88

Паисий

преди 14 години

Плачи,плачи... "ШТЕ" плачеш много ... "У"творят ли ги...

87

Анонимен

преди 14 години

БУРАТИНО, определено трябва да плачеш. Не над досиетата, а над българската граматика. 3 изречения - 6 грешки. Добър стимул за рев.

86

Анонимен

преди 14 години

"геноцида над турците" ???? Бе ти да не си ял нещо развалено напоследък? Или става дума за "геноцида над турците" в Батак 1876??

85

Кирил и Методий

преди 14 години

Много си неграмотен бе-е-е! 8 думи 15 грешки. Вече си 7-ми клас, за толкова време нищо ли не те научиха?

84

брей,

преди 14 години

много врачки, много ясновидци тука. Що не се кандидатирате за еднаименното предаване, барем пари ще изкарате

83

БУРАТИНО

преди 14 години

Драги другарки и другари какви досиета ще утваряте? и какво си мислите че ште намерите в тях ? айде спрете да се излагате че се чудя вече да се смея ли или да плача

82

До 68

преди 14 години

След 10 години няма да има ГЕРБ , но пък сегашните гербери ще са осигурени до к на живота си.

81

Анонимен

преди 14 години

Комунистът боята си мени, но нрава - НИКОГА !

80

Турчин

преди 14 години

За нас са важни основните играчи. В Нюрнберг на подсъдимата скамейка пионки нямаше...

79

до 68

преди 14 години

годините, след които няма да има ГЕРБ няма да са повече от 2. Вервайте ми, нищо че не съм цар

78

Митко

преди 14 години

Е, добре де, Бойко Тикво, как така искаш отваряне на досиетата на агентите на ДС, а в същото време правиш Божидар Димитров министър, само защото ти е приятел. Как стават тия неща ? Къде са принципите ? Законите няма ли да важат за всички еднакво при ГЕРБ ?

77

Nayk

преди 14 години

"...Борисов...възложил на Народното Събрание ..."Струва ми се, че ББ не може да възлага на НС в парламенарна република.Но ББ не го е еня. Дали той е употребил глагола "възлагам" или това е израз на пишещия материала.

76

петко войвода

преди 14 години

А сега да видим как ще гласуват в Сината коалиция :)

75

Турчин

преди 14 години

Отговора е в досиетата... А за тия дето се възползваха от това - като пример...Б.Б. 1989 бил е на бригада в Лудогорието за събиране на реколтата..

74

до 68

преди 14 години

След 10 години според Вас ще има ли ГЕРБ ? - Не, само ще си спомняме... Аз бих попитал, а след 2 ще има ли? Прелетните птички ,които сега са там, доста бързо ще се ориентират в обстановката...

73

старселянин

преди 14 години

Някой ще ми обясни ли, защо бат Бойко потупваше Първанката фамилиарно по рамото, когато му даваше списъка с новите министри?

72

Анонимен

преди 14 години

Абе . . . шял да го наблюдава ! 100 дни . . 200 дни ! Трайчо - професионалист !Глупости на търкалета !!!Тука има конфликт на интереси и ТОЧКА !!!В тая сфера има стотици по-професионалисти от Трайчо . Как пък точно това новоизлюпено юпи ни натресе ?! Консултант при приватизацията на енергото !Хората ачакват тия "сделки" да се разследва , тоя прави Трайчо министър !!!

71

Анонимен

преди 14 години

за събитията тогава тряба да се види каква роля има турция и доган като провокатор и двоен агент т. н жертва на преследванията.Може би това е пзрвото досие ,което ще се отвори .След това искаме да видим каква е връзката ина другите борци за права и свобода.Ще видиме тогава техният червен павиански адник.Също ще види и Симеоновите контакти и вербуването му за агент на две ,може би три държави.Изобщо фантазиите на холивуд са бедни,пред действителността в Б.я/

70

Amenhotep

преди 14 години

А ДПС влезна с АНТИБЪЛГАРСКА КАМПАНИЯ! И какъв е тоя "геноцид над турците" ... колко милиона са били избити?

69

Анонимен

преди 14 години

NDSV izchezna za 8 godini.