40

Дедо Либен

преди 15 години

До 35 и 36 : И двамата сте прави.

39

ахмет

преди 15 години

До 38: Що си толкова *** ве, СДС управлява ли? Синята идея е пълна с предатели

38

HRISTO

преди 15 години

ETO TAKA 6TE RAZVIVA IKONOMIKATA NA STRANATA NI KOALICIQTA SDS -GERB-S S RAZVITIE NA BIZNESA ZA KUPUVANE NA GLASOVE

37

Анонимен

преди 15 години

Прави са хората - за когото и да гласуват,все ще ги лъже и ограбва,ми поне нещо да получат,макар и нищожно...

36

Янко

преди 15 години

По селата живее друг тип население! Ако в София и големите градове бедните ровят по кофите то по селата хората направо не знаят на кой свят са. Единствения прозорец към света е нац.телевизия -няма форуми ,няма интернет - само пропаганда! Далеч от истината и от политиката, далеч и от бъдещето на България. Пълна деградация, не вечерта , а сутрин всичко живо е пияно или поне на 2-3ракии.Чака се да има пограбение и да може да се напият на версия. 20-30лв. за техният вот е добре дошъл !

35

истината

преди 15 години

Демокрация сме, турците си избират кой да ги представлява. Не се сърдете на ДПС-те правят каквото могат да защитават електората си

34

Седерастофоб

преди 15 години

Седерастията оскоти българите...

33

Анонимен

преди 15 години

ДА ПРОДАДЕ МАЙАК СИ КАТО Е БЕДЕН.НЕЩАСТНИЦИ. ПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА

32

manuelche

преди 15 години

Все едно с 20 или 50 лева ще го втасат. Купуването и продаването на гласове е провокирано по-скоро от страх, отколкото от пари.

31

Дедо Либен

преди 15 години

Какво да ви кажа, пичове - познавам българи, които живеят в Каменар (квартал на Варна с много ***), дето гласуват за ДПС, които плащат на ръка за избори от много години. Преди 6 години турската партия раздаваше по един куб. метър дърва за огрев на гласуващите за нея. Дърва от нашите, български гори! Тази мафиотска партия се самовъзпроизвежда с крадените от българския народ пари.

30

Анонимен

преди 15 години

в село Стубел обл Монтана пари раздават Лидер,ДПС,Герб 100%е вярно

29

bori

преди 15 години

umnite balgari sa v 4ujbina,a glupacite koito sa tuk si zaslujavat deredjeto i upravnicite.nqma da se oplakvate vie si gi izbirate

28

Анонимен

преди 15 години

Нека да почнат да раздават пари НЕ САМО по избори!

27

Анонимен

преди 15 години

За тия 50 лева дето ги зимате от лакомия в следващия си мандат 50 пъти повече ще ви го турят

26

Анонимен

преди 15 години

*** попитало дъртият *** какво е демокрация?-Демокрация е кога гепиме 3 км жица и ни хванат и не ни съдят-мъдро казал бай ***.-Тате,ако ви хванат,осъдят и вкарат в затвора това какво еипопитало ***?-Ааааа,това вече сине е геноцид и нарушаване на правата на малцинствата-казал *** и изпил поредната бутилка с ракия купена с пари като социално слаб.И благословил Масларова и съдебната система в България.

25

Pin

преди 15 години

Това е демокрация "по ***" !

24

Xelos

преди 15 години

До 12така ли сматаш. Аз бих смятала така. Продаваш си гласа. Зимаш 20 кинта. Отиваш в кръчмата изпиваш ги докато бистриш политиката за кой си гласувал. На другия ден от 20те кинта няма помен. Обаче........ след това 4 години ще им сърбаш попарата на точно тези който то платиха бутилката рикиа дето я изпи на изборите......

23

ани

преди 15 години

мнееее не беден съм , а АЛЧЕН съм..............

22

do 21

преди 15 години

Защо да не са българи?Нали и те живеят в тази държава. Ползват се със същите права както всички други.Това е все едно да кажеш, че испанските имигранти в Америка не са американци или, че ирландските имигранти са си ирландци и в Америка, но не американци. Същото е и с англичани, немци, французи, евреи, арменци, гърци и изобщо целия микс, от който се състои американския народ.При нас се получава подобна смесица. След още 20 години *** ще са двойно повече. Те са българи, нали?

21

Анонимен

преди 15 години

БЕДЕН СЪМ, *** СЪМ!ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕТО НА ***.БЪЛГАРИТЕ НЕ ПРОДАВАТ ГЛАСА СИ.ТУРЦИТЕ И ***,КОИТО ГО ПРАВЯТ НЕ СА БЪЛГАРИ,ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ.