137

боб

преди 14 години

Бил съм в Германия и там след войната е било такъв глад, и по 10 души са спали в една стая. Този ,който ми каза това сега има 64 млн. евро. Също ми каза ,че в германските митници никога и един пфиниг не е изчезвал! Хора, пари не се дават, а се изкарват. В България по след като ни упрамляват Красьвци, Ахмедовци и други чалга простаци, никога по честен път няма да се изкара нищо! Нещата ще стават по зле, ще ни изгонят и от Евросъюза, не сме за там.

136

Алооо чуваме ли се?

преди 14 години

иначе разни батакисти и РеЗеСаци говорят , че в БГ има само българи, даже оня ден чувам комшуто на село да пита един братчет ром ама чист ром: "Ти къв си бе?" и той му отговаря: "*** съм бе бате" и при този отговор комшуто му казва: " Кво *** си бе? В БГ има само българи! " . Та моя въпрос е: "В БГ има ли други освен българи?" , че нещо не мога да разбера веднъж казвате няма , а после като стане нещо у европата веднага им отговаряте: "Аз не съм другарю европеец, аз не съъъъъм"

135

бели ли

преди 14 години

99.9999% са "кафяви" робини. Да проституират е една от културните им ценности. Другите са кражби, убийства, секс с малолетни, неплащане на комунални (ток, парно транспорт) итн може да ме допълвате.

134

Amenhotep

преди 14 години

По принцип съм против проституцията. За квалитетни *** нямам, а и да имам не бих дал пари, а магистралните труженички, както вече споделих и с пръчка не бих ги пипнал. Но в България трябва да се легализира проституцията, а труженичките да минават на задължителен санитарен контрол и "технически прегледи".

133

бат ванко

преди 14 години

ами дай на българката или *** 800 лева безработни,както в Европа и няма да проституират.И българите ще си стоят в България

132

ФЕДЯТА

преди 14 години

МНОГО СА МИ ЯСНИ ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НА МОМИЧЕТА КОИТО НАЙ НАКРАЯ СЕ ОКАЗВАТ ИМЕННО БЕЛИ РОБИНИ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА И В НЯКОЯ МНОГО НЕЗАЧИТАЩА ЗАКОНИТЕ СТРАНА ! ТОВА Е ЗАЩОТО ТОВА СА ПРЕДИМНО И САМО МОМИЧЕТА И ТО ОТ ПРОВИНЦИЯТА , КОИТО СА МНОГО НАИВНИ И ЛЕСНО ДОВЕРЧИВИ И ПОНЯКОГА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЖИВОТА Е МНОГО ЛЕСЕН И БЯЛ НА ЦВЯТ !ПО ТАКЪВ НАЧИН ТЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАТ И ОПРЕДЕЛЕНО ПРАВЯТ АДСКИ МНОГО ГРЕШКИ , КОИТО ПОНЯКОГА ИМ КОСТВАТ ИМЕННО СВОБОДАТА ! НИКОЙ НЕЩА В ЖИВОТА НЕ СЕ ПОСТИГАТ ТОЛКОВА ЛЕСНО!!!!!!!!!!

131

123

преди 14 години

Хайде сега, пак мъжете са ви виновни .Вярно е, че българина изкарва доста по-малко от западноевропееца, но това е положението, все пак сме родени и живеем в България и тук действителността е такава. Със сигурност всеки мъж би искал да изкарва по 5 000 лв на месец и да може сам да издържа семейството си, но съжаление е невъзможно. Не е редно мъжете да изкарват виновни заради това, че страната ни е такава.

130

анонимен

преди 14 години

ами такива са си българките,бедни,убави и глупави и то резултата е ясен

129

Amenhotep

преди 14 години

Ти така ли изкарваш парички?

128

Amenhotep

преди 14 години

Ако има българки сред циганкската ***, те сами са се набутали там, така че трябва с тях да се отнасяме като останалата *** ***. Подобни уличници само петнят името на България в Европа. На тези трябва да им се отнеме българското гражданство и да бъдат изпратени я в Турция я в Африка! + това 90% от тях са бъкани с вируси, зарази и херпеси! Такива и с пръчка не бих докоснал!

127

бат ванко

преди 14 години

че за кво и е на българката да е женена,да си седи в къщи и да му слугува на бай *** който си пиива ракийка и иска салата,ама докарва в къщи пикливи 300 лева,а за нея работа така или иначе няма.Пък ако е хубавица,най-много сервитьорка,ама и там ще е под обсада от местните гамени.Така че,не им е лесно на женичките и те го правят повече от няма на къде,нямат много избор ,пък този е най-лесния и най-предлагания начин да се поизкарат пари ,пък и не ти искат диплома и квалификация или стаж.

126

!

преди 14 години

просто изглежда българките са най-глупави. После всички се чудят:"защо го направих?",ама това е чак после...

125

!!!

преди 14 години

Правят го защото мъжът не може да се грижи за тях.Западноевропейката се жени ,ражда деца и ходи на работа ако иска а тук работим дори повече от благоверните си.Ако ходи на работа си има дом помощница пак бгългарка защо ли ???

124

bulgaro

преди 14 години

тая на снимката кът я гледам ква *** е , ама верно ве , сичкуту българки е сиганки

123

до Аменхотеп

преди 14 години

Не е изключено да има и много българки сред ***. Вие какво искате, да ги оставим на произвола ли?

122

az

преди 14 години

кво й закривате номера на тая кола ве...!? спрели жената да се облекчи, сега се качва доволна и олекнала, вие... амаха!

121

Семеен с 2 деца

преди 14 години

Обожавам жените, които продават телата си за пари. Всеки ден давам своя принос за развитието на този вид услуги.

120

Песоглавец

преди 14 години

Почти целия *** залял Западна Европа е от Сливен, а там както е известно няма "нашенки" и "нашенци", а само гнусен *** в изобилие.

119

tarikata

преди 14 години

ami to v BG kvo da se prai kano se ki gleda da te precaka i da ba4ka6 bez pari ..

118

Amenhotep

преди 14 години

Какви "българки" бе? Тук са *** и постоянно цвилят, че ги дискриминират, а като отидат там, изведнъж стават "българки" ...