115

xxxxx

преди 14 години

siderov i prezident da stane, novinite po turski 6te prodiljavat da se izli4vat.ataka sibira podpiski protiv turskoto izli4vane,vsi4ko e palavra,tova e politika za ocelqvane ot strana na ataka

114

kario

преди 14 години

Нека ви кажа истината , Валери настоя Волен да ходатайства пред Борисов за издействане на превилегии на ТВ СКат за право на чистота на варненска област , където МСАТ е водеща телевизия. Волен отказа с мотива: има си конкурси кандидатстваш и печелиш. Другата причина беше , че Волен съвсем правилно между другото отказа да вкара Вальо Касабо в в парламента като избра да стане депутат от Варненски район и по този начин Касбов остана извън борда. Поздравления за Волен Сидеров!

113

Анонимен

преди 14 години

до 109 да на Ахмет агата

112

Анонимен

преди 14 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ДО ГРОБ...САМО ВОЛЕН ЩЕ НИ ОПРАВИ (имам 3-4 фирми и 5-6 проекта за обществени поръчки). Волен е нашия спасител.......

111

Анонимен

преди 14 години

toi pa edna televizia,,,,niamam dumi

110

Дянкович

преди 14 години

Тази мазна маимуна В. Енчев е само за цирка. А В. Симеонов заедно с всичките му водещи на предавания са за психиатрията!

109

Анонимен

преди 14 години

Като чета статията и си мисля, че са объркали заглавието и по скоро то дрябва да е "Волен би шута на СКАТ". Абе някой знае ли чия собственост е dnes.bg.

108

Anti DPS

преди 14 години

Браво много правилно си го казал. Аз бих допълнил- какво е България без Атака? И отговора е - един изоставен на благоволението на ДПС разграден двор. Да го на...аме на ДПС и догановите ***. Атака напред.

107

Анонимен

преди 14 години

Какво е тележизия СКАТ без Атака? Най-обикновена квартална кабеларка със злобни и завистливи водещи, страдащи от най-различни психични разтройства. Доста хора прогнозират, че Атака ще изчезне след развода със СКАТ но по скоро ще стане обратното. СКАТ се гледаше заради Волен и Атака а сега за ккаво да се гледа, заради доносника В. Енчев открито работещ за ДС господарите си ли?

106

Капка

преди 14 години

Валери Симеонов ни беше не само основен спонсор, но и кум, но парите ни скараха. Какъв патриотизъм, какви пет лева!? Винаги става въпрос за пари!

105

Аферим

преди 14 години

до Един.Що не идеш да се гръмнеш някъде бе ,*** ниеден.Ти като пишеш с коя глава мислиш? Умрем за такива писачи като теб, които стартират по словесната писта без грам акъл в кухата си тиква.

104

Един

преди 14 години

По-добре турци на власт, отколкото луди на власт !

103

Ataka

преди 14 години

Когато Волен стане президент ще се разплати по достоен начин със всички предатели на Атака. Явно на много хора не им е ясно. че Атака е по-свята от България, защото Атака е България такава каквато трябва да бъде- чиста, свята, неопетнена.

102

Изказване на Симеоно

преди 14 години

-Управляващите от ГЕРБ до момента не са направили нищо - дебело подчертавам - нищо, от това, което очакваха гласувалите за "Атака" продължават новините на турски по БНТ, не се разследват Ахмед Доган и Емел Етем (ако се изключи оперетата с барбекюто); кадрите на ДПС стават зам.-министри в правителството на Борисов. Всъщност кръговете от фирми и кадри на ДПС на ръководни постове остават НЕДОКОСНАТИ. Какво стана с приоритетния избирателен закон, или пак ще ни заливат гласовете от Турция? Къде е социалната политика в условията на тежка криза? Докога ще издържаме войски в чужди държави? Какво става с проекта за петролопровода Бургас - Александруполис? Вместо достойна външна политика по случая със Спаска Митрова, гаврата на Русия с Българското посолство в Москва и наглите турски териториални претенции, толерирани от САЩ, ГЕРБ ни показва чатала на танцуващата с *** външна министърка. А по-голяма идиотщина от това, че подкрепяме БСП и ДПС, скоро не бях чувал. Процесът на свалянето на ДПС започна преди 10 години от телевизия СКАТ със създаване на обществена нетърпимост към тази протурска партия. Единствена СКАТ и досега не спира да разяснява, че ДПС и БСП не са партии, а икономически мафиотски структури. В тази дълга борба своето достойно място заема и създаването и дейността на партия Атака!... За съжаление до 5 юли 2009 г.! Тази политика на ръководството на Атака обезличава и съсипва партията.

101

gesha

преди 14 години

Казва се минджитурка :)

100

djon_teri

преди 14 години

Абе кажете че сте се провалили АТАКА е обречена още от създаването си съществува на гърба на другите партии плюеше наред без никакви основания сега почнаха да се разпадат утре и парламентарната група ще се рзпадне каде е този евродепутат ни вест ни хабер от него

99

Анонимен

преди 14 години

Не мисля, че след явното предателство на демагога-популист-нагляр-неблагодарник Волен Сидеров някой да гласува пак за него и за неговата семейна партия? ИЗПЯ СИ ПЕСЕНТА, ВСИЧКИ РАЗБРАХА ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ _ СТИГА ВЕЧЕ!

98

Димитър

преди 14 години

Абе какви са хората които имат две противоположни мнение едновременно ?Болен Лидеров е такъв. До преди колко време плюеше по ББ сега е първа дружка с него. Важното било ДПС да не било на власт хахахахха е това ако е трезвомислещ човек .... На власт може и човекоядците да са, но Болен ще е стях само и ксамо ДПС да не са а власт......

97

Tina

преди 14 години

Поредният трик. Всички отцепници, всъщност са в услуга на БСП и ДПС, защото това е техният принцип - да разделят, за да отслабват противниците им. Така както направиха със СДС. И вижте какво стана в продължение на 4 год.

96

Димо

преди 14 години

Да, проектът АТАКА наистина беше творение на кукловодите от ДС. Лошото е че и марионтеката Бойко Борисов е поредното тяхно творение.