сладкия беберон- БСП. СМУЧЕТЕ СИ ГО....

66

Преминаващ

преди 14 години

Ами то ако 59% от изборните 120000 гласа са фалшиви,нямам думи за успеха на ГЕРБ.Да им е честит!

65

До 62

преди 14 години

Не. Първо Р. Овч. може да е всякакъв, ама не е казал коя е партията, може да е Лидер със същия успех. Не манипулирайте обществото. БСП не може да ви е вечно виновно. Видя се, че едни избори не може да направите без да се омотаете като пате в калчища. Барикади за вас. Ае сега се оплачете на ЕНП, че са ви нечестни изборите...

64

До ДАН - Анонимния

преди 14 години

И какво от това? Това ще промени ли същността на изказването на Яне Янев. Ти пак не си в час Данчо.

63

Интерес

преди 14 години

Не разбрах, честно казано, какво искаш да ми кажеш, ама ней се. Надявам се, че поне на теб ти е ясно. А за етимологията и съвременно значение на една или друга дума - справка в Института по Езикознание към БАН. Може пък и да разберете какво правят там.

62

Dan до 54 Анонимен

преди 14 години

Поредния анонимен смята добре, само, че..прокта на БСП - РЗС(БСП клонинг не по мои думи а по думите на Р.Овч.) и по точно Яне Янев не е казал за кой са тези гласове!!!И току виж Кадиев изпадне под процента на РЗС за кмет...нали?

61

Pffff

преди 14 години

Този ще ме скъса.... Яне Янев е ненормален!

60

misho

преди 14 години

Ами помисли върху етимологията на думата "демокрация" и после говори. Защото в т.нар. демократични общества, първо се гледа интереса и ползата за народа и тогава за собствения джоб! След като има манипулация на избори, да не споменавам влиянието върху медийте - контролът върху това, което се представя като новини и добави липсата на всякакво равноправие...Май това е достатъчно да докаже липсата на демокрация и гражданско общество, което да има мнение, а не да ходи да гласува като овцете!

59

Анонимен

преди 14 години

ББ току що си гарантира барикадите напролет , като огладнее народа. Точно както Станишев си гарантира загубата Януари 08 като би студентите пред парламента. Да живее народа !!!

58

Тоталитаристка

преди 14 години

Би ли ми обяснила кои точно са "точните" гласове? Тези за ГЕРБ са точни, а за другите кандидати - неточни? Така де, редно е някой да ни запознае с принципите на Новата Бойкова Демокрация.