24

Фенка

преди 14 години

Шшшш, другари!!! Личните нападки и коментари в някой друг форум, ако няма какво друго да кажете по темата...:))) Ако обичате, моля!

23

в

преди 14 години

размяме благодаря ти

22

овца

преди 14 години

ти се засрами няма форумец който не си обидила

21

Макавели

преди 14 години

Хахахха щом казваш значи е така. Я кажи сега купи ли си бански за морето? Намери ли размер XXL?

20

ТЕДИНКА

преди 14 години

Споко. Не му обръщай внимание на този Макавели. Той има психични проблеми човека. Как пък един коментар не написа нормален? Всичките му съдържат глупости и голяма простотия.

19

емичка

преди 14 години

Тайно се надявах наистина някой да се заеме с такъв проект,но да го направят наистина биографичен от раждането до смъртта и след нея разбира се,а не само да използват неговите клипове като основа.Това ще бъде най-касовият филм със сигурност.

18

Макавели

преди 14 години

Не беше за теб, отпусни се :)

17

Макавели

преди 14 години

То се е видяло че ще лапат пари, *** поне да направят нещо което да се запомни ама не ми се вярва много.

16

Фенка

преди 14 години

Чакай бе, сладур! Къде видя, че бълвам омраза срещу Джако??? Ти нещо не си в ред! Джако за мен е най-великия, само че шоубизнеса скапва всички творци и ме е яд за това, яд ме е също когато някой коментира - ами той бил психически лабилен... Ми много ясно, че ще е психически лабилен. Всеки човек на негово място щеше да има същите проблеми, след като светът се оказва толкова зъл и комерсиален. Даже Майкъл се оказа по-стабилен от всички други шоузвезди, защото повечето изперкват или се наркотизират още на 20-25 години и кариерата им отива по дяволите. Това е самата истина.

15

Анонимен

преди 14 години

ха тя се появи и както винаги плюе отрова

14

Livebait

преди 14 години

Веднага ще ти отговоря какво значи ,,почна се'' за мен.Защото всички тези хора, който Убиха Джако, сега отново ще лапат парички. Един от усновните виновници е Сони. Няма нищо лошо да го видим отново. Но да попитам, защо последните му албуми останаха безисвестни? Именно заради Сони, защото той се скара с тях. Всички забравиха за Джако. Останаха само старите му фенове. Всичките спекулации отностно личността му, изнасилени деце и тн... всички идваха от точно тези хора, който отно ще лапат парички.

13

Макавели

преди 14 години

Оооо дете незадоволено ти още ли си тука хехехе не намери ли някой да ти отнеме девственоста все още? Търси здраво и ше намериш.

12

ТЕДИНКА

преди 14 години

Кой знае какъв буламач ще е филма! А Макавели, миличък, болен си. Хайде *** да се прегледа при някой психиатър!

11

Макавели

преди 14 години

Тва не беше за Фенка ама карай....

10

Макавели

преди 14 години

Както и е много лесно да седиш зад пс-то и да бълваш само омраза и да се оплакваш кой ти бил виновен за мизерното положение или да говориш против хора които дори не си познавал ама то нали има ли човека пари и е известен значи е ***, пък аз съм по-по-най във всичко и съм умен и всичко. Да ви е.ба майката на всички ***.

9

Фенка

преди 14 години

Ти ми кажи един психически стабилен в тази мелачка наречена - щоубизнес, и то там където са най-големите??? Повечето май не могат да изкарат до 25-40 години...Но иначе е много лесно да се каже - бил психически доста лабилен. тц тц тц

8

Анонимен

преди 14 години

А защо "Почна се". Какво лошо има да се направи филм за личност, от която се интересува целият свят. Според мен това е най-нормалното нещо. Дори това е един вид почит и признание към Майкъл Джексън. Колкото повече филми за него - толкова по-голямо признание за значимостта на неговата личност.

7

Sony

преди 14 години

Поредната жертва на Холивуд. За мен не е правилно, че някаква си компания едва ли не изкарва пари на гърба на Джако и семейство Джексън. Не даде ли много Майкъл на света? Защо продължават да го третират като машина за пари дори когато вече е покойник?!?!

6

Свети Петър

преди 14 години

От благоприличие поне да бяха изчакали малко да изстине в гроба,лешояди алчни!

5

Макавели

преди 14 години

Да прав си, много пари ще изкарат, но така е било винаги в киното и не само. Дано част от парите направени покрай него идат в ръцете на хора които имат нужда или при децата му, все пак е имал и хора които са го обичали и са били до него не само заради парите му.