196

Dan до Гъбарко

преди 14 години

Респект, не ме интересува нито кой си нито какво правиш нито къде ти е ключа от апартамента, искам само да проверя дали ме лъжеш! Та колко Ви е членския внос на месец, ако ми отговориш веднага те признавам, иначе аз съм член на НАСА! И за пореден път ти казвам защитавам Бойко Борисов защото смятам, че си държи на думата не ГЕРБ, и ако усетя ,че ме прави на *** като другите ще започна да плювам срешу него ама веднага няма да мълча изобщо! А вие го ата кувате с Бойко тиквата и пожарникаря е ...

195

Гъбарко

преди 14 години

Селско стопанство без субсидии няма. Цялата беля дойде от Кунева. Тя договори безумни квоти за селското стопанство. Да си се замислял, защо имаше толкова наводнения. Микроязовирите станаха рибарници и арендаторите не изпълняваха предписанията, доколкото ги е имало. Договорени бяха страшни субсидии за аквакултури. Селското стопанство се възражда, но поддържащата го индустрия не.

194

Dan до Гъбарко

преди 14 години

Е все пак някакъв диалог постигаме макар и все още да избягваме въпросите, какво общо има твърдият алкохол с бирата (освен акциза който гадния Бойко си иска дори и за бирата), и как така нещо е факт преди още да е започнало(визирам лихвите)??? За МЕНСА ме впечатли и наистина моите уважения , но..все пак не ми отговори на въпроса за МЕНСА! Аз не подкрепям партия а хора който според мен действат и мислят градивно, или поне така си мисля!

193

Гъбарко

преди 14 години

Ама като искаш да дискутираш кажи нещо. Ти само питаш. Да не си дознател? И да си, сега не си на работа, или бъркам?

192

Анонимен

преди 14 години

191 съм Гъбарко

191

Анонимен

преди 14 години

Ха , Ха, Ха. Може би искаш да ти кажа и къде крия ключа от апартамента в който държа парите си. Естествено, че членувам. имам само 99% IQ. Няма да ти напиша точките, защото ще намаля много кръга на заподозрените. Нали идва диктатура, трябва да се пазя малко от такива като теб.

190

Dan

преди 14 години

Продължава да ме притеснява факта , че вместо да получа отговори на конкретни въпроси получавам само палци на долу(за последното не ми пука) което говори , че хората с който се опитвам да завържа дискусия са или неподготвени или предпочитат само да нападат, с някакви си доводи който поставени под въпрос изчезват като мъгла при вятър, и не започват дескусия ами продължават да си говорят като развалена латерна! Така няма да стигнем до истината, и не е интересно!

189

Гъбарко

преди 14 години

Никакви лихви по кредитите няма да се намаляват и това е факт. И аз се срещам с приятели на бира през лятото, сега сме на твърд алкохол. Не поддържам никоя политическа сила, просто тези на които залагах 20 год. се ***. Надявам се на новия избирателен кодекс и дано има мажоритарни избори. А за експериментите в Турция сигурно искаш да споделиш личен опит. Ашколсун, машшалла.

188

НФБ

преди 14 години

през последните години няма производство! Няма селско стопанство няма визия за това! Вижте как е в съседна Турция всяка педя земя е засята!вижте как е във Франция и САЩ 4% от населението се занимава с земеделие и поддържа икономиката има и за износ...икономика без селско стопанство няма!хранително вкусова.кожухарска..текстил..са базирани на ефективно селско стопанство!

187

Dan до Гъбарко

преди 14 години

Моите уважения, МЕНСА е организация , за която сте чувал , в която членувате , или в която искате да членувате?

186

da da

преди 14 години

6tom za 20g ni6to ne se podobri,mai nema da se opravim i za o6te 20.... pone da imame malko smelost...ama i tva mai nemame, 500g sa ni dresirali v pokorstvo i eto go rezultata,hodim na izbori kato ovce i posle kato ovce si pla6tame danacite ,4e i 4akame na opa6ka da ni ostrijat, Narod ot ot robi....zatva evala na sarbi,makedonci,rusnaci umurat ama ne kliakat.....kato podlogi

185

Dan до Гъбарко и Въп

преди 14 години

Е значи не си разбрал , че правителството е имало среща с представители на банките за намаляване на лихвите по кредитите което би подпомогнало бизнеса иначе не би писал нещо не провелено нали??? И понеже говориме за конкретните неща нещо конкретно да си казал??? До Въпрос - ако за 4 месеца някой може да те накара да цъфтиш това ще да е ДПС, не че са успяли да забременеят мъж но опитите в Турция продължавали, така, че внимавай какво си пожелаваш! Бъдете реалисти!!!

184

МВРО

преди 14 години

Не е нужно да си много наблюдателен, за да видиш, и то от раз, че правителството на ГЕРБ стоварва цялата тежест от кризата само на един единствен гръб - гърба на т.н. "средна класа". Става въпрос за тези редови етнически българи - работници, служители, пенсионери по трудов стаж, земеделци, животновъди, занаятчии, дребни и средни фирми, които плащат всичките данъци и осигуровки на държавата. За тях са новите държавни данъци и такси, новите цени на тока и водата, новите данък сгради и такса смет, новите осигурителни прагове, вдигането на данък "здраве" и т.н. За тях са и спрените детски, поради расисткия праг в БРУТО, чрез който 540 000 бели дечица не получават детски.Та като стана въпрос за този Праг. Влязох в сайта на Георги Кадиев, единствената реална алтернатива на ГЕРБ в София. В този сайт горния сладурчо, прилежно като ученичка, отговаряше на всички въпроси на посетителите. Особено подробен бе в обясненията как ще се справи с бездомните песове, както знаем най-живототрептящия проблем в Столицата. Та ... предложих му да използва в Кампанията си този коз, а именно оставянето в сила на подоходния праг от ГЕРБ. Защото основната част от семействата със спрени детски живеят именно в София. Става въпрос за потенциален електорат със 6-цифрено число. Но червенобузестото дребосъче Кадиев не само не ми отговори, но и изтри веднага въпроса ми. Нищо не става от този пъзльо..Да се върнем към "the main stream". Кои "соушъл" групи старателно заобикалят с анти-кризисните си мерки Дянков-Борисов ? Ами разбира се вечните "трайно-безработни, социално-слаби" *** *** и вече безцветните "олигарси"+ на олигарсите им узакониха заменките, най-големия грабеж в Историята, и им оставиха плоския данък от само 10%+ а на *** оставиха всички видове майчинства, детски, социални, целеви, еднократни, енергийни и хранителни помощи. И помнете какво ви казвам. Независимо от кризата, от Новата година тези помощи ще бъдат увеличени.Дано да съм лош пророк, както се казва..

183

От вътре на вън

преди 14 години

Българина дълго чака, да дойде някой отвън. Да дойде и да го оправи. Първо дойде дедо Симо, оправи ни. Но не беше достатъчен той и оня смърф Ники Василев + Милен Велчев, а сега и тоя *** от световната банка. Да ни е честито. Пак дойдоха и пак ни оправиха ония спецовете отвън.

182

sasho

преди 14 години

Мутресата Дянков пак се олива !!

181

da da

преди 14 години

tva e na4ina da se spravim s krizata,kato si risuvame nerealni kartinki v rozovo,***

180

ahht

преди 14 години

охльо да не ви съберем багажа та в черно море ...на дъното

179

Гъбарко

преди 14 години

Пише го в този електронен вестник - 1 млд. Евро от фискалния резерв ще бъдат депонирани в търговски банки. От две седмици има дискусия в медиите. Естествено, че няма пари, но акцизът на цигарите няма да напълни хазната. данък хазарт 12%. Толкова ли ни е хужна хазартната индустрия. Да не сме Монте Карло или Лас Вегаяс. Защо не е 50%. Защо не се вдигне акциза на твърдия алкохол. защото много наши момчета ще намалят печалбите. Когато участваш на търг без протекции слагаш не повее от 12% печалба.

178

ahht

преди 14 години

абе днеска да не е ден на лудите ?направо ме е страх да четЪ новините вече ...като видя по една новина за сашка и за дянков и няма нужда, да гледам другите

177

г-н Геронтиев

преди 14 години

Господине къде успяхте да прочетете бюджета. Аз цял ден го търся по книжарниците. как разбрахте, че има хазартно отношение към фискалния резерв и липса на идея за поддържане на бизнеса. А пък според мен някой ви е научил на 20 фрази и ги лепите една след друга тук по цял ден.