25

colobur

преди 14 години

до 18,ИНДИАНЕЦО,всичко ти е неред,само дето не знаеш,че *** племе не произлиза от ИНДИЯ,а от горното течение на рака СИНГХ,иначе казано,от там и името-названието СИНГХАПУР-СИНГАПУР по нашенски казано!А иначе че те"сингхапурците"или *** си фантазират че са от индийски произход е тяхното традиционно за това племе невежество !КЪДЕ ПРИТЕЛЮ СИ ВИЖДАЛ "СИНГХАПУРЕЦ-***----ШАХМАТИСТ???ИНДИЙЦИТЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ТАЗИ ИГРА!!!!!!!БАГЕРИ И БУЛДОЗЕРИ-ВСИЧКИ РАЗРУШИТЕЛИ НАПРЕД!НАПРЕД-ПОБЕДА!

24

мими

преди 14 години

В София вече няма място за никой

23

Анонимен

преди 14 години

Е тия сега ще вземат в София да дойдат

22

Анонимен

преди 14 години

Нормално е да си бил свидетел на расизъм по улиците и във фирмите. *** просто не ни оставят друг шанс. Съвсем отговорно го споделям - ако *** имаха ЖЕЛАНИЕТО да се интегрират, щяха да са го направили отдавна! Уви, не са много желаещите. Повечето предпочитат да са верни на собствения си бит и не ги виня за това, но за това и ще срещат опозиция в наше лице.

21

stoqn

преди 14 години

Xitler bili tragnal da izbiva *** ako tesa bili hora za6to ne e izbival masovo dr rasi za6tot te sa kato bollest na naselenieto kav izbor stiga si se izlagalna *** im dadoha ka6ti da si *** franko 6apkata ne vqrvam dori tvoita da e po hubava mangal4eto sralo posredata na hola ogan sa paleli pikali hvarlqli 4upeli tazi sgan ne zaslujava vtoro mn sa kalpavi s malki izklio4eniq

20

отчаян

преди 14 години

Отчаяно чакам в София, а не само там, да се изметат незаконните гаражни клетки от всякакъв вид, а и общината да си събере/ех, що пара може да падне в общинската хазна/ полагаемото за времето за окупирането на общинската площ.

19

Анонимен

преди 14 години

Ако става дума за огън и меч, комай няма народност да не е гонена. На простите хора обаче им трябва ВРАГ. От *** може да се направи такъв, но може и от евреи, от индианци, от ***, ...

18

________________

преди 14 години

крушата не пада по далече от дървото или:не ходят на училище-послеискат да ходят на работа-ама какво могат-да крадат и да усерат всичко- въри го печи го на цървил мерише и това еникаква интеграция- а само кастрация ги оправя

17

индианец

преди 14 години

Чичовото мургавче,вашата трагедия започва след Весфалските договори в Европа за държавността!След това започнаха да ви изселват с огън и меч от Западна Европа към Турската империя.И къде сте сега в Сърбия,Словакия,Унгария,Румъния и България?Ако и ние продължим трябва да се върнете в Индия.Спасението ви е да се стремите да сте българи,сърби ,румънци,словаци,унгарци.Ако не на бунището на историята,даже и Обама няма да може да ви помогне!

16

Анонимен

преди 14 години

Защото много пъти съм бил свидетел на расизъм на улицата и във фирмите!

15

Анонимен

преди 14 години

9, защо мислиш, че ако си *** нямаш нито избор, нито възможности? Виждал си ***, които водят нормален живот и са имали възможности да го постигнат, нали? Защото, ако не си - аз съм. Познавам един ром-журналист, ром-шеф на малко цехче за производство на завивки и, представи си, ром-шеф на фирма за принт дизайн(дори работех в неговата фирма няколко месеца). Наистина познавам такива роми и мисля, че тези хора някак си са успели, нали така?

14

Анонимен

преди 14 години

А кой ще събори незаконните хотели и сгради в Боровец? София? Слънчев бряг? Те пак ли са на ***????

13

Българин

преди 14 години

Искаме всеки ден такива хубави новини, че много има за събаряне !!!

12

JUNO REACTOR

преди 14 години

Станишев обича ***

11

JUNO REACTOR

преди 14 години

до PanchoЯ ***,ите / kafewite hora/ знаели да пишат!?Ти да не пишеш на *** есперанто ???

10

нервна

преди 14 години

Ам`ни`мои разбра що наричат тия колиби къщи? Значи къща ша риче масивна постройка с основи.А аз ако си дигна една колиба пред парламенто у Брюксел и рича,че съм социално слаба и не съм знаела закона,дал` ли ше ми я оставят?И безплатно вода ша си имам,ше се къпя у шадравано.

9

ДЕДОТО

преди 14 години

До 8Най-добре да пратят феновете на ЦСКА И ЛЕВСКИ !!Ще бъде без пари и ефективно )))

8

Анонимен

преди 14 години

Ясно е, че когато се родиш ***, нямаш нито избор, нито възможности. *** са отхвърляни от хора, които изобщо нямат представа от тях. За това след време, цялата нация ще плати огромна цена.

7

corruptor

преди 14 години

Може вместо строителна техника за събарянето да се ползва авиациа или артилерия.Ефекта ще е значително по добър и няма да се ангажира полицията да варди *** от бунтове. :)

6

сандокан

преди 14 години

значи можело. Сега в Бургас по-късно и в други градове, когато партия Атака укрепне и в другите градове и там ще се случи същото.