33

Анонимен

преди 14 години

Момче, испанския грип е убил десетки милиони за няколко месеца. Нещата ще излезат от контрол дълго преди да измислят ваксина. Бъди сигурен. Ако това се случи няма спасение и просто ще трябва да го преживеем. Обаче свинския грип не е този грип.Съжалявам, но апокалипсиса се отменя. Поне до 2012.

32

Анонимен

преди 14 години

ЦЕЛТА Е : ПАНИКА И МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ И ТАКА..... ГРИПНАТА ВЪЛНА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА

31

медийния грип

преди 14 години

Нормалната реакция на всяка майка е да защити децата си при тези обстоятелства. Това прави още по-големи *** тези, които промиват главите на хората със свинския грип.

30

Анонимен

преди 14 години

имам познат фармацефтичен представител(бивш вече), който преди години беше решил да пробва да се ваксинира с противогрипна ваксина, която разпространява ..... и цяла зима киха и бриха .... грипна вълна не го подмина, та сега не прави такава грешка!!! И на всички дава съвет да не се ваксинират със рекламираните за мало и голямо противогрипни сезонни ваксини

29

До Днес.бг

преди 14 години

Момчета няма ли днес някоя новина с турски или македонски привкус, че няма кво да коментираме.... :)))))))

28

kkkkk

преди 14 години

Ot edna strana u hubavo ,4e ni pusnaha v vakanciq , no ot dr e lo6o 4e gripa obikalq okolo nas...

27

медийния грип

преди 14 години

Съзнанието на тълпата не се поддава на вразумяване. Или както е казал автора - интелекта на тълпата е колкото този на най-тъпия в нея. Бий те си инжекции, тъпчете антибиотици и хапчета. Аз стоя и се смея.Като дойде наистина лошия грип, нито витаминчетата, нито ваксините ще ви помогнат.

26

Dora

преди 14 години

Neshto s mozaka ne si dobre 21 zatova ne znaesh kak se kazvazh. Dobre e da ti kaza nikoga da ne kalnezh i osobeno deca

25

varg1

преди 14 години

както казах и преди всичко започва от Шумен

24

:(

преди 14 години

Бай *** грип не го лови ! Световна криза също !За Бай *** "такова животно нЕма !". И затова Бай *** го духа под вода цял живот !

23

Анонимен

преди 14 години

не виждате ли лъжата....в най-големите градове - София, Пловдив, където има най-много хора на кв.м.нямало грип!?!?!?Грипа тръгва да се разпространява от малките градове... не е ли доста странно????ЦЕЛТА Е ПАНИКА И МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ!!!!

22

?

преди 14 години

Защо децата в София не са пуснати във ваканция??? Какво чакат тези ***?

21

Забравих си името

преди 14 години

Отново и отново...На всеки му е ясно, че това си е най-обикновен грип.Ясна е целта - П-Е-Ч-А-Л-Б-А...А, вие журналистчета им помагате доста...С цялото си сърце пожелавам на копелетата налапали се от тая повърня , да ги дават за лекарства на децата си до края на живота им!СМЪРТ !

20

Стакмистика

преди 14 години

Аха,значи трябва да изчакаме да убие 100 милиона за да го вземем насериозно.Браво!Железна логика!

19

Becko

преди 14 години

obache tova dali vaji za universitetite zashtoto nikade ne se opemenava ps Blagodarq predvaritelno

18

Анонимен

преди 14 години

Така ли мислиш ? Опитай се да пресметнеш ресурсите необходими за ваксиниране на 100 милиона човека /например/ - като ваксини, време, логистика...

17

хаха

преди 14 години

Тоя пък,самият министър се скара на журналистите да не говорят за свински грип,каза че му било омръзнало да чива за него постоянно.И каза още че в БГ всичко е спокойно...Така че не вярвам ти да знаеш повече от министъра,хаха.Затова и мнозинството от ГЕРБ не позволи да бъде изслушан в парламента,защото всичко това са инсинуации на СТанишев.

16

Федята

преди 14 години

Само да се молиме да няма толкова много смъртни случаи както в съседните ни държави и да се молкиме дано хората да бъдат малко по предпазливи и да спазват указанията с който да се предпазваме от евентуална зараза със свинският грип!Но на пурво място най вече трябва да внимават майките с децата си !!!Затова Внимавайте моля ви !!!

15

Nobody

преди 14 години

Седи си Зайо Байо в гората и гледа по едно време се задава Мечо Пух и носи Прасчо през рамо,през друга пушка,а самия Прасчо - целия окървавен,няма му го половината лице.- Пух,какво си направил?!Защо си го застрелял?!?- Почна да киха и кашля,мамка му и ***.....

14

Анонимен

преди 14 години

Всъщност една от причините за разпространението на грипа са връщащите се в от фронта войници, така че аргумента ти не е валиден. Освен това днес има доста по-добри методи за лечение на усложненията, които могат да възникнат. Ако този грип се върне с по-голяма сила, ще съжалявате, че не сте се разболели от по-лекия вариант за да добиете имунитет.