315

WTF

преди 15 години

Iskam i az obshtinsko jilishte. Ako gi razdavat taka da vzema i az edno. Za kakvo mi e da izplashtam 20 godini zaemi. Da umrat v *** gadnite jivotni nare4eni ***.

314

Българин

преди 15 години

Златко - ами като България е социална държава, дай всички да спрем да работим и да чакаме държавата да ни хрантути !!! Ай-сиктир - едно е държавата временно да помогне на някой изпаднал в затруднение (примерно да плаща 3 месеца помощ на някой безработен), друго - да храни цял живот някакви мръсни търтеи, които не спазват никакви закони, отказват въобще да работят и нищо не плащат... има и закон против тунеядството, ако не се лъжа !!!

313

Българин

преди 15 години

И защо решихте, че са хора - заради анатомическата им прилика с хората ли? А не сте ли чували, че много инсекти умело имитират външността на други насекоми? Неслучайно *** мязат на индийци - защото там са парзитирали най-дълго !!! За мен *** НЕ СА ХОРА !!!

312

Анонимен

преди 15 години

абе ти акъл имаш ли това да не ти е *** еи заради такива като тебе с разни такива расистки изкривявания има все повече връжда и нападения над българи

311

до биолог

преди 15 години

Проектът се провали защото се оказа, че и за донори не стават. Организмът отхвърля чуждото тяло от друг биологичен тип. Имаше и много странични ефекти - неконтролируеми гьобеци, крадливи ръце, лъжливи уста, сини венци, ленивост и вечна нетрудоспособност, гадене от труда, любов към златното и лъскавото ... Отделно се оказа, че са повредили органите си с алкохол. Каква наглост, а !

310

temp1e

преди 15 години

dajte im obshtinski zhilishta na mrysnite *** w provincia Bihar (w India)

309

Анонимен

преди 15 години

Ти си *** ненормалния тип.

308

Анонимен

преди 15 години

Да, хора са, същият биологичен вид като нас. И до там свършват приликите. Те самите не искат да живеят като нас, никакво усилие не полагат (с малки изключения, но една птичка пролет не прави). Говориш за защита правата на човека - а кой защитава нашите права, и знаеш ли, че освен права човек има и задължения? Защо *** не се постараят да живеят според законите на стараната, която обитават? Не разбирате ли, че всички проблеми с тях идват от това незачитане на мнозинството, което плаща?

307

биолог

преди 15 години

през 80-те имаше проект за създаване на "ферми" за отглеждане на *** и използването им след това за органи за трасплантация. уви този проект не се осъществи заради падането на комунизма. ако беше реализиран сега щяхме да сме най-здравата нация в Европа и крупен износител на органи.

306

Карл

преди 15 години

Този спор дали *** са хора или не, е бил решен още в средните векове в Западна Европа, където масово и поголовно са ги избили като вредители!По българските земи обаче анадолските маймуни не са предприели подобни действия поради сходството си с тях!

305

биолог

преди 15 години

абе хора, хора, но не точно. трудно ми е да определя този етнос в България с това определение, защото целите на повечето от тях са: плодене като ***, получаване на сациални помощи, кражби, кючеци и маанета, покупко-продажба на децата си за различни цели (органи, осиновяване, брак, уреждане на дълг). абе хора, хора, но не точно...... нещо преходно между шимпанзето и хомосапиенса.

304

Менгел

преди 15 години

А законно ли е да не искаш да се образоваш, да не искаш да работиш и само да крадеш и да искаш?! И защо само *** не спазват законите, не изпълняват задълженията си като граждани - нищо не плащат, а само искат?! Това законно ли е ?! И не ми говорете за тази пасмина, изхождайки от презумцията, че това са хора! Напротив, аз мисля, че това са *** животни!

303

Възмутен

преди 15 години

Златко, вчера излезе информация, че българската държава е изплащала един милиард лева годишно за социални помощи на *** в последните години?! Би ли ми казал какъв е приносът на тези *** в съвкупния годишен обществен продукт, че аз не го виждам въобще?И защо всички нормални хора ще са длъжни да издържат тази смърдяща ***, която нито има навиците на нормалните хора, нито иска да се интегрира с тях - само се размножава и паратизира?!Това е чисто самоубийство на българската държава!

302

Златко

преди 15 години

А това което се прави не е законно.Защото освен нормите за строителство има и закон за защита на децата, Европейска социална харта, Европейска конвенция за защита правата на човека.Това по-малко закони ли са от закона за устройство на територията.

301

Toprealizator

преди 15 години

E da, a posle se oplakvame che nqmalo zakoni v BG. Zashto zakonite trqbva da vajat za edni, a za drugi ne? Kak bi poglednal na podobna situacia, ako na nqkoq mutra syborqt nezakonnata Diskoteka? Togava bi se saglasil, 4e e pravilno, nali?Est. 4e i romskoto naselenie ima pravo na jivot ----> ama kato ne rabotqt, kak mogat da si plashtat naem? I ot tuk trygva vsi4ko....

300

Златко

преди 15 години

До 297.Как да не са хора?Не се ли срамуваш от това което пишеш?първо са хора, човешки същества,второ са граждани на България-като тебе и мене.

299

58 пловдивска бригад

преди 15 години

до 289 я кажи къде си да ти направя тъпата глава кабрио, и ти обещавам че след това ще се храниш само през сламка.

298

Златко

преди 15 години

България по конституция е социална държава.А тези хора са български граждани,и не може да бъдат оставени да умират на улицата.Там живеят и деца, а България е подписала международни конвенции, че децата са под закрила, и държавата е длъжна да им осигури нормални условия за живот.

297

До Златко

преди 15 години

Проблемът е , че не става въпрос за хора...

296

Златко

преди 15 години

Защо сте толкова злобни ***?Насъсквате се против най-бедните и беззащитни хора в България.малко ли са незаконните палати на богаташите-но там никой не пипа.Бедният човек си е беден, независимо от етносаИ като няма къде да живее, и си направи една колиба ,та да не студуват децата му-айде да го убием?