175

Анонимен противник

преди 14 години

Необходимо е още малко време да задържат стартирането на проекта АЕЦ Белене, хората да осъзнаят напълно опасността на ядрените централи, след което да проведат РЕФЕРЕНДУМ по тази тема и най-накрая парите, които евентуално щяха да бъдат вложени в строителство на атомни централи, да бъдат пренасочени към строителство на ВЕИ.

174

Анонимен

преди 14 години

Руските централи са пълен *** и изпускат ! Чернобил малко ли ни беше бе ***??!

173

ПАТРИОТИЧЕН НАБЛЮДАТ

преди 14 години

РУСКИ ПРОПАГАНДАТОРИ , РУСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА ОПАСНИ И НИ ПРОБУТВАТ НЕКАЧЕСТВЕНО ГОРИВО , КОЕТО Е МНОГО ОПАСНО И БЕ ПРИЗНАТО ОТ ЯДРЕН ФИЗИК , РАБОТИЛ В ЦЕНТРАЛАТА ! ПОТЪРСЕТЕ ГО НА ГУГЪЛА И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ! ЯДРЕНАТА МАФИЯ НА РУСИЯ СНАСЯ НА ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ И ОТГОВОРНИ ИНСТИТУЦЙИ 20% , ОТДЕЛНО НА ОВЧАРЯ РУМЕНЧО ПОВЕЧКО !

172

Анонимен

преди 14 години

Основната част от битката е удържана от опълчението и не ти прави чест да омаловажаваш героизма им!Кой мислиш е деморализирал 50хилядна войска??

171

анонимен

преди 14 години

Зимата централата пак произвежда... Същото каквото правят в Германия, Дания, Швеция, Норвегия и т.н.

170

до 167

преди 14 години

САЩ , Англия и Япония (и не само те) вече са планирали изграждането на нови атомни централи въпреки че в момента имат голям излишък на ел. енергия и я изнасят за други държави!!!!!!!!!!!! Даже написах кои са потенциалните места за новите английски атомни централи, не ме карай сега да търся и имената на американските!

169

Пътник

преди 14 години

Ти си психопат

168

Пътник

преди 14 години

Анонимен 167А зимата кво правим?

167

Ивайло

преди 14 години

предния ми коментар беше за 162 "патриот"-а

166

анонимен

преди 14 години

Ей, ***... Вие докато се чудите кое е икономически изгодно и дали ВЕИ ще задоволят потреблението на ел.енергия, арабските и западните страни инвестират в централи на бъдещето - екологично чисти и ползващи енергията на Слънцето. Може още много време да се чудите...

165

Ивайло

преди 14 години

Ей много си ***, че и разни фесове ми цитираш. Изглежда изобщо не си чел за руско-турската война и не знаеш какво е да се изправиш срещу редовна армия - тежковъоръжена с оръдия и даже флот са имали, а опълченците освен че са били малко, са били и зле въоръжени, и само армия (руската в случая) е можела да се противопостави на тази сила - и то с тежки сражения и много жертви!Така че спри да плямпаш вече тези глупости!

164

Заинтересован

преди 14 години

За съжаление не ни стигат силиците да развиваме сами енергетика. По едно време беше се чуло и в БГ за "устойчиво развитие". Но такова могат да си позволят само богатите държави. Иначе, проблемът е с какво гориво ще се въртят турбините за производство на ел. енергия. Идеята за "затворен цикъл" най-много ми допада. А засега в ЕС стремежа е 20% да е т.нар. "зелена енергия"

163

Пътник

преди 14 години

Загиналите руски войници в руско турската война 1877-1878 са около 200000Българските опълченци, всички, не загиналите са около 10000

162

FORI

преди 14 години

Na GOCE MU SE ISKA DA KOMANDVA PARADA MAI!!! otdavna minaha Teoriite na SOCJALIZMA AGENTE!!! Jasno e edno dosega che MANIPULACIJATA STRUVA NA NARODA TVARDE SKAPO I ZA TOVA STIGA RAZGOVORI ISKAME DOKUMENTI S FAKTI ZA OPREDELEN OBEKT KAKVO KOLKO KAK I t.n. Ne mi trebvat obeshtanija a DEISTVIJA S JASNA CEL I POSOKA ZA DA IMA BADESHTE NARODA NA BALGARIJA!!

161

патриот

преди 14 години

ДО 160 ............... ето какво каза ЗЮА ДЮКАЛП - виден турски националист - ,,НА ШИПКА БЪЛГАРИТЕ ПОБЕДИХА ТУРЦИТЕ ,, И ПРОЧЕТИ дв бр. 2 от 10 01 1884 г. там е записано всичко черно на бяло , че на окупаторите сме платили 32 тона чисто злато , като ,,благодарност,, за ,,освобождението,, което неграмотни като теб наричат чистата окупация !

160

Анонимен

преди 14 години

гейвете админи трият най - патриотични мнения ! ТОВА РУСКИ САЙТ ЛИ Е БЕ ПРОДАЖНИЦИ ??! ЛЕВСКИ БИ ВИ ПОБИЛ НА КОЛ !

159

до 156 "патриот

преди 14 години

Абе г.л.у.п.а.к - и 100 пъти повече опълченци да е имало, пак нямаше да победят редовната, добре въоръжена и многобройна турска армия! Ако не са били руснаците сега щеше да си *** и.б.р.и.к.ч.и.я някъде в Анадола!

158

Пътник

преди 14 години

В момента долу горе икономически изгодни са само водните, вятърните и слънчевите централи. Те са и развитите като технология. Водните в България са в голяма степен развити. Вятърни се развиват до колкото може. Слънчевите е не сме сахара особено през зимата. Като цяло на този етап без перспективи за пълно задоволяване на търсенето

157

Заинтересован

преди 14 години

Късмет :)))Ще обяснш ли на невежата принципа на работа на тази централа.

156

анонимен

преди 14 години

не само, че ще ми изкупуват произведената ел.енергия от фотоволтаичната централа, но ще имам и зелен сертификат, от който също ще печеля.