219

Влади

преди 14 години

Тоя е две в едно: М.Велчев и Н.Василев! Заради него ГЕРБ на следващите избори ще е зад борда!!! Не пипайте ракията и цигарите на българина - нищо няма да спечелите( или само някои от вас от контрабанда)

218

az

преди 14 години

Дянков, тъпо нещастно недоразумение, събирай куфарите и бегом при леля ти Кристалинка, че както си го подкарал скоро ще те линчуват.

217

Анонимен

преди 14 години

Тия нали казваха, че са десни. А говорят замо за увеличаване на данъци/акцизи.

216

Nasty

преди 14 години

А дигнете заплатите да ви го набият тия дето праат соса в Мимас.....

215

123456789

преди 14 години

тоз все повече ми изглежда, че по-скоро е за лудница че то алкохола на запад е по-евтин ...ние пасем трева ли що ли ?

214

Кирил Софииски

преди 14 години

Ловешки ***-" специалист" на МВФ и МБ!

213

BG

преди 14 години

Дянков не сме в Америка или Западна Европа. Хванете крадците и престъпниците и напълнете хазната, а не да утежнявате и без туй безнадеждното положение на хората. В Америка кутия Мауборо е под 2 долара.

212

Иво

преди 14 години

България се превръща в държава от южноамерикански тип с развитие единствено на туризма - хотелите на мутри и други престъпници, както и средище на хазартната мафия - която е оставена да процъфтява под предлог че хазарта бил необходим за туристите.

211

miroslav dimitrov

преди 14 години

HAIR DA NE VIDISH, G-N DQNKOV PROKLET DA SI

210

Анонимен

преди 14 години

Абе Дянков. То и свинското е вредно, що не му сложите и на него акциз.МРЪСНИ *** СЕ ОКАЗАХТЕ И ВИЕ

209

Jelev

преди 14 години

Odirat koja sled kaja ot telata ni.Robski du6ichki.

208

Gold

преди 14 години

Тъпо, по-добре да вдигне акциза само на вносния 'тузарски' алкохол. Който може да си го позволи сега, и после пак ще си го купува. Докато 'потребителите' на ракия доста по-рядко купуват заводска ракия, ако имат възможност да си я сварят сами. Плюс това домашната си е по-качествена (ако знаеш как да си я свариш). Оная заводската си е спирт и есенции.....

207

до 196

преди 14 години

За каква вълшебна пръчка говориш? Тук не става въпрос за вълшебства, а за някаква мисъл, която определено хер Флик не притежава.

206

taka-taka

преди 14 години

"С вдигането на налога върху спиртните напитки приходите в бюджета ще са над 60 млн. лв. допълнително, каза той."С вдигането на налога върху спиртните напитки приходите в бюджета ще са много под сегашните, казах аз.Аз не съм икономист(обикновен безпартиен бачкатор съм), но сравнете какво казва той и какво казвам аз и кажете кой е прав!

205

хер Флик

преди 14 години

Аз съм хер Флик. Ама не от Гестапо, а от ГЕРБ.

204

Д

преди 14 години

Все тая, аз и сега си пия домашна ракия, само дето бройката на хората като мен ще се вдигне още повече. Глупава постъпка на Дянков.

203

луд

преди 14 години

Който е посегнал на ракията на хората добро не е видял.Скоро ще има предсрочни избори!

202

321

преди 14 години

Вчера повишаване акциз на горивата, днеска на цигарите, утре на алкохола.Много на дребно се кръпи бюджета.Направо направете ДДС за всичко 50%, след което си вдигайте шапките от власта.

201

емо

преди 14 години

Алкохола в България е фалшиф . Не виждам причина за увеличаване стойноста или акциза на фалшива стока .

200

bobi

преди 14 години

samo ako posmee da vdigne akciza i na gorivata na sledva6tite izbori horata nqma gi podkrepqt!!! s tva uveli4enie na akciza na alkohola nai-gadnata vodka she stane po 11,12 leva kiloto ...