207

Чичо Пей

преди 15 години

С Ив.К.и ФОНДАЦИЯ "САПИО"-ПЪЛЕН НАПРЕД.Покажи му но този лош Бойко как се правят фондации.

206

prujinkata

преди 15 години

vijdam tuk klarita torbalan patil mondil se edna i su6ta li4nost pi6e pod razli4ni imena pi4 ili gei ili tam kvot si ili si bolen mozuk ili si na zaplatka pri Sergei gei i Dogan .

205

анонимен

преди 15 години

Мартинчо ква подкрепа гарантирате с 15 депутата. Утре като ги пръснете по кумисии и в болнични пак няма да има кой да гласува, аре стига демагогия. Подкрепяйте ако ще подкрепяте, ако ли не ей там до БСП и Доган да се научиш кой какъв "инструмент" е.

204

kratun4o

преди 15 години

Taka sa se zasinyali, che oste malko da pochervenejat .

203

neda

преди 15 години

Сините отдавна си изпяха песента, преди 12г. буквално ни употребиха гласовете. Мисля, че някой преди мен беше написал колко мн са "работили" за с си. Разбира се , че тоя зад ЦЦ ,дето се е замислил тъпо си въобразява , че ще диктуват положението. Язък им за синята идея.....шайка некадърници.

202

gufs

преди 15 години

Аз затова и отидох да гласувам-с идеята на Бойко да не му се налага да управлява с Костов. И я го вижте сега - уж работи за България, но явно пак иска да работи за гхза си, щом като заплашва "ако не сме в управлението, Бойко си прави експерименти". Гадна ламя. Евала на Борисов, че реши да поеме риска, и ако СК вземе да се прави на интересна, нека има нови избори и сигурно тогава хич няма и да влязат мизерниците.

201

Торбалан

преди 15 години

Започвам искрено да съжалявам че гласувах за Сините дето до онзи ден декларираха подкрепа и зачитане волята на избирателя, а днес вече шантажират... Не се виждат какви мизерни проценти събраха, ами все интервюта дават...

200

Анонимен

преди 15 години

bOIKO E NAPOT DA IM SE IZPRAZNI V USTITE NA TEZI DVAMATA OT SINIATA KOALIZIA - HA HA HA HA :-)))

199

Мондисо

преди 15 години

Дори и да няма подписани меморандуми и тем подобни, ГЕРБ винаги ще има още 5 депутати подкреп минимум, тъй като е невъзможно БСП и СК да гласуват по един и същи начин, както и Атака и ДПС. Освен това на едни пресрочни избори не е сигурно СК дали няма да ги сполети участта на НДСВ и въобще да не влязат в парламента.Но Костов обича да се ерчи, а Мартинчо му е клакьорче.

198

Мондисо

преди 15 години

Освен визията на Костов и Мартинчо, и двамата са с дефекти в говора - единият с проблемно "р", а другият - с "л". С дефекти и в мисленето са - 2009-та сме, г-н Костов, а не 1997-***. Бойко е обмислил ситуацията и определено не си прави експерименти, Мартинчо.

197

Анонимен

преди 15 години

Бълтарските поговорки са мъдри-"Вързан поп мирно село" Нека проатурата започне с КОСТОВ. Една година идваше на майор Векилски после и Ленчето привикваха,всичко се потули и той се направи на сърдит и не разговаряше с журналистите за да избегне неудобни и и в НС мълчеше докато се позабравиха неговите безобразия с кръговете от фирми .Свалят му имунетета -мнозинство ще има. После СДС ще гласува и без министри. Стига с тези номера,замина Цв.Кънчев/дали защото е по-черен/

196

Анонимен

преди 15 години

баси простутията значи биха управлявали дори и тяхното коалиционо правителство да не се справя я си стоите на задниците

195

кларита

преди 15 години

Въобще, с визията на СК голям смях пада! Старият козел Ив. Костов - като Мефистофел, бившият - Юруков - физиономия на кафеджия, Мартин - да пази Господ! До един, всичките одухотворени, та капе от тях!!!

194

Патил

преди 15 години

Сините не трябва да съ във властта сега,а може и никога.Те искат с подкрепата на Народа за ГЕРБ,да се намърдат във властта и провалят всички,да грабят и не носят отговорност за грабежите си пред и 10-12 години,когато дойдоха на власт.Ако искаме промяна,както БСП и ДПС не са във властта,така и Сините не трябва да са в нея.Не им се плаши Борисов,а гледай с РЗС и АТАКА да си добре.Има и много добри политици в БСП и ДПС,но след като слушат тези които ги използваха за далаверите,тези които .....

193

Чичо Доктор

преди 15 години

Малък *** с големи претенции

192

ДС-бар

преди 15 години

Миличкото,и то иска постче,и то иска властчица!Тогава не е експеримент,нали така!?Прилича ми на отличник от училище за бавноразвиващи се!:))))))))

191

Viv

преди 15 години

Не искам Костов в управлението, много точни бяха БСП в предизборните си клипове, че ако гласуваш за Бойко, получаваш Костов и поради тази причина много хора не гласуваха за ГЕРБ. Каква самодоволна физиономия имаше Костов след изборите в НДК, все едно те са спечелили и сега в неговия типичен шикалкавен стил започва да извива ръце, но г-н Борисов, ние сме с Вас, но без Костов и този измислен Мартинчо.

190

надзирател

преди 15 години

Борисов, бъди учтив и любезен с всички, когато се издигаш нагоре. Защото ще срещнеш същите хора, когато след няколко месеца те свалим и ще слизаш на долу. И бъди спокоен - при нас в кауша винаги има едно запазено топло място за теб.

189

free

преди 15 години

Абе тоя Мартин защо има вид и "прическа" на ***? По-мърляв "лидер" на партия в България няма!

188

кларита

преди 15 години

До @. Ами то, тогава, жална ни майка! Всъщност, ако оттук нататък запазим този дух, който показахме на изборите, може би, никой няма да може повече да ни плюе в душите. Оказа се, че гневът не ни е неприсъщ, като емоция!!! Много се надявам да не сме си изпръскали адреналина до капка.