189

X_x

преди 15 години

EI "XYBAVCITE" NA SNIMKATA 4 GODINI SHTE GI XRANIM :) DA SA NI JIVI I ZDRAVI .. SARKASTI4EN SUM

188

Анонимен

преди 15 години

Абе не разбрахте ли ще всички политици са един дол дренки.Няма разлика между тях.След 1 година ще сте разочаровани и от Б.Б.Но така като не се мисли а се гласува първосигнално.Имаше много по добър като лидера на Зелените Андрей Ковачев.Те поне не са се омърсили са разлика от старите ни политици.Аз се чудя как има хора които ги защитават.Всички политици трябва да бъдат осмивани.Иначе се вземат на сериозно.Справка Иван Костов.

187

Кефче

преди 15 години

Иначе изпитах огромно удоволствие от този естетически ГЕРБЕРСКИ ШУТ с който Бойко насини *** на Гаргамел, че и младият зашеметен пастор Марто го отнесе...

186

Анонимен

преди 15 години

те там дето ги забулят като те чуят как ругаеш -тип каруцар ще те убият с камъне

185

НФБ

преди 15 години

глипост и кашлица немогат да се крият..българина и такива като теб сано се въртят днес стани гей..после царя..после доган..после бойко..всечакате някой да ви оправи...ШААА ТИ ХАРЕСА И ТОЗИ ПАТ ОПРАВЯНЕТО...Костов и този път доказа че е политик и с Мартин Димитров не искат да се набутват и да обират негативите от бойковите безумици..Но се молете да влезем в Еврото а не да падне борда...че дупе да ви е яко ...явно не напразно българина е бил 500г под турско робство и единствен чакал некой

184

Леле, леле, леле ...

преди 15 години

Край на първо полувреме :"Левски-София" - "Санта Хулия" "Санта Джулия" "Санта Жулия" "Санта Юлия" от АНДОРА - О:О !!!!!Каквато ни е държавата вече, такъв и футболът !!!!!!

183

Гаргамун

преди 15 години

Абе, Гаргамелчо що не си се барне с БСП в опозиция, най ще спечели. Той и без това си е отдавнашен кандидат за там!!!!

182

Емо

преди 15 години

Над 1 000 600х. гласували за тях,а останалите,бе кавал? Колко души имаме право да гласуваме в тази държава,преди да се появи мутрата,на когото си му сол ***,какъв си бил досега?????????????????Така и не разбрахме,хайде,за ония поне се знае,че е бил *** и сол *** на Бай Ташо,а после на ЦАРЯ

181

Емо

преди 15 години

Стаматеееее....,не разбра ли,че всичко ще си остане по-старому,защо обаче това лято започна да напуска половин България?

180

Херодот

преди 15 години

Всяко чудо за три дни.Историята повтаря.

179

стамат

преди 15 години

дайте да дадем 100 дни доверие на бат,гойко и после да го ругаеме!всеки има право на това.не вярвам да направи нещо,но знаеме ли.нека видим.но рано или късно ще опре до рзс или сдс.може и да отцепи депутати от тези партии и да спечели нужните му 5 гласа за тотално мнозинство.

178

Емо

преди 15 години

Бойко отдавна вече си " върза гащите сас Станишев и Доган,така,че Костов ще му е "през онази работа"

177

:)

преди 15 години

Цветан така се усмихва на Kостов се едно е видял майка си

176

az

преди 15 години

ти не си добре бе червено влечуго

175

Българан

преди 15 години

avatar22Гарантирам ти че най - голямата заплаха за управлението на ГЕРБ е Костов от него могат да се очакват най - големите подлости! СДС знаят за какво става дума!

174

Българан

преди 15 години

Абе къде е Бойко на срещата? Даже не е благоволил да дойде егати шамара за Костов!Бойко има всички шансове да стане българския Путин, зависи от него! Да променим конституцията, България да става президентска република и Бойко да става президент! Ако се провали ще изберем друг докато намерим правилния човек!

173

avatar22

преди 15 години

фънкиИскам да коментирам решението на ГЕРБ да предложи на сините "меморандум" вместо" КОАЛИЦИЯ".Аз агитирах за синята коалиция с думите :МОЛЯ ВИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА С-К ИЛИ ЗА КОЯТО ПАРТИЯ ИСКАТЕ,САМО НЕ ЗА БСП и ДПС.Така ,че това бе една наша ОБЩА ПОБЕДА.Умолявам ГЕРБ да не надценяват с си - те просто можеби няма да могат да се оправят САМИ В НАСЛЕДСТВОТО, Нямат представа с какво "бившите" ще ги атакуват,на какви подлости са способни - просто не са им сърбали попарата като сините.Вярвам !!!

172

АААААА

преди 15 години

Имаме подкрепата на над 1 млн. и 600 000 българи, носим цялата отговорност, обяви Цветанов - А останалите милиони българи .....АААААААААААААа!

171

Балони Балони

преди 15 години

След 800 дни ще видим!? Като му дойде времето! Който не скача е СЛОН! ЦИРК!

170

2607(

преди 15 години

Само Иван Костов ще управи България коперайте го и запомнете драги ми дракачи червени гербаджии