120

Говедарин

преди 14 години

Фиромецъ ие най-*** божие създание...Може да влизате у днес.бг и да кълвете минуси но у Европа ще влезете га ви цъфнат налъмите...

119

баба Гуна

преди 14 години

Вие у Македонску сайтове нямате ли си, че дте си довлекли смрадливите *** тук???

118

Бенковски

преди 14 години

Гледам и невярвам на очите си.В измислената държава от коминтерна ФИРОМ вкарват майка на малки деца в затвора ,че неиска да вижда бащата !!! АЛООО ЕВРОПЕЙЦИТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА САМО В ЕДНА ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА КАТО ФИРОМ. А ИМА И ДРУГО ФИРОМСКИТЕ ПОЛИТИЧАРИ СЕ ПАРВИХА НА ВЕЛИКИ ЗА ДА ПОКАЖАТ ,ЧЕ МОЖАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ С БЪЛГАРИТЕ.КОЙТО Е ХОДИЛ ВЪВ ФИРОМ ЗНАЕ КАК СЕ ОТНАСЯТ С БЪЛАГРИТЕ.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖИ НА ТИЯ МАЛУМНИЦИ МАКЕДНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ,ЧЕ НЕМОГАТ ДА СЕ *** С НАС.

117

brima

преди 14 години

Браво!!Много добър ход.

116

кърлеж

преди 14 години

Тук вони на фиромци ...

115

говерин

преди 14 години

113 - 114...Дано повечето хора да съ като вазе... Инак овчедушието щъ ни затрие...

114

тодор александров

преди 14 години

...бой по коравите сърбомански глави.....тези кратуни ги оправят само натовски ракети......простите хора от бой разбират....само......нека бойко не им кляка ......само шиптърите им са цяра на тези......нищо че плюят по майка си българия.....границата между албания и българия е вардар.....

113

до плювачите

преди 14 години

Аре бе. Отровихте ефира със зловонните си и нечистоплътни мисли. Само преди месец бълвахте омразата по фиромците що са я затворили, сега бълвате омраза към правителството. Ще я назначи разбира се. В Македония ако остане бял ден няма да види. И заради какво? Защото има българско самосъзнание. Как може да се оставите да ви манипулират! Това е толкова недостойно!

112

говедарин

преди 14 години

Браво на Божидара!!! А на простите сополкьовци дет са се разциврили отдоле едно щъ кажа:- *** да беше да ви го вкарам, ама акъл не могъ...

111

МЕГИ

преди 14 години

ХА БРАВО БЕ БОЖИДАРЕ!! ОТ СЪЖАЛЕНИЕ ЛИ ЩЕ НАЗНАЧАВАМЕ ХОРА ИЛИ ПО КАДЪРНОСТ?? БРАВО НА ВАС И ВИЕ СТЕ КАТО ОНИЯ!! ЩО НЕ Я НАПРАВИТЕ ПРОДАВАЧКА НА БАНИЧКИ НАПРИМЕР???

110

Анонимен

преди 14 години

Евала на богата димитров. Отся зърното от плявата македонска. Спаска не трябва повече да изкупува греховете на помакедончените сърбофилчета. Браво и на Бойко за думите му.

109

manuelche

преди 14 години

Поредният престъпник в българското правителство.

108

Анонимен

преди 14 години

Що се очудваш ? Какви мислиш , че са "експертите" в министерствата ? Припомни си прочутата Лила от Външно . Аз си мисля , че за Спаска това е най-подходящата работа . В смисъл, тя едва ли може да работи нещо друго .

107

TANKIST

преди 14 години

OT SAMATA PARTIQ GERB MI XARESVA SAMO BOIKO BORISOV , VUPREKI CHE I TOI IMA TRESKI ZA DQLANE .. SI4KI DRUGI GERBERI SA ILI BIVSHI KOMYNISTI , GUZOLIZCI I KURVII . DA VZEME MALKO SI STEGNE XORATA BOIKO BORISOV CHE NARODA V NEGOVA POLZA SHTE E ..

106

сиси

преди 14 години

Колкото археслог, толкова и министър.Голяма уста,поставена на празна глава.И голям ***,който се върти а наляво,а надясно-това е Божидарчо.

105

TANKIST

преди 14 години

E TOVA NE E LI V MOMENTA SHUROBAJANA6TINA ... OT KADE NA KUDE SHTE Q ZEMA V PRAVITELSTVOTO ?

104

Анонимен

преди 14 години

кво точно е направила тая, че й се предлага пост в министерството? то в тази скапана държава - затворник да си!!! дайте й сега и един апартамент... скапаняци!

103

Анонимен

преди 14 години

Ми те са сите че се юрнат към затвора да моат да бачкат после у министерството. Ега ти. Божоооо па земи и сестрите....

102

IGOR_MKD

преди 14 години

Прво - Спаска зема бугарско државанство за да а искористи Бугариа за некои свои цели и идеи. а заболе неа за Бугариа таа е Македонка што сака да а искористи Бугариа. Ми се гади од такви луе и на секого треба да му се гади.Второ - Во Македониа нема позитивни чувства кон Бугариа, а ваквите изави и потези на Боко Борисов и Божидар Димитров само прават да се зголемат негативните чувства. Мислам дека претеруваат и ги влошуваат односите меу Македонците и Бугарите.

101

Бравос!

преди 14 години

Тая ша става "експерт"!!! Е.а и експертите, е.а и министрите!!!