170

До 167

преди 14 години

Това е ОПЕРАЦИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА, НЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЛАГОЕВГРАД. И НА НИКОГО НЕ СА ПУСКАНИ ПРИЗОВКИ. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ НАИЗУСТ????????

169

Анонимен

преди 14 години

Как може такова нещо?!?Къде,в коя държава живеем?!?Досега и петимата полицаи трябваше да бъдат оправдани,а не да ги съсипват с тези крайно несправедливи присъди.ДА,ТЕ НЕ СА УБИЙЦИ!А въпросния Чората наистина не знаеше по колко дози кокаин взимаше на ден.Как е възможно да не се взима предвид експертизата направена от американските експерти,след като в цял свят се знае,че американските методи и техника за извършване на най-прецизни експертизи,са най-добрите в света.Само българския военен съд ли не вижда това или "играят" други фактори?Спокойно г-да военни съдии,Ахмед Доган вече не е на власт,не разпределя порциите на финансирането в тази държава,така че гледайте фактите и съдете по съвест.Оправдайте полицаите,защото всичко друго ще е продължение на поръчковото правосъдие и най-долнопробен фарс.

168

Стоян

преди 14 години

...когато "извършителите" са оказали първа помощ на пострадалия и са извикали линейка. Не може съда да казва, че полицаите са виновни, преди да са произнесени присъдите и да дава указания на прокуратурата, с какво мнение да се докладва делото (разделение на властите !!!) и др. и др. и др.Всеки, който се е запознал с фактите около това дело, може само да се срамува от случващото се.

167

До 164

преди 14 години

Добре бе умник .Обясни защо кото той се явява всеки път като получи призовка в полицията и два дена преди да му видят сметката пак е бил на разпит се е наложило да се прави такава акция за задържането.Отговора е елементарен-за да го убият при оказване на съпротива

166

Стоян

преди 14 години

Истината, която аз знам, е, че целият процес е опорочен.Не може да се прави повторна аутопсия на труп, който не е бил в хладилна камера.Не може да се прави аутопсия на мозък, който е бил поставен в стомаха на трупа за няколко дни.Не може да се провежда следствен експериметн през деня за нещо, станало вечерта.Не може да се осъжда на 16 години човек, който, по време на инцидента, е бил в служебния автомобил и не е участвал в задържането.Не може да се пледира и докаже "предумишлено убийство"..

165

До Стоян

преди 14 години

Не знаем.Хората от града обаче знаят и никой не посмя да ходи да свидетелства.А ти като знаеш ни обясни

164

до 162

преди 14 години

Турчин не защитавай ДПС защото те защитават Чората

163

777

преди 14 години

аз продължавам да си държа на тезата че във целия случай ,са замесени хората от полицията но не съм твърдял ,че точно тези хора са решили просто тъй да го убият от бой ,а имат нареждане от някой,но какъъв кяр от целия зян дет се вика.кво ще кажат пред съда шефа тъй нареди и ще им повярват ,глупости на търкалета.

162

До 156

преди 14 години

Ти пък откъде знаеш на кой е давал.Те полицаите знаят много добре кой на кой дава, и кой могат да убият като куче .Само ,че сега нещо не стана както го бяха намислили.И тук няма какво да месите ДПС.В Благоевград знаят че става въпрос за наркотици и много пари.Тези са в схемите за разпространението и разчистваха терена за друг,а не защото са искали да премахнат дрогата

161

Анонимен

преди 14 години

Ееееее веднъж да кажещш нещо умно.Но не виждам нито един шеф на подсъдимата скамейка

160

Стоян

преди 14 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА. Как може да коментирате, че осъдените полицаи са били корумпирани, че са го били, защото не се е "отчитал" и т.н. без изобщо да позанавате нито едната страна, нито другата. Стига вече заучени фрази. Хайде другия път отивайте да се жалите на "хора" като Чората.

159

777

преди 14 години

тука сега всичките пишем само колкото да си чешем езиците,много добре знаете как работи мафията по цял свят,навсякаде играе с ъс полицията те са във една обща симбиоза,но винаги играе със шефовете на полицията а не със обикновенните патрулкаджии

158

Анонимен

преди 14 години

А посланието на полицаите също е повече от ясно "Не прескачайта, като си плащате, ако искате да сте живи!"

157

Анонимен

преди 14 години

нали виждаш съда за кои работи

156

до 150

преди 14 години

Чората е давал на политици,на партията майка ДПС,а не на полицай. Не е имало нужда да си плаща на ченгетата с акъв гръб.Затова сега изгоряха тези полицай. С тези присъди се дава много ясно послание към полиайте- "несе захващайте с нас , че нали виждате какво ще стане.

155

777

преди 14 години

ми щом ти знаеш че това не е истина,защо не отиде ти да кажеш истината във съда

154

vazmuten

преди 14 години

Братя българи, в тая държава нещата не вървят на добре, да осъдят полицай които спасяват гражданите от изметта на югозапада. Хайде да се запитаме кой пък е тоя *** чичо му и кой го е покривал тоя *** толкова години. Докато ги търпим тия парадокси в страната ни... ще продължаваме да сме парадокс на нация и държава.

153

до 79 В М

преди 14 години

Уважаеми г-не, след като имате толкова будна гражданска съвест и /доколкото разбрах/ сте били свидетел на " убийството" ,защо не отидохте да дадете показанията си където трябва !? А не анонимно да плюете от форумите! /името ,което сте цитирал едва ли е вашето/!!!Аман от разбирачи!

152

Друг Българин

преди 14 години

Ами ако дойдат пет-шест луди ушевци и те подпукат с палките, докато ги защитаваш, под предлог че нарушаваш обществения ред и демонстрацията ти е нерегламентирана и да те пречукат като куче?! Ще им се радваш ли толкова после?!

151

Стоян

преди 14 години

Не знам кой и до колко е запознат с цялата истна, но ще кажа само едно - тази новина е СРАМ за България. Причините за това са много, много пъти са казвани, но никога не са били чути от хората, които трябва да ги чуят. А ако това ни е правосъдието - дупе да ни е яко. Българийо, Българийо .............