25

USA

преди 14 години

USA ще го освободят като отидат миротворно да основат демокрацията в Иран.

24

Анонимен

преди 14 години

Какво значи "камиона негов ли е или е на фирма"?Ако някой пренася наркотици в самолет да съдят авиокомпанията ли?Или някой ако ти вземе колата и прекара с нея труп да съдят теб за убийство?Разбира се, възможно е и да не е знаел, но още по-възможно е той да си е пренасял дрогата на своя глава. Аз самият съм виждал как шофьори на камиони крият контрабанден алкохол на българско гръцката граница преди няколко години.

23

misho

преди 14 години

Точно за това говоря, не винаги шофьора товари /даже в повечето случаи, тия далавери стават по паркингите, там където се съхранява камиона/. Просто някой се е измъкнал и си изтрива ръцете с човечеца. Ако не го бяха хванали, много лесно нощес на паркинга "наши хора", които знаят за стоката, просто си отива и си я взимат.

22

Анонимен

преди 14 години

В САЩ да не би да не са сурови присъдите? Няколко доживотни или също смъртно наказание...

21

онбашията

преди 14 години

размекват се фесовете, не колят вече както навремето, затова явно почнаха демонстрации - народа усеща че властта се гъне.

20

misho

преди 14 години

Задавам си същият въпрос като 3..Какво се случва с фирмата?..Ами не им пречи на тия от фирмата да са го натопили и понеже го хващат човека и те се измъкват. А по повод тайниците - има такива изобретения, че ако не са кучетата, никога няма да се разбере, че пренася дрога.

19

vlady

преди 14 години

Браво на азиатците. Само със сурови наказания може да се ограничи наркотрафика и да се предпазят младите хора. Преди време гледах документален филм за Bang Kwang, показаха няколко западни граждани с присъди 50 години и нагоре за наркотици. Наскоро двама дилъри на амфетамин бяха приспани в Bang Kwang. Подходът на Иран е аналогичен . Браво!

18

Jolly Roger

преди 14 години

Има много начини шофьор на ТИР да не знае какво вози, в тоя смисъл имах предвид натопен.

17

даа

преди 14 години

напално сам съгласен с изключение на изневярата, че то тогава трябва да избесим половин Бг

16

Анонимен

преди 14 години

Ако нашите бяха заловили иранец само с кило хероин щяха да му разкътават вярата му и с това и готови да правят политика.У нас дрогата ни е много добра познатта система на държавната политика..за това един пласьор по-малко..

15

Анчо

преди 14 години

Мдам, жалко за човека. Наистина се отърва от смъртна присъда, която очакваха всички. В Иран всяка година бесят по стотина наркотрафиканти на крановете. Мисля, че иранците направиха малко отстъпка в неговия случай, за да не задълбават скандалите, в които бездруго са замесени в момента. А Живко ще го репатрират след 1-2 години да си излежи присъдата в България и Гоцэто ще го пусне след 5.Нищо общо няма между иранското правосъдие и това в *** Република Либия ако някой се интересува.

14

Анонимен

преди 14 години

до 5какво се опитваш да пробуташ номера "ако е натопен".А снимките от камерата за които ставаше въпрос.Защо пък точно него ще натопят.

13

Анонимен

преди 14 години

какво е това специялно скривалище ?Имаме на лице един влекач и едно ремарке!В ремаркето е натоварена стока ,която е пломбирана задължително от отправна страна в влекача е апартамента на шофьора,,,,!

12

Ali

преди 14 години

Napravo da go zastrelqt, za kakwo da go hranqt samo ...

11

jiko

преди 14 години

spukana mu e rabotata na adasha...otvad i bukvalno

10

зло джудже

преди 14 години

Без значение,че камионът е на фирма няма вариант да не е знаел,както и няма вариант мед.сестри от Либия да са невинни.По-добре смъртни присъди,писна ми заради такива във всяка държава да гледат на нас като на ***.По-добре да вземем пример от страни като Иран за реформи в правосъдната система.

9

Анонимен

преди 14 години

нормалните хора имат закони. Как караш камион без да знаеш какво возиш-нали трябва да се натовар и разтовари този товар-ти като шофьор на возилото къде си през това време.Може този наркотик да убие МОЕТО дете. И никак не е егоистично

8

dano

преди 14 години

Убийството, изнасилването, въоръженият грабеж, трафикът на наркотици и изневярата са престъпления, за които в Иран почти винаги се прилага смъртно наказание - дано и България някой ден това стане

7

Анонимен

преди 14 години

До колкото помня в Иран имаха навика да ги бесят с главата надолу, а сега докато е жив има някаква надежда

6

......

преди 14 години

"Убийството, изнасилването, въоръженият грабеж, трафикът на наркотици и изневярата са престъпления, за които в Иран почти винаги се прилага смъртно наказание." А тук за изнасилване мах. 4-5г. (да зарежем, че съсипва завинаги живота на жертвата) За наркотици и проституция хммм задържат ги за 1-2 дни, след което се мъкнат по съдилищата с години и накрая няма осъден!!! После те били страна от третия свят... да, ама с нашата правосъдна система, ние пък се върнахме в камената епоха!!