74

Татко

преди 14 години

Ето така гледате децата вие хетеросексуалните. Ще изгният в сиропиталищата заради вас.

73

lol

преди 14 години

Много поздрави на тоя Медий от мен. Ходи се скрий!

72

Анонимен

преди 14 години

#59Прав си до там че гъркинята е *** .Като знаеш толкова много открехни ни и нас ,преди да почнеш да ни плюеш.Аман от *** като тебе

71

онбашията

преди 14 години

Вярное че съм скапан *** ама все пак имам право на мнение.

70

Анонимен

преди 14 години

Гърците са *** и дюмбели.До е дин са егоисти, завистници и подлеци.Абе почти като нас ама умножено най малко по 10.

69

Анонимен

преди 14 години

Ами теб одавна да се те върнали на господ ако е така ама си стоиш тука да умирисвяаш въздуха нали.

68

Gaskoing

преди 14 години

Гърците са бетер ***! не се учудвайте, ами трябва да има закон, да оставиш човек значи над 10 години затвор!

67

20 годишна

преди 14 години

Куче не бих оставила... Защо изобщо хора, които не са сигурни какво искат, раждат или осиновяват деца, за да ги нараняват. Сбъднали са най-голямата мечта на това детенце - да го осиновят, представете си какво е семейството ти... да те върне!

66

bebka

преди 14 години

Тази новина я четох миналия месец.

65

пешо

преди 14 години

Що не съдят всичките ***, които си оставят децата без надзор да просят по кръстовищата и по улиците? Там има 100 пъти по-голяма опасност за живота и здравето на децата? Или пак законите работят само от време на време с PR цел?

64

Е добре

преди 14 години

За 13 годишното момиче знам от приятели, за върнатото дете, което цапало знам от медийте, но в статията, която четох не се акцентираше върху това, а за сложната процедура за българи и защо се дават деца на чужденци при толкова желаещи български семейства. Жената, която даваше интервюто каза, че българите били много придирчиви, искали детето да е българче, да е новородено и куп изисквания. Като пример даде това с детето, което цапало. Чужденците били по-склонни да взимат ромчета и пораснали деца.

63

Явор Захариев

преди 14 години

Аре стига с тези изпълнения от страна на Гърците !!! ТЕЗИ СА НАЙ ГАДНАТА НАЦИЯ И ИЗОБЩО СА НАЙ НЕАДЕКВАТНИТЕ ХОРА В СВЕТА !СЕГА ТРЯБВА ДА Я СЕЗИРА ПРОКОРАТУРАТА ТАЗИ *** ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА ! СПОРЕД ВАС КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ НАПРАВИ НЕШО ПОДОБНО !!! НИКОЙ , НО ГЪРЦИТЕ СА СИ ТАКИВА *** !

62

онбашията

преди 14 години

еми не ни ли възпитават че трябва да си знаем правата като потребители и когато стоката не ни хареса да я връщаме? ;)

61

Kamen

преди 14 години

Дори и да са имали проблеми с детето не е това начина да натовариш на едно такси и да го пратиш обратно. Има си процедури за тая работа. Иначе си спомням случая от предаването на Карбовски с *** дето го осиновили в САЩ и то изнасилвало сестрите си. Но американците не са го натоварили просто на самолета. Защото са научени на ред и закони. А гърците като нас не са научени на ред.

60

ТТ

преди 14 години

За съжаление това се прави от хора, независимо от националността им.

59

Анонимен

преди 14 години

Защо всички се изказват толкова категорично, след като изобщо не знаят точно как стои ситуацията? Човек трябва да е способен да погледне нещата и от двете гледни точки. Може би гъркинята е ***. Ама може и да има подробности, които не знаем. Защо да обвиняваме насляпо?

58

Роси

преди 14 години

Ей, какви *** има.... Нали уж ги проверяват кандидатите за бъдещи родители? Струва ми се, че някой у нас за пореден път не си е свършил работата...или е взел едни пари под масата....

57

кака Пенка

преди 14 години

аз пък се чудя на таксито с къв акъл ще вози детето ,как може да се съгласи

56

Явор Захариев

преди 14 години

Естествено такова нещо толкова долно и неадекватно може единствено да бъде извършено от Гърци ! Тези не са нормални ! как изобщо може да осиновиш дете и после да го върнеш като че ли е стока която са взели от някой магазин ! *** СА ВСИЧКИ ГЪРЦИ !

55

//////

преди 14 години

ГНУСНО *** ПЛЕМЕ СА ТИЯ НЕЗНАМ ЗАЩО ИЗОБЩО СА ПРИЕТИ В ЕС ОСВЕН ЗАРАДИ СТРАТЕГИЧЕСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ