42

Dabe

преди 15 години

Мите. И тебе добре те е хранил Сергей. Личи си.

41

анонимен

преди 15 години

И като я даваш тази информация за България Еър... Някой потърси ли им наказателна отговорност??? Или само изнасяне на информация и толкова. И какво като знаем всичко това??? В продължение на 20 години само ни информират и какво? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

40

Mitko

преди 15 години

Стига само празни приказки , започнете да действате ... това прекратили онова прекратили ... нито едно нещо от това , което са казали новите управляващи не е изпълнено до момента , но какво се учудвам ... всички са заплетени като свински черва ... комунисти !

39

коко

преди 15 години

Трябва всички крадливи соцмошеници да се затворят в летящата чиния на Бузлуджа.Ще бъде затворът с най-добрата панорама в света.

38

Анонимен

преди 15 години

ми да вземат летящата чиния на доган,представям си делегация начело със бат батман как пристига в сащ с ято делтапланери ха ха ха

37

Бе

преди 15 години

Хайде. Няма да ви мъча.Цитат от уикипедия: "Първоначалният капитал на компанията възлиза на 30 160 000 лева, разпределен в 30 160 акции с номинална стойност 1 000 лева всяка.През октомври 2006 г. правителството продава 30 159 акции за 13 милиона лева, като за 4 години компанията е загубила 57% от стойността си. Купувач е Балкан Хемус Груп ЕАД, собственост на холдинга Химимпорт, който притежава и авиокомпаниите Хемус Ер и Виаджо Ер.[1]"

36

ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

преди 15 години

Ако се замислим в края на предната година , бяха събрани над 3-4 милиарда така наречения излишък - тоест парите които взеха от нас обикновените граждани и си ги разделиха за няма и няколко месеца. Такава наглост няма и на всичкото отгоре , направиха един куп с неизгодни поръчки за България. ДАНО ПОМНИТЕ КАКВО НАПРАВИХА ДОГАН И СТАНИШЕВ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ.

35

Бе

преди 15 години

А някой спомня ли си за колко лева беше подарена България Еър на сегашния собственик? Барабар с всичките и боинги.

34

Анонимен

преди 15 години

Тия *** от предишното правителство трябва на всеки един от тях по едно въже на шията и аз лично ще мина да им ритна столчетата,мамицата им *** крадлива.

33

дааа

преди 15 години

Дори и да са дадени тези 15 милиона , като няма от къде да вземат останалите 100 много ясно ,че ще е развалят.

32

Анонимен

преди 15 години

Незнам но дори и да не плащаме неустойки, до момента са дадени над 15 мил.

31

М

преди 15 години

До Ту 154Приятелю,мани ги тези Илюшин, голямо дърво са!

30

Иво

преди 15 години

Ти прочети и някоя друга медия преди да се караш:Няма пари за нови самолети, така че правителството ще лети по други начини", допълни и финансовият министър Симеон Дянков.Той поясни още, че лизинговите договори могат сравнително лесно да бъдат разваляни.Няма неустойки, загубата е в платеното до прекратяването на договора, обясни финансист 1.

29

хахааа

преди 15 години

Каквато и новина да излезе , все ще има за какво да се заядете , не е истина. Сега ако управляващите излезат дори с нереалистична новина, че правят минималната заплата 1000 лева, съм сигурен, че ще последват коментари от рода ....ЕЕЕ голяма работа , това са трохи ....знаете ли , че в Дания, Швеция .... минималната заплата е над 2000 евроо УУУУУУУУУУУУУУУ и пак ще е оплюете.

28

Ty154

преди 15 години

Това се казва цена! Също толкова струва 1 чисто нов ИЛ96-300/400 направо от завода (те имат лиценз за ЕС, не както Ту). И е по-модерен, голям, ама друго си е далаверка да има. А дано сега им го върнат на предното правителство за всичките далавери.

27

УЖАС

преди 15 години

Аз лично предпочитам да не плащам нищо, което не ползвам - не ползвам нито Мерцедесите на Парламента, нито Air Force-а ни, нито ме преглеждат безплатно въпреки че си плащам здравните. Затова ти, ако искаш плащай си, аз не искам! Аз се возя в смрадливи Икаруси и плащам за това и за това ДУПЕтатите да се возят в скъпи лимузини!

26

:)

преди 15 години

Засега могат да си карат с куцото Ту и Фалкона. Все казват да си стягаме коланите, че идва криза, а те самолети тръгнали да си купуват. Бе я у лево!

25

До 21

преди 15 години

Ти друга работа нямашли освен да следиш кои как пише , сигурно редовно се обаждаш в редакцията на днес.бг да ги корегираш в техните грешки .Другото което е толкова е бавен компа на които съм че една буква след натискането на копчето излиза след 3-4 секунди , така че изобщо не ми се занимава да поправям.

24

анонимен

преди 15 години

Ти май не си прочел статията до края..."Транспортното министерство няма пари да плати следващата вноска по лизинга, която трябва да бъде внесена в петък и е в размер на 2,8 млн. лв.", каза Цветков. По думите му е необходимо е да бъде направен правен анализ по отношение на възможните санкции и неустойки, които ще трябва да плати България."

23

УЖАС

преди 15 години

Те и авиокомпания Балкан искаха да я "модернизират" и да я направят по-добра и затова останахме без самолети и от водеща авиокомпания в региона, в момента чужденците я приемат за low cost.И магистрала "Тракия" тръгнаха да я правят "по-добра", ама така и не я направиха и свиха милиони, а ние си трошим колите по дупките! И бул. "Витоша" в София го ремонтираха веднъж 3 пъти за 1 година, за да го направят "по-добър", но Софиянски тогава изпра десетки милиони левчета...