75

Анонимен

преди 14 години

Янев е спонсориран от БСП за смешната му партия, нормално е сега да се слее с тях. Бойко е като Костов много приказки и източване на държавата без действия срещу престъпността.

74

коко

преди 14 години

На Яне пак не са му дали хапчетата.

73

коко

преди 14 години

На Яне пак не са му дали хапчетата.

72

Анонимен

преди 14 години

Каза ви ББ ,че държавата е обрана и хоп-всички повярвахте.Преди 20 г.ви казаха,че Тошо е фалирал държавата и пак повярвахте.Но след 89г.започнаха да се изнасят композиции от предприятията и дойдоха милионерите.Сега се повтаря същия сценарий,а ние като *** овце повтаряме"ами няма,какво да се прави"А Бойко фърчи нагоре-надолу на държавни разноски да открива 50м квартална уличка.

71

Към 67

преди 14 години

Какво искаш да направи Б.Б. за 100 дни, след като сме го назначили за пазач на обран бустан?Нали най- напред трябва да хване крадците и да им вземе каквото може? Или ти не искаш да бъдат хванати крадците2 Към Янето- Яне , никога не е късно да станеш за резил.

70

хехе

преди 14 години

не мисля, че на ГЕРБ им пука дали РЗС ги подкрепя ... Атака никога няма да ги предаде така или иначе.

69

Тъй, тъй...

преди 14 години

Брях! Ярето пак кърти мифки :)Можело да има и трета възможност.....Ама зависи от това как ще се развият нещата с ДАНС и старите ДС-арски кадри :)

68

Бахур

преди 14 години

Яне, напънал си се като глис на буца :)))))))

67

Анонимен

преди 14 години

Подкрепям Яне Янев досега ГЕРБ нишо не прави само едни празни думи без дела .Предното правителство на Станишев започна сас дигането на на ток и вода сега наблюдаваме сащата ситуация само хората са различни . Само си задаите следния въпрос: За кого е работил Боико Борисов ?

66

петър

преди 14 години

Яне Янев - агент под прикритие. Станишев - мъж под прикритие. БСП- КАМОРА под прикритие. Държава- чудо!

65

TULPA

преди 14 години

BOI BOI ISKAME BOI

64

Васил Стефанов

преди 14 години

Четох коментарите и съм впечатлен от заслепението на някои. Кажете в какво обвинявате Яне?Не иска промяна в конституцията ("всещенна крава" за червените)? Не продкрепя градивната критика към ББ? Или ръкопляска на съдържателните разкрития през последните 100 дни? Или ги критикува? И аз не го харесвам, но повечето (не всичките) от изказванията му са смислени. Независимо, че на всички партийно пристрастени не им оттърват!!

63

Анонимен

преди 14 години

ЧЕ ББ КАКЪВ Е

62

Говедарин

преди 14 години

Янеее... Янеле кротко ягне... Не напиняй толкоз, че току виж се изпущиш и ще засмърдииии...

61

Dan

преди 14 години

Абе човека дето се кандидатира за кмет от РЗС си постигна своето направи си реклама на някаква негова книжка в национален ефир и това е иначе какво да си говориме, Кадиев мислел че има големи шансове дрън дрън, значи няма реална преценка, както и всички останали лапачи, чиста проба лакомия!!! Гледах и някакъв дядка сигурно на 85 -86 години се беше кандидатирал от партията на пенсионерите или нещо такова, ужас и безумие! Честито но Фандъкова, и левите да си изберат ъгълче!

60

Бай онзи

преди 14 години

100 дни Парлама

59

Приказен герой

преди 14 години

Яне е един тригъз политически змей.Каквото и да говори Яне, дефекацията все ще е по-застъпена...Давай Яне!!! Ръси Ред, Законност и Справедливост!

58

Каблешков от Варна

преди 14 години

Отговори Бойко, какво стана с Мургина наистина, ами с Доган ? Иначе на жадния за зрелища народ му предлагаш сериала със скъпите возила на чалгаджийчетата. Ама балъците силно намаляха за тези 100 дни плямпане

57

Кьоравия

преди 14 години

Те много скоро ще има и други, прогледнали...

56

Чл.№1 да не забравим

преди 14 години

Питат радио "Ереван" Кога ще се успокои Б.Борисов??Радиото отговаря: - Само временно, когато едновременно стане, Президент, Председател на народното събрание, Премиер, Председател на конституционния съд, Шеф на Профсъюзите, Кмет на София, Омбудсман и когато му остане време и шеф на пожарната, но това не е окончателно... и Чл.1 да не забравим...