184

Трътков

преди 14 години

Извинявай душко заблудена, че пак нарушавам скръбта ти по МДно да твърдиш, че гениалността в музиката се определя от фурора, който вдига изпълнителя или от продадените албуми и броя фенове....това е недорасло пубер мислене.Според този твой критерий излиза че Азис и МД са по гениални от Моцарт и Павароти.Това ли се опитваш да кажеш.

183

Lirex

преди 14 години

Учудвам се на доста от коментиращите, които казват "поредната българска простотия", "кой е автора?" и т.н. Ако просто бяха прочели наклонения текст в началото щяха да забележат, че е на Алан Позенер коментиращ за Die Welt. Т.е. няма нищо българско, а ДНЕС.БГ просто са го превели.. Четете бе хора, обръщайте внимание на детайлите.. не се хвърляйте веднага с рогата напред! Освен това всеки има право на мнение - защо се обиждате едни други?

182

ягодка

преди 14 години

статия ужасна неграмотна и пълна с комплекси на пубертет. поне след смъртта на човека млъкнете а бе вие и ден не му давате да отдъхне.

181

Анонимен

преди 14 години

abe i az si mislia 4e tozi mai e o6te ziv ami iska da izbiaga ot dalgovete si.sega 6te otide v malaizia i 6te si zivee zivota tam a vie revete 4e se kusate

180

стенли

преди 14 години

Някой виждал ли е Джако умрял?

179

ani

преди 14 години

kak li 6te izglezda pogrebenieto na Azis ili na Preslava na fona na grandioznia spektakul v 4est na Michael Jakson? Mnogo ste dale4 ot sveta ,hora, ni6to ne znaete vie kakvi ne6ta sa6testvuvat izvan zalkiat vi zivot

178

20 годишна

преди 14 години

Като не ме разбра, що ми говориш?:-) Половината влизате амо да спамите. Геният не е само в науката, поразмишлявай над това. А ако искаш, без лоши чувства ти го казвам, да ти осигурят същите ефекти, а ти излез и повтори това, което е правил Майкъл - ако продадеш толкова албуми и вдигнеш такъв фурор... дотогава недей се обръща към мен:-)чао

177

dido

преди 14 години

v bulgaria nikoga niama da ima takuv talant kato MJ, taka 6te si umrete vsi4ki v mizeriata othvarleni ot zial sviat. Za Michael plaka zial sviat, a za vas glupazi nikoi ne se interesuva

176

Трътков

преди 14 години

Какъв гений е МД бе душко забудена :) Гений може Айнщайн да се нарече.Майкъл вярно имаше хубави парчета, но чак пък "гений", смешно е :)докарваше го откъм сценично поведение и ефекти човека и правеше шоу, също като Мадона, и тя си пада по ефекти, илюминации...ако трябва обаче да ти изпее нещо без 30 тона техника и ефекти е пълна скръб.

175

анонимен

преди 14 години

Под такива статии можеш спокойно да проследиш невежеството, простотия, ограничеността, злобата, агресията, неудовлетвореността, животинското, комплексарщината на робския български народ. Жалка картинка на оставили отпечатък примитивни същества по подобие на автора на статията.

174

Стенли

преди 14 години

Джон Ленън е най големия музикален гений!`

173

Анонимен

преди 14 години

Точно! За Албената. Точно това щях да напиша и аз.

172

do ilian

преди 14 години

еми алън позенер. пише го най отгоре.... доста смислено се е изказал човекът...

171

20 годишна

преди 14 години

'а следващите 23 да потисне факта, че е изчерпал гения си.' - Ей, *** ви ври като коментирате чуждия гений, а?:-) Това му е лошото на гения - че все ви се пада чужд.Напишете във vbox7 'фенка на Джако' и вижте човешко отношение - аз не знам друга звезда толкова да допуска феновете си до с си, да им обръща внимание така, сякаш Той, Фенът, е единствен. Просто така, по човешки.По мое лично мнение нямате право да коментирате така дъщерята на Джако, за вас може да е ***, за нея може да е най-добрия татко. Усещането от статията - нов стил, хигиена нулева - все едно съм бил с Албена Вулева!!!

170

Илиян

преди 14 години

Авторът да напише името си под статията! Да знам кой е ***, написал тая глупост!

169

Комисар

преди 14 години

Учудвам се на простотията на някои от пишещите тук.Какво е това идолопоклоничество в модерния 21-ви век.Как така се кланяте и уважавате човек, който сам с си не е уважавал.Той не уважаваше произхода и расата си, не уважаваше баща си.Сега някои се опитват да ни убеждават, че бялата му кожа била от заболяване, дори така да е, а носа му? и той ли от заболяване се промени? а косата?а защо се женеше за бели жени?Истината е, че предаде рода си, предаде черната раса, такъв човек е недостоен.

168

без_име

преди 14 години

Напълно подкрепям 168. Това е типичната българска простотия....и затова ще си останеме само с чалгата, което е много жалко.....Това е едно от най-отвратителните и гадни неща, които могат да сполетят България. А какво да кажеме за Майкъл Джексън - просто оставяме цифрите да си кажат думата в този момент...еми ще го почитат като Бог - заслужил си е!!!!!

167

Б.М.

преди 14 години

Авторът дето е написал статията да вземе да си търси друга работа, защото в тая не го бива. Не знам какво е искал да каже, но не трябва да оплюва една личност като М. Д.

166

случаен

преди 14 години

***, вие като *** никой няма и да се сети за вас.Поклон пред паметта на Майкъл.

165

анонимна

преди 14 години

Искам само да кажа,че отново някой се опитва да опорочи един човек,който е дал много на музиката и е безспорен световен талант.И той си има своите недостатъци като личност ,но е дал много и заслужава такава почит.Отново някой комплексар се изказа неподготвен и говори пълни глупости в момент на типична българска омраза.И той не е пробил на 23 години ,а още на 9 години и вземи малко прочети преди да оплюваш някой.Ами пак ни е яд ,че ние не можем да се похвалим с звезда от тоя ранг.