19

Анонимен

преди 15 години

една към народното събрание моля

18

1

преди 15 години

Едно е да искаш, друго е да можеш...

17

П

преди 15 години

Това с "обичам" се получи много добре, аз даже помислих че нарочно така си го написал. И аз искам да им обичам майките на еврейско-американските бандиди!

16

1

преди 15 години

Корейците няман нищо, не само пара. Те нямат и население, което да е способно да работи. Що се отнася до имането или нямането на ЯО. Ми, то и СССР имаше, имаше много повече и много преди КНДР, а сега има само половината и го режат за скрап :) Къде е Украина, къде е Казакстан? ЯО имаше и в ЮАР, но от десетина години е на територията на САЩ... Това е закономерността - качествените общества трябва да налагат световен ред, а не некачествените общества!

15

До Пенчо

преди 15 години

Парата няма нищо общо , Америка пара си има но нещото което иска, което е повече от парата , това е Власт .Те искат власт световен ред а не пари .За тях парите са най-малкото нещо .

14

hata

преди 15 години

Браво! Трябва да има баланс на силите! Хубаво е, че все още има страни, които не могат да се купят с пършиви долари!!!

13

Анонимен

преди 15 години

KOREIZITE AKO REWAT STE ZATRIAT EVREISKA-AMERIKA OT KARTATAKOREIZITE IMAT OSVEN ORAGIE I MNOGOBROINA ARMIAA NADUTITE AMERIKANSKI-FAWKII PLAWAT GARGITETEHNATA ARMIA SE SASTOI OT NEDOKLATENI -MUTANTI ,KOITO SAMO SE REP4AT I VSE BOI IADAT ...

12

Пенчо

преди 15 години

защото САЩ е инвеститор номер 1. НУМЕРО УНО в Китай... Айде стига сте говорили глупости, ще ви обичам и в специалистите...

11

Пенчо

преди 15 години

Абе вие всичките където сте писали долу сте много големи специалисти по световната геополотика! Я стига сте говорили глупости бе, на никой не му пука за Северна Корея, нито на руснаците, нито на китайците, защото в Северна Корея ПАРА НЕМА. НЕМА БЕ. Вече на никой не му пука за етноси, идеали и т.н. има само пара. Даже и да се стигне до военен конфликт, никой няма да застане на страната на Северна Корея, просто защото няма да изкяри от тая работа. Китай посмъртно няма да ги подкрепи, защото САЩ е

10

www.bgsviat.narod.ru

преди 15 години

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

9

до 5

преди 15 години

Всички имат ядрени оръжия , и Русия и Америка , и Германия и кои ли не , само БЪлгария няма щото се клани пред всички най-вече пред Америка.А Америка не напада все още щото има голяма възможност и Русия да се вкл в воината срещу тях.И тогава ще стане 3 та световна че и ядрена.Америка и Русия винаги ще бъдат врагове.

8

Анонимен

преди 15 години

do 2012 g

7

1

преди 15 години

Просто част от военно-номенклатурния апарат на Северна Корея се чуди как да си вдигне акциза, преди да клекне пред западната цивилизация. След някой и друг месец ще започне да се прави перестройка там, ще смъкнат "онзи с култа", и сина му, и дъщеря му, и леля му... След това ще се правят на демократи, ще искат пари за разоръжаване и конверсия. Ще си направят масова приватизация, а след това ще се чудят кой да пуснат във властта, та да оправи икономиката.

6

****

преди 15 години

Ако бяха истреляли американците такава ракета,никой нямаше да го направи на ,но нали е северна корея,дайте сега да се занимава съвета но оон,и да им налага санкции,че нали всяка държава има право да развива воената си отбрана,а има и една стара мъдрос,ако искаш мир се готви за война.

5

Do 5

преди 15 години

Кви приятели , кви 5 лева САЩ не напада защото северна корея има ядрено оръжие и ще го използва

4

Анонимен

преди 15 години

На американците не им стиска да нападнат Северна Корея, защото граничи с Китай и Русия - а и Китай са големи приятели на севернокорейците.

3

!!!!!!!

преди 15 години

AMERIKA DA NE SI VRE NOSA NA VSQKADE I NIKOI NQMA DA UMIRA !!!!!MAI PALNQT GA6TITE TOVA NEE IRAK DA IMA IZMISLENI URAJIQ !!!!!

2

смяяяях

преди 15 години

пффф спокойно няма страшно. северно корейците просто искат да покажат мускули, и да засилят още повече култа към водача си. ако искат и 1000 ракети на ден да изтрелят, все същото ще е . КНДР могат да започнат война със САЩ, но е невъзможно да я водят продължително, а каму ли да я спечелят. властите в Корея са наясно с това. дори те си знаят, 4е нападнат ли САЩ, ще бъдат унищожени и свалени от власт. всичко това е някаква извратена корейска пропаганда за засилване на култа към водача им.

1

ULCER

преди 15 години

Кога ли ще ни убият всички ...