103

Гошо

преди 14 години

Напълно съм съгласен с теб. Когато някой се е доказал трябва да се използва. В случая Бойко просто се държи като разглезено хлапе. Що се отнася до външен вид това действително няма нищо общо с темата.

102

/////

преди 14 години

Бойко не е прав. Кунева наистина върши работа. Оценяват го и от ЕС. Трябва ли всичко да се окупира от ГЕРБ. Това че спечелиха изборите, не значи, че трябва абсолютно всички от старата власт да си заминат. Не виждам защо един доказал се човек, трябва да бъде заменен от недоказан. Да не е само ГЕРБ в тая държава?! Егати самозабравата... нищо, че съм гласувал за Бойко, не съм съгласен с това да се окупира всичко от негови хора.

101

BVSMP

преди 14 години

И мене ме е срам да ги чета коментарите ...... ама не е ли редно да отчетете и медиите в случката!??? Манипулация със снимката има ......! Иначе за сега Бойко и ....... си вършат работата.

100

Муаддиб

преди 14 години

Докато гледате на външен вид, а не по способности, се ще спират парите на България и дупките по улиците ще растат.За всички дупедавци и мозъчно ампутирани в България - европейската комисися не е комисия за оценка на красота, а за защитаване на национални и европейски интереси.Добре, че се изселих и поЗдрави за празниците

99

Гошо

преди 14 години

...да се коригирам, Фандъкова.

98

Гошо

преди 14 години

Добър въпрос 97, нали един от аргументите на ББ, е че Кунева е подминила евровота като реши да остане на поста си. Та какво прави сега Бат Бойко, същото с Фанъкова и Желева. След като са толкова кадърни за министерските си постове защо не ги държи там?!

97

Анонимен

преди 14 години

Защо премиерът се лишава от двама министри! Нали са най - добрите?

96

Хи-Хи

преди 14 години

Какъв еврокомисаре човекоподобен звяр?Бе, нали ще ги изплашида побегнат по гамаши!Много си е зян, горката!Щом отвори си устатаи комарите умират,котките ще абортират!Със бостанското плашило-еврокомисаре Родината ни миласамо кал и вар.Леле мамо, бати зверо,откъде пък я намериСъс Фандъкова са дветена гербизма зверовете.

95

Анонимен

преди 14 години

Снимка от реклама на вибратор

94

Анонимен

преди 14 години

taya kapatsitet nyama, pone ..... ,no trudno moje da navaksa osnovniya propusk !

93

drug

преди 14 години

Грозна и *** физиономия.Ако тя ни представлаява- срам за България.

92

Анонимен

преди 14 години

до преждепишещите : Дда си еврокомисар да не е някакъв моден конкурс ?

91

Анонимен

преди 14 години

от лили минета в чикаго до това квазимодо браво боико

90

Анонимен

преди 14 години

голяма грозотия

89

Samo minavam

преди 14 години

Coprora dormiunt,vijilant animae-lat.Тия диваци,къде я намериха,лампа ли носиха в ръцете си.Имам идея,да пратим магаре в парламента и ИМПЕРАТОР,Нерон.

88

Анонимен

преди 14 години

тия мухи от герб немат хора. първо направиха фандъкова министър, после кмет, сега това човече от министър сатава еврокомисар. аре, фандъкова е свястна, беше зам. кмет, скромна и почтена жена, ама това чудо къде е тръгнало

87

колева

преди 14 години

ужас нямам думи! ем грозна ем нагла.......... за какво позира сега? за секс снимки или мастурбира?

86

Маргарит Маргаритов

преди 14 години

Прецакаха Кунева, макар че жената си вършеше съвестно работата, за да сложат този крокозъбел. Само не знам защо и тя, и Фандъкова изобщо трябваше да стават министри, като от начало се знаеше накъде ще ги засили Б.Б. В ГЕРБ демократично вземат решения, след като авторитарно им нареди Бойчето.

85

Анонимен

преди 14 години

Bravo, Priyatel! Evalla! Samo taka, vinagi tochno na myasto kazanata istina! ne tryabva da sme pasivni pred tezi nagli, bezochlivi, plyeshti lami !!

84

БГ

преди 14 години

Кандидатурата на бъдещия еврокомисар ще се съгласува и с ЕНП.това кандидатура на България ли е или на ЕНП?все съгласуваме с някой,ту с Москва,ту с Вашингтон,ту с Брщксел и накрая БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПАК ПРЕЦАКАН...