332

buba4ko

преди 14 години

samo da допълня казаното от *** - кучетата наистина са много "добри" нощем, особено ако цяла нощ лаят под прозореца ти, или когато са в глутници по 5-6 кучета. тогава са много приятни и сладки и си мислиш само за едно - да ги гушкаш :)

331

Анонимен

преди 14 години

mechanical animal, напълно съм съгласен, че е недопустимо хората с оръжие да решават кой да живее и кой да умре, нито по какъв начин. Този дебат нямаше да има почва, ако проблемът с кучетата не ескалираше, а този проблем е факт, както е факт, че никой от ЗАДЪЛЖЕНИТЕ да го решат не си мърда пръста! Явно и държавните, и общинските структури, и разните фондации съществуват само за да усвояват средства - ефект от работата им не се вижда. За съжаление саморазправата се очертава единственото решение

330

mechanical animal

преди 14 години

не става ясно кой дава право на всеки малоуник с оръжие да определя кой има право да живее и кой не. хората сами се избиват, та трудно може на човек да му пука че някой е убил куче, особено пък в българия.тука на хората не им пука за нищо. а на пича с кренвиршите и антифриза само мога да му пожелая да се острови със същите кренвирши.

329

Анонимен

преди 14 години

фак оф леле ти не само възпитан си пък и английски знаеш..*** дребно я ходи си пий млякото и не се опитвай да мислиш по въпроси от който грам понятие си нямаш...

328

до 361

преди 14 години

Това е Ф-О-Р-У-М, ***! Тук хората изказват мнение, подкрепят или не чуждото - "+" и "-" за това за сложени! Какво те притеснява: че хората подкрепят мнение, различно от твоето ли?! Аман от социопати...

327

бачо Иван

преди 14 години

Кремвиши се накисват за дванадесет часа в антифриз.След това се накъсват на хапки и се расхвърлят по местата където се събират пумиярите.Концентрацията на отровата е недостатъчна да навреди на човека, но е смъртоносна за песовете.Кучтта обичат миризмата и вкуса на антифриза. Деиствайте ,не се занимаваите с тези *** кучкари ! За кучкарите само бои и .... !

326

Анонимен

преди 14 години

тук некви *** седят ,пишат простотии и си цъкат плюсчета за самочуствие -бай-*** прости

325

абе яяяяя

преди 14 години

Фак оф за всички тия т.нар. "загрижени за животните" ... само като видях думата фондация и веднага рабзбрах за какво става дума - пилеене на пари в името на някаква "кауза" ... дрън-дрън ... Просто улиците ни се напълниха с МНОГО ама много кучета и за съжаление вече друго освен изтребление НЕ МОЖЕ да се направи за тях! иначе нека някой от фондациите да излезе и да охранява сутрин спирките на градския транспорт, където не можеш да припариш от техните любимци .....

324

Анонимен

преди 14 години

Всички кучкари са човекомразци и фашисти. Заради едно куче ще пратят човек в затвора. А в същото време, когато тяхно куче нападне човек, ще обвинят човека, че не е ходил правилно, не се е усмихнал навреме на кучето, за да няма инцидент. И винаги тяхното куче е много добро, затова не му слагат намордник и го пускат на свобода, и случайно е захапало човека за ташаците, защото "надушва лошите хора". Кучешки ***.

323

Тодор

преди 14 години

Стига сте ми вменявали, че съм "варварин", "селянин" и "изверг" затова, че не искам да има бездомни кучетата по улиците и градинките; или че искам от собствениците на кучета да ги разхождат на повод, с намордник, и да почистват след тях! Доколкото зная има закони, които уреждат това... Ще съм благодарен, ако някой ми каже коя институция е отговорна за прилагането им?

322

Анонимен

преди 14 години

Когато нещо тръгне да гори, погледни назад, да не би да е *** ти!!

321

2 ръце и 2 крака

преди 14 години

Искам да чуя коментар от предствител на 4 лапи, чието дете е пострадало от бездомни кучета.

320

онбашията

преди 14 години

че кво му е особено жестокото на разстрела? единствените които убиват за удоволствие и по жесток начин са децата, а тях в затвора не можеш да ги вкараш. възрастните убиват животните по необходимост, основно с разстрел или отрова.

319

Петя

преди 14 години

Преди две години се принудих да изкарам шофьорските курсове на стари години и да си купя кола. Повече от половината ми заплата отива за да я поддържам.Причината е глутницата кучета между блока ни и спирката. През деня лежат и мързелуват, но след като се стъмни, особено през зимата, никой не може да премине спокойно край тях.И аз съм против измъчването на животни, но преди това да се направи закон за защита на човека.

318

Петя

преди 14 години

Защо кучетата са с повече права от другите животни?В края на всяка седмица дебеловрати мутри се качат на джиповете си и се събират по горите да преследват, раняват, убиват, измъчват и дерат невинните горски животинки. Хайде познайте къде са половината софийски джипове днес.Кой ще защити тези животинки? Не и четири лапи.Кой ще защити малките дечица, оперирани от кучешка тения?А нахапаните? А нападнатите без причина?

317

10 пъдпъдъка

преди 14 години

Каква е разликата между убийството на куче и 10 пъдпъдъка ?Всеки, който убива животно , си е потенциален убиец ! Изключвам случаите на самозащита - например някой да е нападнат от отровна змия ...

316

Анонимен

преди 14 години

Колко му е да убиеш мравка! А комар? А врабче? А глиганче? А...от малко се почва!

315

болни

преди 14 години

Ако някой изпитва удоволствие от това да дере животни и да ги измъчва садистично, то той е наистина психично болен ! По какво тогава се различава неговото поведение от това на фашистите ? Фашизмът отдавна не е на мода и се е доказал като непредпочитана форма като развитие ! Тези, които си падат по убийствата и дрането на животни, нека не гледат психо-трилъри и филми на ужасите, а да се преориентират към комедиите ! Тази форма на терапия ще им бъде от полза !

314

така е

преди 14 години

Хора, които са способни да убият куче или друго животно за едното нищо, са потенциални убийци и са способни дори да убият и други хора ! Нима кучетата нямат души и някой си мисли, че има право да ги убива ? Нямаше ли приети закони за носене на наказателна отговорност за насилие над животни ? А какво означава убийството на животни ?

313

Анонимен

преди 14 години

Милена е права.