224

Другаря

преди 14 години

До всички емигранти. Даваите да се отписваме от здравната каса. Подава се молба за отписване понеже не живееш в България и това е. Следващия път като дойда там в оная лудата държава ще го направя.

223

Другаря

преди 14 години

В държавата където живея качествената здравна помощ ми я плаща компанията за която работя. Като отида на преглед в болницата има и аптека. Доктора ми изписва лекарствата и от аптеката ми ги дават безплатно. Отделно здравната помощ е безплатна за всичкото редово население и постоянно пребиваващите чужденци - разбира се с по-малко качество. И все пак плащам здравно осигуряване в България макар че се прибирам за 20-тина дена годишно. Кажете ми не съм ли ***? Май ще трябва да се отписвам.

222

Анонимен

преди 14 години

Една, като ще правиш забележка на хората за правопис, постарай се поне да пишеш без правописни грешки. За сведение-когато се обръщаш към повече от 1 човек, не е необходимо да пишеш "ви" с главна буква. И запетаята в същото това изречение не е на място. Коя точно ли? Ами познай.

221

Анонимен

преди 14 години

Niki е прав.Мъжът ми се осигурява в Гърция и не е стъпвал тук на лекар от години, а когато се е налагало, си е плащал. Е, не става ясно той какво дължи на тая каса?! И защо,след като се осигурява там,да плаща и тук? Друг е въпроса какво ще получи срещу парите си-необятна тема е това.

220

Texas girl

преди 14 години

Ami,ne vinagi razpolagame s kiriliza.Moia comp. na rabota ima samo latiniza.Za tvoe svedenie pisha ot USA-Texas....lek den

219

Анонимен

преди 14 години

Нищо лошо в това да се върнат от границата пълчищата ***/както и др.тарикати/,които излизат всяка седмица и не плащат никъде нищо, а като се разболеят вдигат врява до бога че нямат пари и държавата трябвало да им плаща! Но плащаме ние загубеняците,които ставаме в 06.30 за да отидем на работа и щем не щем ни удържат осигуровките и данъците......

218

Една

преди 14 години

Ох , писна ми да чета постовена *** пишещи на шлоковица. Намирате се в БЪЛГАРИЯ , пишете на български. А когато видя това '4' и '6 ' ,като заместител на съответните букви и ми става едно...... P.S Алооо администраторите на сайта, да Ви кажа ли как ,можете да ограничите подобни писания и да се пише само на кирилица???

217

vall

преди 14 години

to pak nali imame zdraveopazvane niakavo 4e da pla6tame i osigurovko i za kakvo za tova kato ide6 na lekar pak da si plati6 a ne dai se boje da re6i6 da si vadi6 medicinsko za ne6to si,tam napravo rejat glavi,na men predi vreme mi iskaha 30 leva za 5 podpisa dori ne si napravihe truda da proveriat dali sam goden ili ne za dadenata rabota iziskva6ta tova medicinsko da ne govorim 4e jena mi be6e iznodena po to4no iznudeni da platim na bilnicata rajdane koeto struva 500 lv i za kakvo ???

216

Анонимен

преди 14 години

Aloooo, a za6to ne spirate na granicata, 6efovete, koito ni yduurjat, a ne ni vnasqt osigyrovkite ?? !! pak se zaqjdate s nai-obiknovenite hora. i vas nqma da vi bude..povqrvaite mi

215

аз

преди 14 години

ПЕДЕРАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

214

Niki

преди 14 години

Има овчииии има.само че когато хванат виновника го вкарват в панделата за 20 години,а в България виновни никога не се намират.Едно е да си продажник,а друго е да виждаш истината и да я казваш на закърнелите *** като тебе.

213

Анонимен

преди 14 години

Безроднико, В Англия да не би да не се убиват ? В Англия Да не би да не се продава дрога ? В Англия Да не би да не краде? В Англия да не би да няма корупция ?*** предателското семе нещастно !

212

Niki

преди 14 години

а ти като си с български паспорт какво.По лесно ли ще си плащаш парното.По добро ли ще е отношението към теб в институцийте а?И я ми кажи как да квалифицирам родината си а?Теб май от истината те боли а?Нормална ли е държава в която баща заклал децата си го осъждат на 8 месеца затвор.Нормална ли е държава в която в училищата свободно се продават наркотици.Нормална ли е държава в която изгарят хора във влакове и автобуси защото отпуснатите от ЕС пари за това са изхарчени от политиците.Нормална ли е държава в която няма пари за операции на деца,но за розови беемвета има.Това е истината овчиииииииии, колкото и да не ти харесва.

211

Анонимен

преди 14 години

Самоосигуряващ се българин е много различно от това което дефинираш, но както и да е. Аз мога да съм самоосигуряващ се българин и да работя за английска фирма от България, факт. Но пък да просвещавам ***, толкова ограничени в мирогледа си, че за тях всеки нормален българин е комунистическа гнида...... някак си не ми отива на интелекта :) Само за твое сведение, в последните 20 години не съм гласувал или членувал в КОЯТО и да е партия. Както и преди това /по времето на соца/.

210

стеф

преди 14 години

какво значи "губи"?! Държавата ГУБИ... т.е. корумпираните и чиновници не могат да откраднат и тези 1млрд?! Нормално ли е 80лв месечно от моята заплата да отиват в здравната каса, и единствения път в годината когато ми се наложи да отида до поликлиниката да ми искат 2.40 за преглед?! а останалите близо 1000 лева, които са получили от мен само за година къде са?! ..................... КРЕТЕНСКА ДЪРЖАВА

209

Niki

преди 14 години

Боже,*** се застреляй,ако не се шегуваш разбира се.Самоусигуряващ се е този човек,който чрез някаква законна и декларирана дейност има доходи върху които трябва да плаща данъци.А този който живее на Марс,в Германия,Италия,Англия или в която и да е държава,стига да е законно пребиваващ трябва да се осигурява там,а не в България,тъй като не се труди в България,а в друга държава.а хубавото на емиграцията е,че хората видяха и разбраха как се живее в нормалните страни,колкото и червените *** като теб да вият.Айде у левооо.

208

Анонимен

преди 14 години

Не си българин поради 2 неща :1. Скъсал си БГ паспорта , както сподели при 50 поста2. Думите с които квалифицираш родината си.Последното е особено тежко, поради простата причина, че обикновено емигрантите ги гони носталгия по родината. В теб има само злоба. Ей затова не си българин. Ти си един обикновен безродник.

207

Анонимен

преди 14 години

Всеки който живеее ако ще на Марс и е самоосигуряващ се българин И за последните 6 /ШЕСТ/ месеца не е плащал здравни осигуровки. Какво точно ненормално има в това ? Кое точно право нарушава ? Правото да не си редовен платец ли ? ***! Едно от хубавите неща на емиграцията е, че поне половината български *** се махна от България !

206

Niki

преди 14 години

Я ми обясни защо не съм българин.Защото за разлика от теб съм избрал да живея в нормална държава ли.Смешен си комунистическа ***.

205

Niki

преди 14 години

ТЪПО,ТЪПО ТА ВДЛЪБНАТО СЪЩЕСТВО.РАЗБРАХ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ТАКИВА ХОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ,НО ПОНЕЖЕ ТИ МИ СПОРИШ,ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО ЖИВЕЕ НА ВЪН ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА ВНОСКИТЕ КАТО СЕ ПРИБЕРЕ,ЗА ТОВА ТИ НАБИВАМ НЕЩАТА В ПРАЗНАТА ГЛАВА.АЙДЕ ПРОЧЕТИ ПАК ЗА КОИ БЪЛГАРИ СТАВА НА ВЪПРОС И ДАНО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДО 3 МИНУТИ.