26

Анонимен

преди 14 години

А пък Симеон Дянков е най-големия ПИЧ в това правителство!! Е не е имало досега правителство ,което да ме е изкефило толкова с първите си действия, да знаеш! Въпреки ,че не съм гласувал за ГЕРБ.Аре чао на ППО "Днес"

25

Анонимен

преди 14 години

tazi podkrepa stremglavo se sriva.koeto ne ozna4ava 4e se yveli4ava podkrepata za tyrskite podlogi ot bsp

24

До 23

преди 14 години

Който не е гласувал ,е преценил ,че другите ще се произнесат ,вместо него. В момента Правителството на ББ има над 70% обществена подкрепа, и то е подкрепено както от хора ,които са гласували за него, така и от симпатизанти на други партии. Което пък би трябвало да ти светне, че друга алтернатива няма!!! Сядай си на *** и бачкай за Родината!!!!

23

Анонимен

преди 14 години

Приятелю, хайде малко по-леко със сметките. Къде ги видя тези 70% ?!!За ББ взе 39% на изборите, при 60 % активност - това какво прави? ако не греша - около 30% от имащите право на глас или в абсолютни цифри 1,67 милиона гласа, при около 7-8 мил. цялото население - прави си сам сметката за % от цялото население.А и като се има в предвид, че 2/3 от гласувалите за него, гласуваха поради абсолютната липса на друга алтернатива или с идеята да се разкара пожарникарчето от София, че я унищожи.

22

До 18

преди 14 години

Или поне преброй депутатите на ГЕРБ в Парламента, което не е най-точното като обществено мнение ,но все пак дава някаква представа.

21

До № 18

преди 14 години

Да прочетеш малко проучвания първо ,а? Каква е подкрепата за тоя, за оня,за правителство, президент , такива ми ти....

20

Анонимен

преди 14 години

Като му гледам на батето кадровата политика, включително и фандъковото предложение за кмет на София, кой знае коя Цецка е подшушнал на Барозу, ще има оня да се кръсти и да се чуди как да я отказва

19

Зари

преди 14 години

Да, и тази част от населението се нарича с пълно право и с гордост - простолюдие!!!

18

хаха

преди 14 години

първо моето момче в изборите не участваха 40 % от Българите...а от останалите за ББ гласувах 40 %..откъде ги изсмука тия 70 %?май не само финансовия ви министър е "пълноумен",хаха...а демократчността в ГЕРБ се свежда до""събрахме се,обсъдихме и АЗ(ББ) реших"

17

Васил Стефанов

преди 14 години

Сигурно е имало и кадърни в миналите правителства.Лошото е, че ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ тези кадърни от миналите правителства са участвали в схеми за нечии интереси. Е, какво да прави ББ?

16

Румен Рангелов

преди 14 години

И преди всички правеха това което си искат. Този поне има смелост да го показва открито и си мисля, че ще е за хубаво!

15

Анонимен

преди 14 години

щом е толкоз демократична партия ГЕРБ ББ откаде знае кои ще изберат хората от партията или ще има една кандидатура и жсички заедно за нея няма нищо демократично там ББ казва кои да е всепак е ученик на бай ТОШО при него дане да имаше нещо демократично

14

Анонимен

преди 14 години

Кунева посещавала курсове за кандидат-президенти! Сериозно:) Знае Бойко-сега ще я навият /нали си е наивна/ да се готви и после той,хоп,спечелва благодарение на слепците,с които е пълно у нас:) Хитряга си е той,нали от бай Тошо акъл е вземал, а и от оня "мъдрец" Саксофонски:):)

13

До 11

преди 14 години

За ББ гласуваха и продължават да гласуват над 70 % от населението . Не за някакви граждани за нам кво си развитие ,а за него!!!! Гласът му важи на 70 %

12

Румен Рангелов

преди 14 години

аз лично гласувах за него , но не ми харесва това ,че навсякъде сменят всичко и всеки... все пак си мисля че имаше и кадърни кадрни от минали правителства?

11

Анонимен

преди 14 години

Меглена Кунева искаше да е Евродепутат, много искаше! Толкова много искаше ,че направи перфектна предизборна кампания ,та даже успя да вкара още 2-*** ! После се отказа ? Това или е тотално объркан и не на себе си човек, или просто се гаври с хората, които гласуваха за НЕЯ !!!! И в двата случая мястото и не е в управлението на Държавата !!!! Може да е много готина и да цупи устенца , ама аре........

10

еврокомисар

преди 14 години

За Кунева гласуваха 8 % избиратели. Не за НДСВ , а за нея! Демократичната процедура в ГЕРБ е ББ!Даже др. Живков излизаше с Решения на Политбюро!Варварски комунизъм, добре дошъл!

9

Анонимен

преди 14 години

toq samo kliykarstva

8

Анонимен

преди 14 години

Vsi4ki bedi idvat ot hora bez moral,a takiva ima navsqkade.

7

Пак ли ти?

преди 14 години

има ли нещо,което да не знае ТОЙ или място,където да не се "чуе" гласът му? Тези хора слепи и глухи ли са ,не виждат ли какви човечета дърпат конците у нас ? На вид са симпатични,ама делата има са доста гаднички.Народе,събуди се,иде зима,пак ще ни спитар газоподаването,ще мръзнем,а те ще ни се усмихват от ТV екраните.