84

Дядо Мраз

преди 14 години

Ами прав си човек, 10 години се губят, а това са най-тъмните години на нашия преход - организирана престъпност, рекети, контрабанда, наркотици, касова и масова приватизация и т.н. Мога само да кажа - Бог с нами и дупе да му е яко на българският народ.

83

Анонимен

преди 14 години

Сашка, БЕ СЕ ПАРИТЕ обичамха майката на народа. Такива псувни му теглиха, че сега не да ги псуваме, а трябва да ги ***!!!!

82

Горд българин

преди 14 години

Колкото и да ви е мъчно, България и българите решиха кой да ги управлява. Това е. Стига с тези бандити дето ни управляваха.

81

Анонимен

преди 14 години

Всекви червени *** да спират да надигат глас! Защото на народа така му писна от ВАС, че ако не се беше появил Борисов щеше да ви размаже главите с камъни!!!!! Обезкървихте цяла нация бе наглеци такива!

80

74

преди 14 години

Аз се радвам за успеха на Герб ,че успяха да надвият най-после крадливата тройна коалиция,но невярвам една мутра да оправи дереджето на страната ни.

79

:)

преди 14 години

Чао Бойко, bye bye, сега вече си грижа на други. Махна се от София, слава богу ...

78

Анонимен

преди 14 години

Всички турци и *** на стол, м а м и ц а т а в и м р ъ с н а. А оня Доганчо, щевика : "Българинооо, ако искам и летяща чиния ще си купя. Аз управлявам парите в държавата." Това по добре ли е. Къде сте видели в света държавата да се управлява от малцинство. *** д о л н и ДПС-сарски. УУУУУУУУУУУ!!!!!!!

77

ЗЗЗ

преди 14 години

И да ревете и да кълнете бяхте РАЗБИТИ ! Сега 4 години ще мъл4ите като женски полов орган !!!

76

Сашо, част 3

преди 14 години

...можем да изведем лошата страна. Може да е клише, обаче ще го кажа найстина такъв начин на мислене пречи на нашата държава.

75

Сашо, част 2

преди 14 години

...сме бедни,прости и какво ли не; мъдри изказвания на явно разбиращи хора за това колко зле ще бъде, за това как мафията ще процъфти, за това как Борисов ще срине държавата и т.н. и т.н.Чудя ви се, тъй като според мен са почти едни и същи хората, които посещават този сайт: ама защо вечно трябва да сте в опозиция? Ама защо вечно трябва да се плюе? Да, на нищо не трябва да се вярва сляпо, ама то това вашето просто е крайност отричаме всичко и всички и демонстрираме как на всяко нещо ...

74

ззз

преди 14 години

Също и 4овека които размаза серги и доган4о ;) Болиии ли хахах аиде автобуси и самолети към русия венецуела анадола и куба !

73

Сашо, част 1

преди 14 години

Добре бе народе, не ви разбирам - чета си ги аз кротко коментарите в тоя сайт вече цяла седмица и гледам ожесточени спорове между една шепа подражатели на комунистите и една огромна маса хора, които плюят БСП и ДПС... Доган и Станишев изядоха толкова псувни и упреци, че сигурно 10 години занапред ще ги сърбят ушите. Нека, хората си казват мнението.Обаче обяснете ми моля защо сега само в тази тема ама ПРЕОБЛАДАВАЩО коментарите са за това как България е сгрешила, като е гласувала за Бойко, как..

72

Анонимен

преди 14 години

Кой е Бойко Борисов-- човекът който лижеше *** на покойния Тодор Живков

71

ahahahahahahahahahah

преди 14 години

qsno e shtom e ubit 1944 towa e bil HITLERRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!

70

Невена

преди 14 години

Гордея се с това, че съм БЪЛГАРКА. Гордея се с всички БЪЛГАРИ отишли на 05.07.2009 г да гласуват в полза на БЪЛГАРИЯ, с всички, които решиха, че е време Ахмед Доган да слезе от властта. За първи път се радвам, че не оставихме нашите баби и дядовци и турците, живеещи в Турция да определят съдбата на БЪЛГАРИЯ.

69

ХОХОХО

преди 14 години

Кофти ли Ви е злобарчета, изпъзна се май мекото на баницата и сега от безсилие се почва: баба му, дядо му, баща му еди какви си били и т.н. ФАКТ Е, ЧЕ ГО ИЗДУХАХТЕ, А ПАРДОН ТЕПЪРВА ИМА ДА ГО ДУХАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

68

VVVV

преди 14 години

Бог да пази България! Сега можем да се надяваме само на Него!

67

някой

преди 14 години

Защо не чуем повече подробности за това кой е бил дядо му.Интересно, защото баща му е бил милиционер, той самият - член на БКП, а пък дядо му - убит през септември 1944 г.Нека обясни.

66

212

преди 14 години

Стига ревахте, ***! Стига плюхте. Стига завист. По-добре мутра, отколкото оная *** *** с панделкаа карабина от Дръндар, палячото Серго и испанеца, на който му трябва преводач. По-голямата част от "мутрите", както ги наричате, правят много повече за България и нейния народ, отколкото онези наглеци горе.

65

Debora

преди 14 години

CHESTITO GERB ! Chestito Balgaria ! Bravo na balgarskia narod ! Balgaria moje i shte moje ..! Badete jivi i zdravi! Tazi promiana beshe neobhodima za vsichki . Zdrave jivot, pojelavam na vsichki balgari , mnogo polojitelna energia i uspeh za Bojko i dano ne zabravia, che Balgaria ne e samo Sofia..