176

Доги -турската мутра

преди 14 години

Доги -турската мутра и резидент на две държави трябва да се маха. Той носи злини за българи и турци едновременно.

175

Българин

преди 14 години

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ДОГАН ......РАЗБЕРЕТО ГО НАЙ ПОСЛЕ САМО НАЙ ЗАБЛУДЕНИТЕ МУ ВЯРВАТ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ НИКЪДЕ ТОЙ НЕ СПОМЕНАВА БЪЛГАРИЯ А САМО ЖИВОТА НА ХОРАТА ...КОИ ХОРА В ГЪРМЕН И В КЪРДЖАЛИ НАЛИ.....

174

anonimen

преди 14 години

nesim vijal polza ot nikoy politik do sega taka 4e vsi4kite sa dolni vsi4ko zavisi pak ot naroda spored mene te im razresavat vsi4ko

173

Доги Разпределителят

преди 14 години

Много е удобна Българската лаборатория за ДПС и БСП. Нали затова са си я създали и функционира вече 50 г. "БГ-ЛАБ"Тези са направо супер нагли!Съсипаха и окрадаха държавата, а сега се подиграват и на хората, които имат поне някакво желание за положителна промяна.

172

BF

преди 14 години

Ахмед Доган е отдавна за въжето,както и повечето от староизлюпените политици!Новоизлюпените ще станат като тях!

171

Доги Разпределителят

преди 14 години

Да разбираме ли, че България е една голяма лаборатория, след като "новоизлюпените политици били лабораторни продукти"? Доги, покрай такива като теб държавата я преименуваха на Абсурдистан.Защо седи тогава в лабораторията, а не си ходи в Турция? За % парички от сделките, които ми плащат съпартийците с подкрепата и покровителството години на ред от страна на БСП.

170

анонимен

преди 14 години

То и там не ги искат...

169

до орак

преди 14 години

Турците никой не ги предизвиква, а те предизвикват народа защото не са си в турция.... а, на такива като теб с удоволствие искам да им вкарам една глава ... каква и къде ти сам ще си избереш... нали си от анадола!

168

анатом

преди 14 години

За менм пък Доган е ***-*** отпадъчен продукт.

167

R

преди 14 години

догане , ти НЕ СИ ПОЛИТИК!!!ТИ СИ КРАДЕЦ!!!Нахален,безочлив,подиграващ се на бедните "твои" хора,които едва я карат!!!Ама като те гледам и ти остаря и вече на нищо не мязаш---утре и теб "тази с косата" ще те призове...:)))))

166

До днес.бг

преди 14 години

Явно много сте изпаднали за да публикувате обявите на ченгетата от Обединението на българските патриоти.Колко пари ви трябват? Да събереме тука нещо стинките?

165

el doradoуБАШЕВ

преди 14 години

Бацила ДОГАН за България е ПОЗОР и СРАМ.

164

Р@до Бургас

преди 14 години

ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ДОГАН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА ХОДИ С ФЕС.

163

Един Луд

преди 14 години

Значи Костов и ГЕРБ са виновниците за властта на ДПС :) А нещо да кажеш за КОАЛИЦИЯТА ДПС+БСП+НДСВ? Очевидно срещу своите хора не можеш да плюеш. Я кажи колко ти плащат да говориш глупости? Защото именно "царят" сключи сделка с Доган и продаде Родината си, за да вземе няколко гори и дворци. Властта бе подарена на ДПС именно от БСП и НДСВ. Свикнахте с плоски лъжи да мотаете пенсионерите, но по-младите не се връзват!

162

el dorado

преди 14 години

къде му е личния психиатър на Великия Везир от Дръндаркъде му е усмирителната ризамоля ви увеличете му дозата на лекарствататоз човек със всеки изминал ден става все по-зле :)

161

gigant

преди 14 години

тоя ще да знае дали ГЕРБ са лабораторен продукт, щото може и да не държи ключа от палатката-лаборатория, ама и той си е такъв продукт!

160

4esten

преди 14 години

един луд, знаеш ли как се казва фирмата, която строи метрото в София? dogas! Кой ли е подписал договор с нея? Май ББ! Това да ти напомня нещо за Балчик?

159

lovers

преди 14 години

tova 4e si lud ne te opravdava da pi6e6 prostotii-DPS si kretat mejdu 6 i 8 %, no Kostov mu pokaza banicata, barabar sas sofrata= Sega GERB sa gotovi da mu dadat i momata! Bassi naivnicite ste!

158

Един Луд

преди 14 години

*** си, приятелю. През 97' ДПС спечели 6% на изборите. През 2001 започнаха игрите с Доган и Симеон. Комунистите докараха "царя", за да махнат Костов. През 2005 Доган вече беше мандатоносител. И си поделиха баницата с КБ и НДСВ. Смятай за какво управление на НДСВ става дума, че хората да се откажат да гласуват повсеместно!!!И още нещо - когато фактите говорят и боговете мълчат.

157

Гларус

преди 14 години

Тоя е лабораторен продукт