316

Анонимен

преди 15 години

Яне Янев, това малеби отказал да подпиши заради АТАКА?! Тоя рно се взе много навътре. Ами ако другото крило на ДАНС го закопчи, какво правим?! А казват имало дори за причина да го сторят!!!

315

Фортуна

преди 15 години

Ама първо ще ти избия с кожената бургия кафявия каймак от мършавия гладен ***!

314

анна

преди 15 години

Аз също питам - откъде тези 20 и кусур мажоритарни депутати на ГЕРБ , при положение,че никой не ги беше чувал като имена досега.Как така се избират безусловно,напълно непознати лица?Защо от ЕС се изказваха мнения,че това ще са най-купените избори досега,но във вътрешен план някак нещата преминаха без много шум,от ден до пладне и пак потънаха в небитието..Интересно също кой от София гласува за Бойко,при положение че му гледаме резила от няколко години.Как ББ спечели кметските избори с мин.преднин

313

Р@до

преди 15 години

Айде , отивай на бяло сладко с Костов .

312

Анонимен

преди 15 години

Iskame se Gargameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!

311

Анонимен

преди 15 години

Най новата коалиция в 41-вото Народно събрание. Тя е между БСП, ДПС и ГЕРБ. Вчера трите партии приеха в контактната комисия по правилника за работа на НС, решение с което разрешиха доносниците на Държавна сигурност за могат да учавствуват в ръководствата на парламентарните комисии.

310

Фортуна

преди 15 години

По ми се струва, че точно такива очукани хабиби като т ще изядат свинската опашка :) Щото и без това мизерията те е прегърнала отвсякъде. А за мене не се трвожи - щом Царо и СерГея не ме съсипаха, и мутрата Б.Б. няма да може :)

309

анна

преди 15 години

АТАКА се рамиват с разбирането ми за националисти,генералско-комунистическото движение дори обедини каратисти и педофили под патриотичната си идея/също много ме подразни тяхното ЗА 120-те изб.секции в Турция/.Затова пък Доган набира сила като изяде НДСв и БСП.РЗС без коментар.Какъвто и да е Костов,за разлика от другите е политик и изказванията му са от най-обективните.Равносметка за новото правителство _ да посрещнем мутрите с хляб и сол_

308

Р@до

преди 15 години

Еректиралият полов член ще го ядете вие .А членът ще е на Бойко.

307

Мими

преди 15 години

добре аз виждам тук доста здравомислещи интелигентни хора, на които им е ясно що за стока е Бойко, кажете ми тогава как спечели изборите и то с такава преднина?!Верно, че днес.бг не е предтсавителна извадка на населението и баба ти Ваня от Севлиево едва ли пише тук и все пак 7% за !9ти номер бяха скандално малко, Болен Да има поче проценти от синята коалиция също беше някакъв безумен, необясним за мен прецедент!

306

Р@до

преди 15 години

Като си направите Костов премиер ще видите къде *** гладните.

305

Фортуна

преди 15 години

То т всички разбрахме, че животът те е изклецал отвсякъде. Спри да реш като вдовица за еректирал полов член и се спасявай нанякъде!

304

анна

преди 15 години

радносметка една:ГЕРБ отново вкараха активни борци и хора от ДС в Парламента/това на всичкото отгоре и си го гласуваха с БСП!/,в редиците им попаднаха съмнителни хора,с комунистическо минало и твърди финансови позиции/постигнати по съмнителен начин/.ГЕРБ нямат експерти,нямат програма,нямат решение за безработицата която *** на вратите ни.ББ обедини овчето стадо,но ще бъде премиер,колкото беше и кмет!а в София сме затънали в простотия,маркирана в жълти,лосипедни,ирационални криви..

303

Р@до

преди 15 години

Всички сте едни наивни ! Костов вас първи ще ви "оправи".

302

Р@до

преди 15 години

Дядо са го биели комунистите и той като вас повярвал в синята идея и какво стана .....умря като куче заедно с баба ми.

301

Мими

преди 15 години

До Хриси:Овцата доли доста те превъзхожда като интелекуален капацитет!

300

Сончето

преди 15 години

Искаме си Гаргамел!!!

299

питащ

преди 15 години

Добре, доволен съм от отговора!

298

канибал

преди 15 години

Щом като и баба Шмайзер участва в преговорите, те са обречени на тотално фиаско.

297

Mи-5

преди 15 години

По последна оперативна информация - него са го клатили. Костов е бил отзад, а Мартин Димитров и Яне са се сменяли отпред. Има данни, че отстрани СерГей е примлясквал жадно (но и тъжно, защото дупките му са били празни), а Доган е онанирал (пардон демонстрирал) със задоволство...