302

Анонимен

преди 14 години

Възможно е да е бил разплакал майки.Но защо трябваше Лисичков да го убива ? Защо?Има ли затвори за криминални ? Ако не е убийство, то тогава е саморазправа.Самозащита се отнася до съвсем други ситуациии моля.

301

до Анонимен

преди 14 години

Знаеш ли кой беше Големия Риж? Имаш някаква бегла представа колко майки е разплакал?

300

Анонимен

преди 14 години

Не бъркайте хулиган с гангстер. Гангстерът никога не се разхожда и не вади нож. Хулиганството е друга проява.Убийството е убийство. Който подкрепя убийство е съучастник.

299

Анонимен

преди 14 години

Тези дето казват ,че е нарочно да тичат на лекар докато не е станало късно.Показните разстрели отдавна не са на мода.Сега е модерно някой да изчезне безследно.Така, че ако този анаболен балон е трябвало да бъде премахнат няма да го правят посред бял ден и пред свидетели, тихо и кротко щяха да нахранят рибите с него .Няма труп ,няма убийство ,няма разследване

298

Цветан Караилиев

преди 14 години

Заставам зад Лисичков.Значи кой и да е гангстер може да ме заплашва с нож и аз да му свалям шапка?!!!Отлично се е справил човека.Всеки,който проявява насилие срещу други,трябва да е наясно,че може и да гушне букета.Защо в страната на демокрацията-САЩ,законно ли ти е оръжието,можеш да зсстреляш нападателя,а тук,за такова д-вие в полза на обществото,си под ударите на закона?Ужас...

297

Анонимен

преди 14 години

*** ИЛИ БЪЛГАРИН, НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА, КОЙТО УБИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ДЕЯНИЕТО - УБИЙСТВО. ДА СЕ ОСЪЖДАТ САМО *** НЕ Е КОРЕКТНО.

296

268

преди 14 години

smiatm che si prav, kakvito prisadi davat na "kriminalno proiavenite" sashtite tribva da sa i za ne kriminalnite

295

294

преди 14 години

ili ste se zamislish predi da tragnesh da maltretirash niakoi. Kade da podpisha za Lisichkov

294

Анонимен

преди 14 години

До Васил С. > Не отклонявай , Лисичков е знаел, че носи смъртоносно огнестрелно оръжие и го използва на месо!!! Когато някой е нападнат, не означава, че трябва да се стреля. АКО НЕ ОСЪДЯТ Лисичков, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ СТРЕЛЯТ НА ПРИНЦИПЪТ- КОЙ Е ПО БЪРЗИЯ..... БЕЗ СЪД.......

293

Васил Стефанов

преди 14 години

Как трябва да постъпя когато ме нападат с опасност за собствения ми живот? Или когато разбият апартамента ми и аз съм вътре със семейството ми? Лично аз смятам, че Лисичков е невинен. Не познавам човека и никой не може да ме обвини в съпричастност - но когато го нападат кой е виновен - нападнатия, че защитава живота си или нападателя?

292

Анонимен

преди 14 години

КАКВА КРЪВНИНА ТРЯБВА ДА ПЛАТИ Л-ЧКОВ НА БЛИЗКИТЕ НА УБИТИЯ?

291

до 290

преди 14 години

Аз съм един от тези *** дето си сложи подписа в подкрепа на Лисичков и то защото ми свърши лична услуга като се разправи с този ***.Такива като експолицая са много напред с материала и въобще не "стъпват по земята" при обикновените хора,докато това *** се пъхаше носа във всякакви работи и лично ми бъркаше живота.

290

Анонимен

преди 14 години

За какво се разправяте тук ? Има съд и да го осъдят за използване на огнестрелно смъртоносно оръжие и убийство на бг. гражданин. След като Рижият се е разхождал на свобода - ЗНАЧИ - че е свободен гражданин. Несъмнено може да е поръчка и сега даже събират подписки от *** и емоционални простаци.

289

А СЕГА ВЕЧЕ ПЕТКО

преди 14 години

ПАК СТАНА ПЕТКО ПРИКРИВАТЕ МАФИОТА И НАРКОТРАФИКАНТА ПЕТКО ЛИСИЧКОВ ЖУРНАЛИСТИ СКАПАНИ,ПЕТКО ЛИСИЧКО ПРИ НЕУРИДЕНИ СМЕТКИ ЗА ТЕРИТОРИИ ГРЪМНА У УБИ МАФИТЧЕ С ПО МАЛЪК РАНГ ОТ НЕГО,*** БЪЛГАРИ ЕЙ

288

сти

преди 14 години

..една година условно...справедливо нали??

287

Biro

преди 14 години

Не мисля, че 20000 граждани на Бургас, участващи в подписката подкрепят убийството. Мнението ми е, че тези подписи са по-скоро израз на благодарност за отстраняването на потециалната опасност, на която биха били подложени гражданите на града от този арогантен младеж с доказани хулигански прояви и директен достъп до обществото.Не подкрепям убийството като решение на проблема.

286

Анонимен

преди 14 години

до Боби 280 > ти си Утайката на Уатайките тук.

285

...

преди 14 години

Ebati dyrjavata ako osydqt mom4eto...

284

123

преди 14 години

И аз бих подкрепил подписката. Според мен ако не е стрелял вече щеше да е или мъртъв или инвалид - надупчен с ножове. Тези псевдо-мутри са толкова нагли и арогантни, че ако те нарочат живота ти ще е ад (тъй като никой не ги закача и те правят каквото си искат). И аз лично не съм чул нито един Бургазлия да се оплаче от Лисичков, докато от Рижите е пропищял цял Бургас. Освободете човека и осъдете истинските престъпници.

283

Ей

преди 14 години

До 280Не знам как е в Лондон, но съгласно законите на Флорида ,без оръжие, само с думи ако ме заплашваш, внимавай да не дойдеш по-близко от 1 метър до мен, че веднага ще ти подаря не 3 а 12 куршума. Радиус от 1 метър, по закон е неприкосновено пространство.