206

до 204

преди 14 години

Ама ти наистина ли си повярвал на БГ-стъкмистиката. Или когато е в полза на Бойко - може.

205

Анонимен

преди 14 години

Не става въпрос за форумни предположения, а за факти - БСП плащаше на агенцията, в която работя, за да им създава отличен обществен имидж. В момента същото правят две други партии. Това са нормални неща във всяка демокрация и във всяка страна има такива неща. Народа трябва да се манипулира, защото иначе не може да направи избор.

204

Amenhotep

преди 14 години

МВР издирва лице, което има телевизор в къщи, но не знае кой е Бойко Борисов!

203

Данчо

преди 14 години

Именно Бойко Борисов е продукт на медиите и на медийния онанизъм по-точно. Те превърнаха един полупростак-полумутра в кумир на нацията. А какво точно е направил никой не знае. Но това са подробности. Важното е да не спира да се пише и говори.

202

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

До 199Забрави ли колко изразходи ГЕРБ за предизбоната си кампания?...А освен двата официални милиона на БСП - има и едни други 200за подкупи,платени гласоподаватели, агитатори и т.н. и т.н....такива като теб - затова сега рИветИ...

201

Анонимен

преди 14 години

Хехе, като вътрешен човек мога да споделя, че т.нар. фондация "Медийна демокрация" всъщност е нещо като частен придатък на БСП - единствения им спонсор. Нормално е да говорят против Бойко.

200

Балканджи Йово

преди 14 години

Това ли заяви Георги Лозанов? А кой е той, че да казва на премиера какво да прави? Аман от червени ***! Борисов да започне да ги вкарва в затвора един по един. Само червения главен прокурор ме притеснява, че остана на длъжността си...

199

mind twist

преди 14 години

Пдкрепам ГЕРБ докато спазват обещанията си! От статията по горе, Лозанов да се завре в някой чиновннически ***. 100х е по добре народа да е осведомен за какво става въпрос а не хато Гея и Бея само мълчание до дупка.

198

до 196

преди 14 години

Може и да плаща Станишев, не зная, но това са си форумни предположения. Докато за ГЕРБ знам със сигурност че плащат. Както се казва, информация от първа ръка. Е, не лично Бойко, но неговите функционери и имидж-мейкъри. Уж криза, пък толкова PR и имидж-мейкъри, колкото него не са имали всичките премиери за последните 20 години взети заедно. Интересно откъде са парите. Дали не са от данъците на балъците, които вярват че Бойко си е заложил апартамента за да изтегли пари за предизборната си кампания

197

Анонимен

преди 14 години

Станишев плащаше, разбира се. Сега не плаща. Няма какво да ви лъжа - и за Станишев колко благоволителни коментари съм изписал. Или пък понякога нарочно пишеш нещо против Станишев, за да предизвикаш дискусия... Но сега БСП не плаща. Или поне не в тази агенция.

196

Пантата

преди 14 години

И аз имам познати дето IP-та им са регистрирани в сървара на Столична община и в края на месеца си вземат прилична заплатка, ако са цъкали плюсчета на статиите, показващи ни колко велик е бившият Кмет и настоящ Премиер.

195

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

До КАВАЛЗащо, Станишев не плаща ли?...

194

И АЗ ИСКАМ

преди 14 години

И АЗ ИСКАМ ДА МИ ПЛАЩАТ И ДА МАНИПОЛИРАМ ОВЦЕТЕ ТОЙ НАРОДА Е *** АМИ ПОНЕ ДА МИНА КЪМ ПЕЧАЛИВШИТЕ И ДА МАНИПОЛИРАМ ОВЦЕТЕ

193

Анонимен

преди 14 години

Като гледам ти подкрепяш ГЕРБ без да ти плащат.. нещеш ли да вземаш по някой лев на пост? Мога да те свържа с определени хора..

192

:-)

преди 14 години

Целувки на всички :->>>

191

mind twist

преди 14 години

#190: Ех ***, за всичко има баланс в този свят и твоето време ще дойде.

190

Анонимен

преди 14 години

Така е, мен ми плащат по 10 лева на пост в полза на ГЕРБ. Сега пиша през прокси сървър, за да не ми видят IP-то.

189

Трайчо

преди 14 години

Бойковите защитници са толкова елементарни - знаят само едно. Всеки който си позволи да изрази мнение, различно от това на Великия вожд, веднага бива оплюти и заклеймен. При това само с две думи - комунист, турчин. Пък вземете се пообразовайте малко, нещо че Вождът ви е ***. Научете поне още една дума, че ставате банални. Прави ми също впечатление, че постовете критикуващи Бойко са доста аргументирани за разлика от тези в негова защита, които са по-скоро папагалски.

188

Анонимен

преди 14 години

Ето, Дилянчо, ти си пример за българина в действие - обявяваш един отделен български град, населен с българи, управляван от българи за по-скапан от цяла държава, населена с чужденци. Ето това е типичната българска черта, която ни държи в тази куча ситуация - гледаме чуждото, не си оправяме нашето...

187

mind twist

преди 14 години

БКП (или БСП - вълк в овча кожа) е тумор за народа! Хайде сега платените - цъкайте минуси.