49

зрител

преди 14 години

Много съм доволен,че "ЛорчетоиМилен" ги отгърмяват от сутрешния на НОВА.Няма друго студио в света ,в което водещите седят в пози на откровена дрямка с отворени очи-"Миленчо" с ръце скръстени зад тила,с удобно протегнати крака,а "Лорчето" все си бърка некъде-днес откровено си оправяше презрамката на сутиена в кадър.Явно са отегчени затова-да се махат!

48

Луцифер

преди 14 години

Сега разбрахте ли колко голям водещ е Коритаров на фона на новите лица в сутрешните предавания? Въпреки миналото му, отстраняването му беше голяма грешка. За Бареков изобщо не ми се говори, а Милен Цветков за съжаление се взима толкова на сериозно, че вдигнатият му нос пречи на зрението му. Ако сте забелязали започна все повече да се спъва в коментарите си...

47

stara zagora

преди 14 години

Anton Hekemian e super :)))))))

46

Тъй, тъй...

преди 14 години

Все ме е тая."Творците" джурналя от бТБ и специално Бюреков съм ги отсвирил от години. :)

45

Анонимен

преди 14 години

Телевизионната диария е преминала в действителна.

44

Лори

преди 14 години

Не лъжете! Уволнен е! Причината е, че работи за Ирена Кръстева и Делян Пеевски, които пред трети лица спонсорират сайтчето му Бнюз!

43

Анонимен

преди 14 години

По принцип не гледам сутрешните блокове нито по Нова,нито по БТВ-предпочитам да си пусна музика или комедиен сериал.Последният път като гледах въпросната личност се беше окопал в едни чували и пак бистреха политиката с поредната омразна тиква-ами сори,ама какво позитивно има да гледаш рано сутрин като още се опитваш да се поокопитиш човек,който се прави на шумкарин и ме занимава с глупости.

42

евлоги

преди 14 години

дано *** оздравее че да е в форма за *** на боиковото дупе .бареков така се слага на бб че е гадно .тои се взе за голяма работа и страхотен журналист.дава квалификации за журналисти като кеворкян но не може да се сложи и на малкият му пръст.да се чуди човек как от пловдив се е родил такова лигаво нещо.бареков ако го няма на екран бтв ще е гледана повече защото сега не гледаме телевизия заради този *** .

41

Зрител

преди 14 години

Оставам с впечатлението ,че някои хора ги насилват да гледат БТВ.Ако е толкова зле положението и не могат да откъснат поглед от програмата на БТВ сигнализирайте СЕМ, Болници и т.н институции . Дано те им помогнат :-). Ако не ,излиза че БТВ са си свършили добре работата,след като никой не коментира другите телевизии.

40

Анонимен

преди 14 години

Добре де,защо пък чак толкова го обиждате,ако вие сте на негово място по-добре ли ще се справите,еми хайде,отивайте нали го няма да ви гледаме вас и да ви обиждаме!Няма нужда от злоба,справя се момчето,успех !Не обръщай внимание на злобните коментари ,знаеш ,че ще е вечно едни завиждат,други ти се радват!Успех ,ти желая!

39

Анонимен

преди 14 години

Искаме Васа и Хохо.

38

$

преди 14 години

Но е наведен глашатай

37

manuelche

преди 14 години

Наистина, Антон Хекимян е много по-добър от Бареков. Но не разбирам тази нечовешка злоба към водещия. Да, досаден е, надут е, много често е неприятен за гледане и слушане, особено сутрин. Но пък е глашатай номер едно на любимецът ви - Бате ви Бойко.

36

barekov

преди 14 години

Само да те гепна, ... щи цепна....

35

Анонимен

преди 14 години

Силни овации придружени от кратки възгласи УРА !

34

Анонимен

преди 14 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...1875 П.Р.Слав.

33

!?!?!

преди 14 години

Ако наистина е болен - да оздравява бързо, това се пожелава на всеки човек! Ама че се взел насериозно, това си е ГОЛЕМ СМЕХ:)) езиковата му култура е под вякаква критика - като на повечето в БТВ-то и за това не ги гледам. А да сте го виждали на улицата? :))) Той завалията само се оглежда какво впечатление ПРОИЗВЕЖДА върху околните ..........., така прави и Милен Цветков, ама е още по-смешно, щото е по-нисък и си изпъва вратлето .......... :)))))))))))))

32

До ПОПОВА

преди 14 години

онова "нещИнце", за което говориш, си го ползувай ти, аз искам да си гледам БиТиВи-то, но не тези двамата ... Антон Хекимян и младото момиче, което заместваше преди време Ани Цолова, са ми много симпатични. Ако не в бризките дни, то като се махне Бойко, ше гледами нови лица и в сутрешния блок ...

31

Анонимен

преди 14 години

Не ! Проблема е че телевизора ти е за ремонт мило. А, предполагам че огледалото у Вас е също така криво, както и сутрешното ти настроение. Но кой ти е виновен, за това ?

30

1234

преди 14 години

на този ***, ако му направят ревизия на физическо лице ви е бедна фантазията кво ще излезе!