126

Самет

преди 14 години

Голям народ , голяма държава , е да вземе повече .Ти гледай какво ще вземеш ти . Какво те интересуват другите. :))) Докато гледаш в чуждата паница да не останеш гладен ...

125

до 123

преди 14 години

Нещо не си ме разбрал. Панички ползват само ***,а на мен руския не ми е силен.Никаде не съм казъл че съм против Набуко но не съм и като вас дето само той ви е алтернатива. Имахме един избор до сега и зимата го усетихме.Та мисли малко (ако можеш де) преди да пишеш.

124

Сорос

преди 14 години

Те *** либят ***-защото големата част от тех са ***..-Фифи Димитровата,кака Данче Соколовата ,Длата Берта Лучников.....

123

Анонимен

преди 14 години

България и Турция естествено не могат да имат еднакви облаги, в турската част трасето е 4-5 пъти по дълго отколкото в българската.*** да си получиш паничката с помия от руското посолство и ЧАО!

122

до Самет

преди 14 години

Не бери грижа брат,а дали ще стане *** никой не може да каже със сигурност.Остави ги ти тия соц. проучвания.Гледай да се махнеш па ние ще се оправим,няма да ни е за първи път.Лек път и не се връщай.

121

Самет

преди 14 години

Хубавите неща стават бавно за съжаление аз ще замина не мисли за мен.Ти ще останеш в тази я ( бъдещата *** даржава - данни на международни соц.агенции ) :)

120

до Самет

преди 14 години

Ти нали щеше да си ходиш бе,какво ти пука за нас простите българи.Предимство е ама не е ли по голямо предимство за по големите страни??? Или според т България и Турция ще имат еднакви облаги а?? Айде да си говорим честно. А за Бойко ще видим..... на Доган му душихме пръдните стига толкова. Лек път ти желая.

119

Анонимен

преди 14 години

вижте статията уволниха двама директори на тец марица изток.Само от там българският енергиен холдинг е допусна да бъдат източени в изминалите години 50милиона евро,както и да бъде занижено призводството и заводът да ена загуба.за какви приоритети на български интереси става тук .само за ограбване и служба на турски интереси.

118

Анонимен

преди 14 години

Проекта Набуко се подкрепя само от няколко малки държави в ЕС като - Унгария, Австрия, Румъния, България, докато против него са държави като Германия и Италия!

117

ерен

преди 14 години

защо балгарина върви все с газа напред (т.е. назад )цяла Европа го иска този проект .... и за какво спорим сега ?

116

Анонимен

преди 14 години

Подобен проект е главния коз за влизането ( да не дава бог) на Турция в ЕС - и това го доказва заплашителното изказване на турския премиер Ердоган през януари 2009 ! Ердоган се опитва да изнудва ЕС още преди да е построен газопровода, а представете си какво ще стане когато го построят.....

115

до 108

преди 14 години

Баба ми е живяла в Румъния,та е по вероятно да съм румънец(но не съм) но не и турчин.Я провери ти да не си от тия турските .

114

Самет

преди 14 години

Подобен проект е предимство за държавата през която минава .Да не ги изброявам сега ....Това е типична черта на българина ,не гледа интересите на своята държава и какво тя ще спечели от проекта ,а коментира Турция .Това немога да го разбера ...1.Ще се плащат такси на БГ2. Да се възползва от газта ,(пак може да има газова криза мн.барзо забравхте,но този път Бойко може да ви направи малко газ и отзаде и да се преодолее по барзо кризата )3.Ще се открият работни места (няма да са излишни)4.Ра

113

до98

преди 14 години

аз не знаех че си от хората с три ръце,сигурно с третата си подпираш главата с многото мозък да не ти изтече

112

Анонимен

преди 14 години

Този Фей на снимката що не вземе приятеля си Бей и двамката да заминат в Анкара и да не се връщат повече ?

111

Анонимен

преди 14 години

Ето ви още едно "умно" от ББНеговото най-доверено лице ще бъде финансовият министър Симеон Дянков. Не било задължително да го харесват останалите министри. "Той държи портфейла и в него трябва да има и за баскетбол, и за волейбол, и за футбол", каза Борисов.

110

*

преди 14 години

" Тур-ци " = " варварин " на монголски , това за обща култура

109

!

преди 14 години

Бойко Борисов не ми е кумир и има неща които не харесвам в него, но не може да се отрече че е 100 пъти по-добър от този хамстер - серГей! Къде е тръгнал серГей да подписва в последния момент преди да бъде махнат от властта и то споразумение което е главно в полза на Турция и даже Ердоган направи преди няколко месеца изказване че ако ЕС спре Турция зачленство в същза, то Турция щяла да си преразгледа позицията по Набуко- това се нарича изнудване!"Турция заплашва да оттегли участието си в Набуко20.01.2009 09:16Премиерът на Турция Реджеп Ердоган заплаши, че страната му може да оттегли подкрепата си за газопровода Набуко, в случай че преговорите за членство в Европейския съюз по глава Енергетика останат блокирани, съобщава reporter.gr.

108

do 105

преди 14 години

dobre shte ya pitam ama i ti pitay bab si moje da se okaje 4e si tur4in

107

ББ

преди 14 години

***, четете какво е казал вашият кумир Батман. Силно недоверие победителят в изборите изпитвал към икономическия министър Петър Димитров. Затова му изпратил писмо нищо да не подписва. Но за газопровода "Набуко" казал да подписват веднага.Айде заврете си го...знаете къде