205

?!?

преди 14 години

Защо ли са изчезнали тези супер мъже тогава? Нали Дарвин казваше че оцелявали най-добрите? А неандерталците дори не са от нашия биологичен вид. Според най-популярната теория за тяхната съдба те са били изтласкани от териториите си от Кроманьонците (нашия вариант).

204

пешо

преди 14 години

това ми хареса

203

гого

преди 14 години

...и то са бягали по 1-2 маратона на ден....плюс половината от теглото си...демек, average римлянина, ако е 80 кила...бяга 90 км на ден със 120 кила...айде, няма нужда!!!! Демек 8 часа си бягат...другите неща кога ги вършат - един Господ знае!!! Абе, лаф да става :)

202

Палаво момченце

преди 14 години

На мен ми плащат в евро.

201

Фелацио Иванов

преди 14 години

Аз много си падам по дивите необуздани мъже, но за съжаление днешните не са таква. Аз съм чел вече тази книга и там пише също, че вълшебната пръчица на мъжа тогава е била много по- голяма и по- мощна, отколкото сега. Можели са да играят с нея по- 6-7 часа без прекъсване. А сега моичкия, който трнира много едва докарва 2-3 часа на ден. Трагедия.

200

Анонимен

преди 14 години

ако се вгледате в петолевката ще откриете същество с огромен _ур ,надървен.

199

58526

преди 14 години

Абе важното е заглавието. Някак си подтиква жените да се пробват и още и още и още.. в търсене на истинския мъж. И така до Околовръстното...

198

АЗ

преди 14 години

Тази тема- Българския мъж е нещо много болезнено. Знам, че има и свестни момчета, които се грижат за вншен вид и интелект, но масата са смрудльовци, с наднормено тегло и просташко отношение! И като гледам по улиците какви "лицеприятни образи" се разхождат, понякога ми се повдига...

197

Анонимен

преди 14 години

"Римските легионери са бягали по един-два маратона на ден, като са носели въоръжение колкото половината им телесно тегло."Т. нар. "автор" на "изследването" е ненормален.Гъркът, който пробягал това разстояние, за да съобщи новината, че атиняните са победили....паднал и умрял.Как така същите хора(от римско, че и по-предишно време) са го бягали това разстояние ВСЕКИ ДЕН не ми е ясно.

196

KurNaKvadrat

преди 14 години

СПОКО!!!В България няма съвременни мъже!!!

195

гларус

преди 14 години

Вчера четох ,че някакъв Черни щял да нарежда висящи пениси в Прага.Питам се какво друго да нарежда след като те в Чехия нямат стърчащи.Така поне са ми споделяли чехкините.

194

Кица

преди 14 години

Да мекотело е!!!!!!!!!!!!!

193

sas

преди 14 години

Първо - еманципацията е проява на лош вкус. Второ - българинът като се види с пари и къщата му става тясна, и жената - грозна. Мъжът и жената не съжителстват заради любовта, секса и децата, а за да си бъдат опора един на друг и да си помагат. Не толкова доверието стои на първо място в такава връзка, а самочувствието, спокойствието и нежността, което ти дава човекът до теб. Такива съжителства нищо не може да ги разклати.

192

Анонимен

преди 14 години

Не е чак толкова странно като имаш предвид, че шимпанзето, например, е 5-6 пъти по-силно от човека. Ако иска, може да ти стисне ръката и да ти натроши кокалите.

191

Анонимен

преди 14 години

Интересно защо само мъжете са се променили и са станали кекави. А Alexiss си е като праисторическата жена например,........

190

Рачков

преди 14 години

Т,ва Зуека ли е на снимката ?

189

Мъж

преди 14 години

А тоя на снимката ме утрепа.Сложете някой по грамотен де.Поне малко да се е барнал.

188

Анонимен

преди 14 години

В Африка има племена, които все още бягат много бързо. Един колоездач-пътешественик - Володя Сорокин, разказваше как ги гонили ***-*** със страшна скорост, с копия, които хвърляли по тях, едва се спасили от...може би изяждане или ограбване. Африка не е далеч, жените могат да се възползват докато не са се цивилизовали и не са хванали бирата в ръка и телевизора с мача. Редакцията също вкупом да потегля натам.

187

Delamarsh

преди 14 години

Кекави *** станахме напоследък не ще и дума :-)))

186

Тачо

преди 14 години

Айде приятна вечер на всъчки че много се отплеснъх а трябва да се работи.