61

aAaAa

преди 14 години

исляма трябва да бъде забранен - ние даваме пари за джамии ?! :(

60

Анонимен

преди 14 години

мюсюлманите строят джамиите бързо, защото масово получават дариние от забранини ислямски фондации с цел активизацията им за откъсване на български територии

59

Хан

преди 14 години

Мюслюманите си строят джамиите бързо защото когато се каже че трябва пари за джамията веднага го дават. Църквите се строят бавно защото българите не дават пари за строежа. Комунизмът взе много неща от българите, най много от вярата им. Мнoгoто от българите казват че са християни но не вярват на бога.В това положение не дават пари за църкви.

58

Анонимен

преди 14 години

до 55:като сте толкова отворени не ги взимаите тези пари,СЪБЕРЕТЕ СИ.

57

Анонимен

преди 14 години

Правителството стига е раздавало пари. Ако на мен ми изгори къщата ще ми отвърнат с: "Да си я застраховал!". Това са популистки хватки. Настоятелствата на джамиите да не би да нямат пари да си застраховат имуществото?!?

56

Анонимен

преди 14 години

джамиите си ги памите вие мюсюлманите така че недей да ревеш

55

Сидеров

преди 14 години

Ама че работа,25 000 лева за това че си палят умишлено и с това да се прикриват варващината си.!Аз съм от Несебър и всеки мюсюлмански празник я празнувам в едно родопско село в Кърджалийския край ,то ест родителите ми живеят там,впрочем селото е от 100 жители близо, и по традиция събираме помощи за какво ли не, и всичко се използва стриктно за благото и разцвета на селото и се събира не помалко от 15-20 000 лева..и какво са 25 хил.и то за едно архитектурно наследство.?.

54

#

преди 14 години

туба бензин и кибрит за тия

53

Енесай

преди 14 години

Най после хубава новина.

52

Чао

преди 14 години

Да - 49 Браво........адмирирам европейското ти мислене.....и се радвам ,че все повече хора ,искат да са ГРАЖДАНИ, а не електорат!!!!!!!!!!

51

EDIN FES

преди 14 години

DPS NI6TO NE E NAPRAVILA ZA BILGARSKITE TURCI! DAJE I DA NAPRAVI NE ME VILNUVA! TUKA E BILGARIYA-NE NA NOVINITE PO TURSKI,NE NA TURSKITE SERIALI,NE KOGATO VIRVI6 PO ULICATA I DA SI GOVORI6 NA MAY4INIYA EZIK TAKA,4E DA BUDI6 PODOZRENIYA V OKOLNITE! OMRIZNA MI OT PROSTOTIITE NA DOGANOVCI KAKTO KAZA 50 SE VIZPOLZVAT OT NEGRAMOTNOTO NASELENIE OSOBENO V LUDOGORIETO! DPS KOLKO PARI E OTDELILA PONE MININKO DA OBRAZOVA TEZI HORA-NI6TO!

50

Българин

преди 14 години

Според мен действията на правителстовто са правилни! Нека да покажат на обикновенните турци и помаци, че Българското правителство се грижи за всички свои граждани еднакво без да ги дели на верска основа и нека тия нещастни дущи видят, че ДПС просто се възпозлва от тях, а същевремнно не е напривила нищо за да могат да живеят нормално.

49

илхан

преди 14 години

това вичко пак са измислени истории на наште хора....всичко е с идеята да ни скарат с българите и да точат пари от държавата, на мене българите нищо не са ми направили и аз ги уважавам защото и те ме уважават, а пък точно турската политическа мафия ми бърка в джоба защото и аз съм данъкоплатец в тая държава защо ония фес трябва да си прибира мойте пари за щяло и нещяло

48

anti-islam

преди 14 години

моите коментари догановче са резултата от вашето безграничено нахалство и наглост и точно вие сте първоизточника, а също и НЕЗАБРАВИМОТО 500 годишно "съжителство". минало - незабравимо.

47

EDIN FES

преди 14 години

KOLKO AMUDJI SIM IZRITVAL OT VRATATA SI POKRAY IZBORITE,PODKANVA6TI DA GLASUVAM ZA DPS! NE NIKOGA!TOVA ,KOETO E ZA DOBRO NA DIRJAVATA E DOBRO I ZA NAS,ESTESTVENO KATO IZKLYU4IM MNOGOTO KORUMPIRANI PSETA,MISLE6TI SAMO ZA SVOETO GIRLO!6TE DOYDE I TEHNIYA RED....!

46

турко до anti-islam

преди 14 години

та четейки коментарите ти не се учудвам че възникват партии като на братята Юзеирови,каквото повикало такова се обадило

45

anti-islam

преди 14 години

отговора е ясен, но така или иначе крайния продукт е налице-армия от биещи чела зомбита, с които няма как да се примирим под предлога ,че им била виновна партията. Поздравления за коментар-а на 41 моите уважения !

44

Анонимната

преди 14 години

А за нашите опустошавани църкви дали са ни подпомагали финансово,а?

43

варна

преди 14 години

като станат джамиите им за ремонт сами си ги палят и доят пари от държавата!За колко църкви е дала пари държавата тази година?

42

gogo

преди 14 години

По изпитаната рецепта се действа...палят си огруханата джамия...после реват за пари, защото видите ли, християните им мислили злото и я запалили!!! Рев и чудо. Мръсни ***! Не стига, че в джамиите проповядват омраза към Християните ами и пари крънкат!! Малко ли *** организации има...те да им дават пари!!!