21

pesho

преди 14 години

само те моля да следиш новините. знаам го от "добре осведомен източник"ако пък ти си ***, извинявай, че те нарекох "малцинство"

20

Анонимен

преди 14 години

Преди половин година и повече пишеше в американски сайтове, че A(h1n1) е като всеки друг грип и нищо повече. Потърсете в някои по-известни сайтове(да не са български), ако не ми вярвате :)Тоя грип е поредната далавера, от която някои от милионери сигурно стават милиардери. То не бяха луди крави, птичи грипове, свински грипове .. глупости глупости. Човек може да умре и от съвсем обикновени болести, ако не се лекува..

19

JEWEA

преди 14 години

As se pitam sam..Sta bude sa sicki hora sto su u zatvoru..U BULGARIA..A ako dobiu ovu prasecu infuencu..grip.Sto bude sa ta hora u zatvor.

18

do Petar

преди 14 години

po nepotvurdena informazia ti si ot "малцинствата"

17

pesho

преди 14 години

по непотвърдена информация, жертвата е от "малцинствата"

16

Макавели

преди 14 години

Ти остави че умират повече хора от нормален грип, ми на много от болните даже не са им правили и тест за свинския грип, а направо са ги давали за болни от тоя грип, всичко с цел паника. Едно време контрола над хората го имаше църквата и използваше чичо Господ като оръжие, сега го имат този контрол почти същите лица но използват медийте, щот Господ взе да се изтърква и някои хора се събудиха и отвориха очи.

15

Анонимен

преди 14 години

а лекарката в поликлиниката ми се разсърди, че поисках кръвен тест за детето си, което беше много зле, защото нямало грип....каза ми да давам витамини!!!!

14

Анонимен

преди 14 години

Поръчали са на Новартис, защото са САЩ. Защото там ако държавата не поръча лечение и някой умре - после ще я съдят до дупка, независимо дали е била виновна. Тук на нашите "управници" не им пука, а и няма кой да им поръча отговорност, затова се изцепиха, че щели да поръчат хиляди ваксини, ама те щели да дойдат май в началото на лятото ?!?!?!Иначе има 1000% истерия и корпоративни интереси в грип А.И аз отначало се уплаших, ама после разбрах, че жертвите от нормалния грип са мн. повече вс. година

13

Макавели

преди 14 години

Да, Novartis е фармацевтичната компания която е работила с Хитлер през 2рата световна в Базел. Айде честито на тези 120 милиона които ще се боцкат с "ваксината".

12

Гери

преди 14 години

Преди малко в новините казаха , чев Трявна имало 6 случая в едно училище и са разпуснали училището в грипна ваканция.Всъщност 6 случая са доказани на СЛУЧАЕН принцип. А болните деца били мноого повече. Как няма да се паникьоса човек.

11

Макавели

преди 14 години

Всичко е за пари и нищо друго, тва им е целта. Споразумения колкото си искаш. Novartis? Тази ли беше компанията която през 2рта световна е работила за Хитлер? Някой да ме поправи, щот не съм сигурен за името.

10

Анонимен

преди 14 години

Няма място за паника. Може да е бил човекът хроничноболен от нещо и грипът да го е довършил. Бог да го прости.

9

Анонимен

преди 14 години

Не знам дали е страшен или не свинския грип, но знам че САЩ са поръчали на швйцарската компания "Novartis" - 90 - 120 милиона дози ваксина срещу свинския грип до края на годината и тази компания не смогва засега да изпълнява тази огромна поръчка !

8

бг

преди 14 години

Няма смисъл от диагностициране на този грип. Средствата за борба са едни.

7

бг

преди 14 години

Всяка година от грип у нас умират 600 души.Този щам не е по различен. Няма нищо ново.Повече витамини и противогрипни - тамифлу, раленца.

6

зомбайо

преди 14 години

Спокойно не се спичайте и страхувайте , няма място за паника !!!Грип А(H1N1) т,нар СВИНСКИ не е толкова страшен Тук става въпрос за самолечение !!!! Това е недопустимо и наивно ,както виждате за съжаление последиците са с фатален край !!!Вирусът атакува предимно белите дробове и единствената му цел е да прични белодробна пневмония , а от там и усложнения за много кратък период , които , ако не се лекуват навреме довеждат до летален изход !!! Но всеки грипен вирус , ако не бъде лекуван на време, може да доведе до смърт !!! Проблем виждам от страна на ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ , които нямат необходимия набор и инструментариум да различат обикновения грип от т.нар СВИНСКИ !!!На пазара съществуват множество средства за успешно лечение на този грипен вирус, но не прибягвайте до САМОЛЕЧЕНИЕ !!!

5

!!!

преди 14 години

Ами шибаняците дето са мислили законите за болничните " че които си вземе болничен ще седи гладен поне месец и половина " хората ще се самоликуват ми и ще продължават така даже вече и взеха да умират !!!

4

......

преди 14 години

stana strashno veche....

3

лекар

преди 14 години

Яжте чесън, пийте червено вино и ... се ваксинирайте!! Грипът е тежко заболяване и е имало периоди, когато е убивал милиони!! (За справка - епидемията в Европа след Първата Световна война)!

2

Анонимен

преди 14 години

kofti trupka