34

Анонимен

преди 14 години

Потопете сарая на Доган ,за да му се радваме всички

33

Комунист

преди 14 години

Оставете самолета! Бай Тошо е велик!!!

32

Аеропланджията

преди 14 години

Поредната глупост, скрита зад добра идея. Всичко в България е жалка, повърхностна имитация. Механично пренасят чужд опит, без да се съобразяват с навиците и манталитета в тая полуориенталска държава. Утре *** ще го извлекат на парчета, или кораб ще се заплете в него, или някой ще се заклещи, ще забравят токсични материали в него ... Виж, ако беше пълен с болшевики - друга работа !!!

31

срамотно преяждане

преди 14 години

Догановата яхта да му мисли какво я чака. Новото правителство може да се замисли за малко повече разкрепостяване на истината от преди и сега. Преди да разиграва потъването на титаници.

30

Анонимен

преди 14 години

Добре са го подредили самолета, откраднали каквото може. Би било интересно самолетите и резиденциите на бившите вождове да останат за да гледаме как са живели 45 години онези, докато ние се редяхме на опашки с купони за олио и се бършехме с вестници.

29

Анонимен

преди 14 години

май в тая держава освен големо крадене, голема престъпност , голема простотия има и голема идиотщина. Останалото е без никакъв коментар.

28

Beverly Hills Cop

преди 14 години

Този, който ще потапя самолета си е направил сметката. По света има много подобни случаи когато самолети на бивши величия се използват с развлекателна цел. Последния такъв случай е от Германия. Ще се учдите колко туристи са готови да пръска пари по подобни щуротии.

27

vzzz

преди 14 години

tozi metod se izpolzva na vsqkade po sveta. pravi se s stari korabi, samoleti i drugi golemi konstrukcii kato taka se sazdava izkustven dom za vsqkakvi vidove ribi i vodorasli osobenno ako danoto e mn pusto. ako se pravi pravilno i kakto trqbva moze da pomogne na edna cqla ekosistema i da gamzi ot jivot koeto e golqma atrakciq za vodolazi.

26

баи ви тошо

преди 14 години

ама с моя самолет и станишката и дуxанчо и цялата компания аиди сас здраве от баи ви тоша

25

did

преди 14 години

Много добра идея.Аз се занимавам с гмуркане в чужбина и така правят в цял свят. Създават рифове. Самолета е изчистен и безопасен.Колкото до Калиакра - повечето неща са забранени за гмуркане и са извън лимитите за водолазен спорт 40м и влизат в техническо гмуркане, изискват подготовка и екипировка.

24

ггг

преди 14 години

Добре, да преговорим: Потапят самолета на Тодор Живков под вода. Който иска може да го разгледа (под водата) срещу заплащане. Всъщност, не който иска, а само една малка част сертифицирани водолази. Да, определено ще има много посетители...

23

zorro

преди 14 години

Тази държава ще се оправи, когато умре и последният индивид помнеш и въздишащ по бай Тодор, на когото му е мъчно за самолета да ходи в морето и да си го гледа, пък, ако се удави голям хаир ще стори, ще ходиме да цъкаме за сафрид и попчета. Каква идея имате, да го направим паметник на социализъма и комунизъма!

22

Анонимен

преди 14 години

Тука са еаси гадните новини и коментари.

21

Анонимен

преди 14 години

Няма страшно бате Бойко ще ги разследва и даде на прокуратурата :))))))))))))))

20

Gaskoing

преди 14 години

СРАМОТА И СРАМ! СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН!!! ЗА КАКВО РАЗРУШИХТЕ МАВЗОЛЕЯ А СЕГА И ТОВА! НЕ МОЖЕТЕ ДА ОГРАБИТЕ 20 ГОДИНИ ТОВА КОЕТО Е ПОСТРОИЛ КОМУНИЗМА И НАЙ ВЕЧЕ НАРОДА! ДА ВИ *** НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ДА ВИ *** ДЪРЖАВАТА! КАК МОЖЕ!

19

Ани

преди 14 години

Поредната ПРОСТОТИЯ в държавата...Брега цементирам,бетониран и пр.,а морето ще замърсяваме с *** и вехтории.Чия тиква роди това "мъдро" решение????

18

brigante

преди 14 години

в морето, а? много "умно"да бяхте седнали да помислите малко,а???!!!ние българите сме били толкова глупав народ!

17

Анонимен

преди 14 години

Глупости,само замърсяват морето,не можа ли някой да им се опълчи на тези ***.Има всякакви партии за опазване на околната среда,зелени,пимбени,но когато трябва тях ги няма.Баси скапаната държава.Няма оправия и това е.

16

Анонимен

преди 14 години

Морето го превърнахте в кофа за ***! Още малко и Бойко там ще изхвърля бсклука на държавата. Така ще реши един важен въпрос.

15

Анонимен

преди 14 години

Хаха голям смях щял да стане атракция и щели да събират пари да го гледат водолази.НА нос Калиакра има далеч по забележителни неща по дъното на морето които всеки водолаз може да разгледа безплатно .Като започнем от руска подводница от 2 рата световна , един самолет МИГ които падна там преди около 3-4 години , и няколко други кораба .Тия тука с купчина старо желязо ще впечатляват туристи хахаха.