45

Иво

преди 14 години

Излиза че българските власти 4 години са отказвали да и дадът българско гражданство а после направиха международен проблем заради нея.

44

лекия

преди 14 години

може да си направите само извод как една държава си брани поданиците, а тука пред цяла българия и пред полицаи отвлякоха едно дете насила, ако беше в сърбия това нещо по същия начин щеше да лежи в затвора маката както тази спаска , ай чао бо.клуци

43

БЕЙБИ

преди 14 години

ЯВНО Е ИМАЛ ПАРИ

42

разумен поглед

преди 14 години

защо се е омъжила за сръбски *** за нея българи няма ли после като видяла зор набързо става българса гражданка аиде сиктир от тука аман от *** прави са македонците и браво че теглиха маината на нашето правителство което не посмя да им каже копче!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Edna hubava vest ,da si vzima deteto i da se maha ,i da gi sudi v Strasburg za psihi4eski tormoz tova e teror !

40

Анонимен

преди 14 години

Има и нещо друго интерсно - Защо Спаска получава българско гражданство чак през април 2009 - след като е подала молба за това още преез 2005 г. -"Април, 2009 г.- Спаска Митрова най-после получава българско гражданство. За него тя чака цели 4 години."

39

Анонимен

преди 14 години

Нито ме интересува Македония, нито Спаска, освен хуманитарната страна на случая, но там няма значение какъв гражданин е.Всичката Мара втасала, че и родолюбци.Политиците се месят само за реклама и при сигурен щастлив завършек. БТВ досега мълчаха.Болшой театър.

38

Boyko

преди 14 години

Абе, тая Спаска почти не знае български, досега я слушах по радиото. Наистина е "българка". От ония 4-те милиона "българи" зад граница на Божидар Димитров.

37

Бугарин татарин

преди 14 години

Крайно време беше

36

спокоен

преди 14 години

Каква държава е това.Това е част от област Македония васална на Сърбия.ТЕ всички там са заложници на сръбската политика,а политиката им е унищожение на всичко българско.

35

Анонимен

преди 14 години

Има и друго интересно нещо - Спаска подава молба за българско гражданство през 2005 г., а се омъжва за сърбина Воислав Савич през 2006 г. ...

34

neo5

преди 14 години

ламята Спаска :)

33

ББ до 29

преди 14 години

Какъв е типичният македонец и на какъв език говори?Моля за пояснение!Благодаря!!

32

Анонимен

преди 14 години

По-внимателно с неща които се случват в други страни, както и ние не искаме да се бъркат в нашите.

31

Анонимен

преди 14 години

Тази Спаска не е изпълнила решение на съда - "23-годишната Спаска Митрова, която живее в македонския град Гевгелия, бе осъдена на три месеца затвор след скандален бракоразводен процес, проведен в Македония. Митрова е разделена от шестмесечната си дъщеря. Спаска не спазила определение на македонските магистратите да подсигури на мъжа си стая в дома на родителите й, където да се среща с дъщеричката им Сузана по време на родителски свиждания.

30

Анонимен

преди 14 години

Като има дете да е мислила навреме тя сама си е виновна

29

Анонимен

преди 14 години

Преди малко майката на тази Спаска не можа да разбере единия от въпросите които я пита водещата на новините по BTV и си говореше като типична македонка, а и Спаска е македонка с български паспорт - така че не разбирам защо трябваше да се създава цялата тази истерия в държавата около Спаска Митрова.

28

Анонимен

преди 14 години

Сега, ако съм на мястото на тази жена, взимам си детето и направо в България! Не че България направи кой знае колко за нея, което е срамота, но щом се чувства българка тук ще е по-добре и поне никой няма да я притеснява.

27

Курортист

преди 14 години

Много се радвам за жената... Дано се оправи и си върне детето...А до недоклатените пубери отдолу:- Ходете си стискайте пъпките и бъркайте по дупките

26

Р.

преди 14 години

Само да попитам: Детенцето и сега къде е? Май при съпругът и. И сега какво? Трабва пак да си го краде ли?Щото там явно за българи правосъдие няма!!!