83

Така е

преди 14 години

Никой нормален не иска мюсюлмани, *** и ***. Що за тъпо изследване с предизвестен резултат.

82

:)

преди 14 години

Голяма част от *** в България са християни още по голяма са без религия:), така че бесен, замисли се... опс свиреп...А човека долу мн добре си го е написал! Ония с бомбите на кръста нямат нищо общо с каквато и да е религия!!!

81

Шоп

преди 14 години

"РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА Е ЧЕ ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА ИМА ЧЕСТ"--------------------------------Мъжа не трябва ли да има чест, бе, ***?

80

Jelev

преди 14 години

Dobre misliat evropeicite.

79

DALAY LAMA

преди 14 години

I KAK STIGNA DO TOZI IZVOD? ZVEZDITE TI GO GOVORYAT NALI?

78

Анонимен

преди 14 години

А да не ни пускате откъси какво било Джихат! Всички виждаме всекидневно по новините какво е! Едно говорите на нас-друго си приказвате и действате срещу нас!

77

Свиреп

преди 14 години

Ей, вместо да бълваш простотиите си тук що не направиш нещо за *** с турско самосъзнание тук ? Да ги накараш да отидат на училище. Че има ли ислям - има неграмотно население, живеещо в гета, сред мръсотия и болести. Хайде бе, направи нещо добро за мюсулманите - научи ги да пишат, научи ги на трудови навици, а не им пълни главата с глупости.

76

EDIN BUDIST

преди 14 години

TI MAY MI SE VIRZA A? ZAPALI LI PANTOFITE? NE ZABRAVYAY ,4E KLAVIATURATA E PRED MEN I 6TE PI6A KAK MI DU6A ISKA! OK?

75

Че Говадя

преди 14 години

Как да ги харесвам? До нас се настаниха под наем сирийци. Събуват се отвън (двата апартамента са заградени с обща метална врата) и смърди ужасно. Дори прането им смърди и проветряваме от друга стая. С молби и увещания спряха да си изнасят *** пред вратата. Как да ги харесвам?

74

lol

преди 14 години

ДО: ТОЙ ЩЕ ВИ ПРОСТИ :)))) ти да не си ходжа бе??? я изкарай един Мюазим тука :))))

73

...

преди 14 години

..между Всевишния и хората и за отваряне на пътищата за усъвършенстване на човека.Джихад е човек, използвайки силата си, принуждавайки себе си, да осъзнае човешките ценности и да открие същността си, борбата със собственото си его. Това се нарича "голям джихад". "Малък джихад" е същото нещо да бъде цел в името на сплотяване и преоткриване същността на всички хора.

72

Анонимен

преди 14 години

*** мюсулмански-вземи си намали буквите! Ако не знаеш с главни букви само се почват изреченията. И не се пиши будист! Нямаш капцитет за такъв!

71

..Той ще ви прости

преди 14 години

..По тази причина преди всичко той е стремеж към отстраняване на негативните качества, борба със собствените недостатъци и освен това - подчиняване на злите помисли на душата. Както е повелил Последният Пратеник, големият и съществен джихад е именно това. А въпросът за самата борба с оръжие е много специфичен и е само по принуда и при отбрана. Ислямът определя този джихад за "малък" и той се използва при отбрана на богатството, родината, религията и собствения живот, за премахване на преградата

70

EDIN BUDIST

преди 14 години

6TE SI VZEMA POUKA KAKO NE MI SE SIRDI!

69

Той ще ви прости

преди 14 години

Джихад е арабска дума, която означава противопоставяне и борба срещу всички несгоди и препятствия. Но когато тази дума се свърже с исляма, означава борба в името на Аллах.Джихадът е едно от най-важните задължения в земния ни живот. Пророците също са натоварени с това задължение. Джихадът означава човек да осъзнае своята същност или да осъзнае същноста на хората.Но джихадът не е размахване на мечове, както мнозина смятат. Той е старание за усъвършенстване на човека.

68

Анонимен

преди 14 години

Абе вижте се какви сте нагли, агресивни и задръстени въвъ форума-мюсулмански ***! Ето затова са такива резултатите от изследването! Никой не понася наглеци!

67

EDIN BUDIST

преди 14 години

KALPAV MATERIAL IMA PRI VSI4KI NARODI!

66

lol

преди 14 години

Не мразя турците като хора,мразя турското самосъзнание,защото когато си се родил тука уважавай народа и страната му.А не само да плщеш наляво и надясно.Имам приятели турци некои са добри и справедливи,но има и много калпав материал сред тях и това е заради ХОДЖИТЕ

65

BUDIST

преди 14 години

TI CYALA VE4ER DO TOZI IZVOD LI STIGNA? SIPI SI O6TE DA PROGLEDNE6

64

XAXAXXA

преди 14 години

A HRISTIYANSTVOTO NA KAKVO SE OSNOVAVA?