268

Анонимен

преди 14 години

До 264 нищо не дарява дъртата пръчка, само си прави циничен PR!

267

Kiss

преди 14 години

:)))) Ти за секса ми не бери грижа. Не съм тръгнала да го правя на показ и да печеля от него. Наборки сме с тебе така, че и аз също съм видяла толкова колкото теб. Но не мога да ценя един изпълнител само по ефектите, звука и щоуто. ОК!? Тина Търнър за мен е класи над Мадона. А и шоуто по концертите на Мадона в повечето случаи се изразява в групов секс и оргии. Повече няма да споря и завършвам: ТОВА Е МАДОНА ВУЛГАРЕН ПРОДУКТ НА ШОУБИЗНЕСА, ОКРАСЕН С МНОГО СВЕЛИНА, ЕФЕКТИ И ЗВУК.

266

Мария Маринова

преди 14 години

Някак не се връзва в защитаващо моралните ценности изказване да има обидни квалификации от рода на ***!

265

Roli

преди 14 години

Не знам дали има смисъл да убеждаваме някои от пишещите тук в каквото и да било. Шоуто беше невероятно и неподражаемо! А на тези които бълват само помия - когато лисицата не успяла да стигне гроздето казала, че е кисело!

264

Анонимен

преди 14 години

до Kiss - А, случайно да си чувал, че осинови две деца от Малави и ги спаси от сигурна смърт, дарявайки им живот. Ами за земетресението в Италия, да си чул , че направи голямо дарение, борбата с рак, спин и още много други благотворителни дейности, за които обаче тя не бие барабана, както ти очакваш

263

Анонимен

преди 14 години

И знаеш ли е кое е най-смешното ? Въпреки тия очевидни простотии, продължава да има хора дето я боготворят ? Е те тия не мога да ги разбера, какво намериха в нея ? По-надолу някой беше цитирал Ню Йорк Таймс - The coldest pop star & Aerobic, not Erotic. Повече няма какво да се каже. Айде остаавете я на мира, дойде, тресна плейбека, и си замина.

262

Анонимен

преди 14 години

Що не ги похарчи за едно обездвижено сираче, да го облечеш с нови дрешки и да му дадеш усмивка? Нима няма да се поучвстваш по-добре или *** идолопоклонни кратуни на такова нещо не се радват? Извинявай, *** ви кратуни не могат да родят такова нещо!

261

люба

преди 14 години

Пак до KISS: Незнам защо бълваш толкова злоба, сигурно имаш някакви лични проблеми (може би в секса). МАДОНА е секс.Незнам какво лошо има в това! Да, съгласна съм, че не може да пее като Марая Кери например, но шоуто, което прави (не само сега,но и на всички концерти, а съм гледала много, повярвай ми - на 32 год.съм) не може да се сравни с никой друг! Тя е най-великата за всички времена! Но както гледам хората като мен вече им омръзна да ви убеждават в това, така че - ЖАЛКО ЗА ВАС :)))

260

Kiss

преди 14 години

Абсолютно!!! Най-много ме е яд когато я сравняват с Майкъл Джаксън. Ужас!!! Нито по музикален, артистичен и танцувален талант могат да бъдат сравнявани, нито по благотворителност, нито с посланията на песните могат да бъдат сравнявани. Била икона??? Модел за подражание ли??? В професионален или в личен план??? За какво да бъде уважавана и да служи за пример??? За нищо!!! Всеки друг артист, музикант или певец може да бъде някакъв модел за подражание и да извлечеш ценното то него, но не и Мадона. Тази гнусна ***, която сега на стари години се мъчи да гради нов имидж, като издава детски книжки, осиновява и т.н. PR игри...

259

Мария Маринова

преди 14 години

Дори и да бяха по 200 - 300 лв. всички билети, не разбирам, какъв е проблемът! Когато даваш рушвет в общината, на катаджията и прочие това е тарикатлък, но когато ги даваш за концерт на Мадона е от грях до глупост! Ще спят ли всички по - добре или по- зле от това, че някой е решил да похарчи собствените си пари за да се почувства добре! Не! Ама, да се намираме в приказки!

258

До 254

преди 14 години

Отдавна съм завършил, нещо, което на тебе явно никога няма да ти се случи. А денят ми е прекрасен, дори и без да ми го пожелаваш. Дано и твоят да завърши така (ако разбира се успеш да излезеш от депресивното си състояние)!

257

Алекс

преди 14 години

До Въпрос: А защо й е нов аранжимент, като не може да ги изпее?Нали ходиш на концерт, за да чуеш песните лично ото изпълнителя? Това е разликата от да си ги слушаш квъщи. И какво правим с изпълнител, който дори не си прави труда от уважение към публиката да изпее една песен на живо? Защо прави концерт тогава? Ми да си пусне клиповете на една видео стена и който иска, да ходи да гледа. Да събереш хора на концерт и да им пееш на плейбек, е пълна липса на уважение

256

люба

преди 14 години

До KISS: Нещо си в грешка! Билетите от 200-300 лв. бяха само някакъв малък процент от всички продадени - може би 10%! Аз лично исках от тези по 200,но не успях! Както и да е - моят беше от 150, а имаше в последните минути и билети от 50-70 лв. Недей да се изхвърляш и да поставяш невежите в потрес, че 60000 души са дали по 200-300 лв. за билети

255

Анонимен

преди 14 години

Точно за това говоря. Един музикант може да те грабне много повече без ефекти и полови органи на показ. Примерите са безброй, а Мадона просто не е в този списък. Икона ? Едва ли. Кралица на попмузиката - категорично не, тя не е музикант. Няма нито един текст или нота в нейните песни, винаги работи с някой друг. Да не говорим, че в личен план не е никакъв пример, за разлика от много други музиканти.

254

Анонимен

преди 14 години

а в библията идолопоклонничеството е грях. и завърши поне 1 курс преди да раздаваш диагнози. в икономиката това ,което се случва в 13-те страници по-долу се нарича PR манипулация...........have a nice day!

253

Roli

преди 14 години

Поне има какво да ни радва в нашия живот. За разлика от твоя, явно си доста комплексиран и неудовлетворен! В психологията твоето клинично състояние се нарича ЦИКЛОТИМИЯ!

252

Kiss

преди 14 години

Нямам комплекси, скъпа! Гледам реално на нещата... 200-300 лева за светлинно шоу и звук, просто не си струва. Мадона не е музикант, не е артист, не е талант. Тя е просто вулгарен секс продукт на шоубизнеса, с послания срещу стандартните порядки на обществото. Тя е скандална, разкрепостена и вулгарна нищо, че не притежава дори и привлекателна външност, тя е просто грозна. Но е добра машина за пари, от която печелят милиони и милиарди. А що се отнася до това дали сме прости и жалки... Имаме съвсем други интереси и разбирания. Не е въпросът да се обиждаме, но както и да е.. въпрос на култура, бих казала. ТОВА Е МАДОНА ВУЛГАРЕН ПРОДУКТ НА ШОУБИЗНЕСА, ОКРАСЕН С МНОГО СВЕЛИНА, ЕФЕКТИ И ЗВУК.

251

Анонимен

преди 14 години

До244Говори само за себе си, че твоя живот е тежък и тъжен и затова си оскутял, озлобял и пълен с омраза към онези, които се радват и забавляват на живота. Изплю си камъчето накрая и това е валидно за всички , които леят тонове помия срещу концерта!

250

Анонимен

преди 14 години

Добре поне, че не си Мара отварачката :))

249

Анани

преди 14 години

До 228 : Ха изненада - тя е намерила от ценното си време да отговори дори с едно "Ъъъъъъ". Направо се е раздала !!!! Попрочетох и мнения в чуждата преса - NYT - "The Coldest Pop Star" и още едно "Aerobic, not Erotic"