18

Тединка

преди 14 години

Аз не мога да разбера , защо си мислите че като има заведения не може да се учи?? Напълно нормално е да се правят и двете неща! Аз не съм студентка там ,а на друго място , но това няма значение. Учене и забавление се сачетават напълно успешно! Който не може значи е умствено изостанал и няма място като студент!

17

Анонимен

преди 14 години

Абе тия проидохи какво точно изучават? Проституция, наркопласьорство и убийства ли?

16

Завършил студент

преди 14 години

Тединка, оФчице проста, студентски град е за да си вършат студентите по-лесно работата, а именно - да учат. Който иска да ходи на заведение, може да отиде извън Студентски град.А това, че студентсвото масово е обърнато на "ходене по заведения" е просто едно падение, резултатите от което се виждат в последните години.

15

varg1

преди 14 години

не ходете по дискотеки-тези бардаци развъдници на неморалност

14

Mи'

преди 14 години

Тединка, никъде по света го няма това. Студентските градчета са съставени от университети, общежития, бибилиотеки и тук-таме по някое кафене. Няма барове и дискотеки и кръчми. Предполага се че сте отишли там да учите. Иначе смисъла се губи. Като ти се ходи по дискотеки - ходи, но не заемай мястото на някой на който му се учи. А с тия барове и дискоте го докараха до там, че магистртура завършвате, а даже не можете да пишете правилно.

13

Жоро

преди 14 години

До 8: Точно това тъпанарско мислене е причината за смъртта на момчето. За всяко нещо си има място. Какво значи 'сега е времето!' ? Ти досега картофи на Брацигово ли си копала ? Сега е времето нещо да ти влезе в празната глава и да стане човек от теб, а не ***-гюбеклийка. Ходи си на дискотеки и се виждай с приятели кой те спира ? Но защо трябва да е до главата, на този, който знае за какво е дошъл в СТУДЕНТСКИ град ?

12

Анонимен

преди 14 години

Бла бла бла

11

запознат

преди 14 години

Не се занимавайте с Тединка, не е добре момичето. Изчакайте да си пие хапчетата и тогава се опитвайте да комуникирате с нея.

10

!!!!!

преди 14 години

Тединка, след като не може да се забавлявате по нормалния начин, значи ще стоите без дискотеки и барове! Убивате се и се клецате безразборно - това ли ви е студентския живот? А пък иначе повечето сте неграмотни! Има си културни начини за забавление! Не визирам теб конкретно, защото не те познавам - говоря за повечето студенти!

9

Жан

преди 14 години

Слава на великата дружба БСП - Москва! Жан и БСП: ПОБЕДА!

8

Тединка

преди 14 години

До ЖороТи луд ли си? Как ще затварят барове и дискотеки? Нали това му е хубавото на студенски град. Пълно с млади хора които се забавляват , нощен живот. Така трябва да е. Все пак там няма домове за стари хора , а студ. общежития. Младите хора трябва да се забавляваме. Сега е времето!

7

Петър

преди 14 години

Заа съжаление в студентски е пълно с разни потенциални убийци/жертви пияни на кирка и ако са сами са жертви ако са група са сериозна опасност.Имал съм проблеми със такива вече доста пъти..... немога да изляза на спокойствие петък вечер. Не съм го и правил от месеци че всеки път се намира някой да направи някакви драми вместо да седим и да си пием и да се гледаме приятелите.....

6

Жоро

преди 14 години

А какво стана с магическите обещания да направят Студентски град затворен кампус, каквато би трябвало и да му е идеята принципно? Всички много се заканваха да затварят дискотеки и барове... Същия бардак си е. Всяко чудо за три дни. Дано поне на тия комплексари, тате или мама не познава комшията на брата на съдията, че и затвор няма да има. А ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ !!!

5

Анонимен

преди 14 години

от затвор се излиза от гроб НЕ

4

1 април

преди 14 години

На тези побойници трябва да имат присъда ритане в главата да видят какво е изпитвал момчето !

3

Louis Logic

преди 14 години

Когато хората искат справедливост за един нелепо отнет още незапочнал живот , ние като общество също трябва да бъдем там навън с тях , защото това което се е случило с тва момче е реалност и може да се случи на всеки от нас , пълно е с животни , които се събират на групи с цел да се напият и да пребият някого , това е повече от животинско , такива при най-малката проява трябва да лежат като кокошкар за една вафла (защото това е май най-тежката просъда в Догановия шериат).

2

ДАНО, ДАНО, ДАНО

преди 14 години

КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЧЕРВЕНИ И ДПС-АРИ В ПАРЛАМЕНТА, ТОЛКОВА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГЕРБЕРИ И СИНИ, ТОЛКОВА ПО-НОРМАЛНИ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА.СПРЕТЕ ПАВ-ГЕНЕРАТОРИТЕ, ЧЕРВЕНИ ***!!!

1

ph

преди 14 години

Пуснете ги на тълпата тези нещастни комплексарчета...а после към кауша с по една кофа мас на човек.